Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona45

Mini

Polecane posty

Gość Ona45

Czy Waszym zdaniem zadbana kobieta w średnim wieku może bez wzbudzania negatywnych komentarzy ubierać sukienki mini? Mam 45 lat, jestem bardzo szczupła, mam 165 cm wzrostu i noszę rozmiar odzieży 34/XS, mam długie i zgrabne nogi, sterczący biust miseczka 75B i młodzieńczy typ urody. Dbam o siebie, uprawiam sport, stosuję dietę itp. Moje mniej zadbane koleżanki twierdzą, że mini które lubię jest dla młodszych kobiet ale wiem, że przyciągam uwagę nawet dużo młodszych panów. Jak myślicie, czy w dzisiejszych czasach takie stereotypy mają jeszcze rację bytu?

Kochana mam podobną figurę do Ciebie, ale jestem nieco młodsza. Nie przejmuj się komentarzami innych (zazdrosnych, niezadbanych, niezaspokojonych) kobiet. Wierz mi, ubiór jest dla Ciebie i tych, którym chcesz zaimponować. Bądź sobą. Walcz o swój styl i o siebie! Jeśli chodzi o stereotypy to sama sobie odpowiedziałaś. Jest to produkt zawiści i nienawiści.

Ściskam ciepło

Elżbieta

Dokladnie jak wyzej. Jesli czujesz sie atrakcyjna i masz "warunki"zeby tak sie ubierac, to rob to! Nie patrz i nie sluchaj kolezanek.

Nie "ubierać sukienki" tylko "zakładać sukienki" albo "ubierać się w sukienki".

Poprawna polszczyzna nawet "w dzisiejszych czasach" ma wciąż rację bytu :(

Gość przegość

Wiek tu nie ma znaczenia, ale jeśli masz jakieś defekty (żylaki, krzywe nogi) to mini nie jest dla ciebie.

Również dlugość wawrto dobrać do wieku, bo nawet najzgrabniejsza 60-latka z c**ą na wierzchu będzie wyglądać na zdesperowaną.

Pamiętaj o tym, po co się taki strój zakłada i jakie przesłanie niesie: jestem chętna-bierz mnie.

Więc jeśli taki masz cel, to jak najbardziej.

Gość Kalisz
10 godzin temu, Gość Ona45 napisał:

Czy Waszym zdaniem zadbana kobieta w średnim wieku może bez wzbudzania negatywnych komentarzy ubierać sukienki mini? Mam 45 lat, jestem bardzo szczupła, mam 165 cm wzrostu i noszę rozmiar odzieży 34/XS, mam długie i zgrabne nogi, sterczący biust miseczka 75B i młodzieńczy typ urody. Dbam o siebie, uprawiam sport, stosuję dietę itp. Moