Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilona

Problem

Polecane posty

Gość Ilona

Wiek moj 28lat. Mieszakm sama z matka ,ktora nie pracuje. Oplat za mieszkanie plus inne rachunki dokonuje ja,srodki czystosci takie rzeczy kupuje ja. Jedzenie tak samo. Ona za to za swoje pieniadze kupuje piwo,czasem malo wodke ale to bardzo rzadko. Mam dosc. Jej faneberie spelniam ja. I co z tego. Dwa miesiace temu powiedziala ze to ona ustala zasady.

Gość gość

Ilonko, wpłacaj pieniądze matki na swoje konto, żeby matka nie miała do nich dostępu.

Życzę Ci dziewico wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i żebyś zawsze miała orgazm po masturbacji.

facet

Gość gość
5 minut temu, Gość Ilona napisał:

Wiek moj 28lat. Mieszakm sama z matka ,ktora nie pracuje. Oplat za mieszkanie plus inne rachunki dokonuje ja,srodki czystosci takie rzeczy kupuje ja. Jedzenie tak samo. Ona za to za swoje pieniadze kupuje piwo,czasem malo wodke ale to bardzo rzadko. Mam dosc. Jej faneberie spelniam ja. I co z tego. Dwa miesiace temu powiedziala ze to ona ustala zasady.

ILONKO masz chłopaka?

Gość gość
19 minut temu, Gość Ilona napisał:

ILONKO jesteś bardzo miłą dziewczyną kotku ;)