Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia

Facet ociera sie penisem

Polecane posty

Gość Asia

Jestem w związku z chlopakiem od 7 miesięcy. Jeszcze nie współżyjemy bo jestem dziewicą (26l.). Jak na razie nie mamy warunków lokalowych żeby to zrobic ale myślimy o tym. Często sie pieścimy, uprawiamy seks oralny i mamy orgazm. Ale dzisiaj wieczorem ocierał sie penisem o moją mokrą cipkę. Co to mogło oznaczac? Czy to znaczy że szybko dojdzie do naszego pierwszego razu?

Kochana Asiu

Mój pierwszy raz z mężczyzną odbyłam w wieku 16 lat. Pewnie zastanawiasz się jak bardzo zdeprawowaną osobą trzeba być, żeby "to" robić tak wcześnie. Osobiście uważam, że popełniłaś życiowy błąd czekając tak długo. Nie chcąc jednak narażać Twojej delikatności przyznam, że Twoja postawa w dzisiejszych czasach jest bardzo odważna i miejscami nawet godna podziwu. 

Obiecałam sobie, że w tym poście nie będzie żadnego nawiasu.

Wracając do Ciebie kochana, Twój chłopak niewątpliwie wyraża zainteresowanie czymś głębszym. Wasza relacja jest na etapie, w którym naprawdę nie warto czekać. Wspomniałaś o warunkach lokalowych, ale czym to jest? Nie macie łóżka? Przecieka Wam dach? Co może Wam przeszkadzać w obliczu rodzącej się miłości? Tylko Ty i On. Razem w miłosnym uścisku.

Pozdrawiam Cię słońce

Elżbieta

Gość Asia

Mówiąc o warunkach lokalowych mam na myśli rodzine, zawsze ktos jest w domu. Chcialabym sie czuć w tym temacie komfortowo i na szczescie on to rozumie. Mam swoj pokoj ale bałabym sie że ktoś wejdzie. Wiem że on by chcial coś więcej, ja tez bo sie kochamy i dobrze nam razem. Wiesz, ciesze sie ze pierwszy raz mogę to zrobić z nim bo jest bardzo kochany, czuły i delikatny. Działamy na siebie bardzo. I nie uwazam żebyś była zdeprawowana bo zaczelas współzycie w wieku 16 lat. Troszkę sie boję że będzie bolało...

Gość Gość

Asiu, jesli potrzebujesz kompletnego spokoju, to wyjedźcie gdzieś, na weekend, czy na tydzień, jakiś przyjemny hotel. Tylko zadbajcue o to zeby nie bylo stresu o posciel itp., więc zabezpieczcie sytuację np. Duzym ręcznikiem, gdyby krwawienie było na tyle duże. 

Ja straciłam cnotę z moim przyszlym mężem w wieku 22 lat. Był wówczas moim chłopakiem i znaliśmy się nieco ponad rok. Kwestie seksualne rozwijały się bardzo podobnie jak u Was. Myślę, że etap, na ktorym jesteście to juz tylko jedno slowo z Twojej strony. To do Ciebie teraz nalezy decyzja i przyzwolenie w takiej sytuacji jak dzisiejsza. 

Przyznam, że tę sytuację ocierania się o mokrą cipkę penisem uwielbiam cały czas, to cudownie podniecający i ekscytujący moment. Uwielbiamy z mężem przedłużać moment wejscia wlasnie w ten sposób, albo zanurzaniem samej główki penisa w pochwie i ślizganie się po cipce.

Powodzenia!

1 godzinę temu, Gość Asia napisał:

Mówiąc o warunkach lokalowych mam na myśli rodzine, zawsze ktos jest w domu. Chcialabym sie czuć w tym temacie komfortowo i na szczescie on to rozumie. Mam swoj pokoj ale bałabym sie że ktoś wejdzie. Wiem że on by chcial coś więcej, ja tez bo sie kochamy i dobrze nam razem. Wiesz, ciesze sie ze pierwszy raz mogę to zrobić z nim bo jest bardzo kochany, czuły i delikatny. Działamy na siebie bardzo. I nie uwazam żebyś była zdeprawowana bo zaczelas współzycie w wieku 16 lat. Troszkę sie boję że będzie bolało...

Kochana. Rozumiem Twoje obawy. Sama bałam się, że ktoś wejdzie do pokoju w trakcie... Takie delikatne sprawy mogą długo oddziaływać na Twoją psychikę czego na pewno bys nie chciała. 

Przechodząc do bólu. Jest to obawa, którą wyraża wiele kobiet, ale z pewnością doświadczyłaś już bardziej bolesnych doświadczeń. Chcę przez to powiedzieć, że nie należy się obawiać, gdyż to potrafi zabić całą przyjemność. Pozwól swojemu partnerowi podzielić się Twoją wrażliwością i nakierować go nieco. 

Chciałabym jeszcze napomnieć, że rozmiar przyrodzenia MA znaczenie, zwłaszcza w czasie pierwszego razu. Proszę  nie interpretuj tego w niewłaściwy spsoób.

Pozdrawiam ciepło

Elżbieta

Gość Asia
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

Asiu, jesli potrzebujesz kompletnego spokoju, to wyjedźcie gdzieś, na weekend, czy na tydzień, jakiś przyjemny hotel. Tylko zadbajcue o to zeby nie bylo stresu o posciel itp., więc zabezpieczcie sytuację np. Duzym ręcznikiem, gdyby krwawienie było na tyle duże. 

Ja straciłam cnotę z moim przyszlym mężem w wieku 22 lat. Był wówczas moim chłopakiem i znaliśmy się nieco ponad rok. Kwestie seksualne rozwijały się bardzo podobnie jak u Was. Myślę, że etap, na ktorym jesteście to juz tylko jedno slowo z Twojej strony. To do Ciebie teraz nalezy decyzja i przyzwolenie w takiej sytuacji jak dzisiejsza. 

Przyznam, że tę sytuację ocierania się o mokrą cipkę penisem uwielbiam cały czas, to cudownie podniecający i ekscytujący moment. Uwielbiamy z mężem przedłużać moment wejscia wlasnie w ten sposób, albo zanurzaniem samej główki penisa w pochwie i ślizganie się po cipce.

Powodzenia!

Planujemy wyjechac na weekend za miesiąc. To ocieranie penisem jest bardzo przyjemne i strasznie się podnieciłam, on zresztą tez. Wyszlo to spontanicznie. Kilka dni temu też byla taka gorąca sytuacja i zapytał czy TO robimy i że bardzo by chciał. Wiem, wystarczy jedno moje słowo. Jestem tego bardzo ciekawa i chcialabym juz tego. A może nie czekać do wyjazdu, tylko wieczorem zamknac drzwi od pokoju na klucz (nikt nam nigdy nie wchodzi, jak ktos cos chce to mnie woła), wlaczyc muzyke i zadzialac? Moj chlopak bedzie u mnie jeszcze kilka dni.

Gość Asia
6 godzin temu, Karyna_Boso napisał:

Kochana. Rozumiem Twoje obawy. Sama bałam się, że ktoś wejdzie do pokoju w trakcie... Takie delikatne sprawy mogą długo oddziaływać na Twoją psychikę czego na pewno bys nie chciała. 

Przechodząc do bólu. Jest to obawa, którą wyraża wiele kobiet, ale z pewnością doświadczyłaś już bardziej bolesnych doświadczeń. Chcę przez to powiedzieć, że nie należy się obawiać, gdyż to potrafi zabić całą przyjemność. Pozwól swojemu partnerowi podzielić się Twoją wrażliwością i nakierować go nieco. 

Chciałabym jeszcze napomnieć, że rozmiar przyrodzenia MA znaczenie, zwłaszcza w czasie pierwszego razu. Proszę  nie interpretuj tego w niewłaściwy spsoób.

Pozdrawiam ciepło

Elżbieta

Mysle że ciekawość jest wieksza niz obawy. On ma średniej wielkosci penisa, tak 13-14cm więc w porzadku i dość gruby ale bez przesady ;) 

Gość Lolek

A ja myślę że autor to porąbany onanista prowokator.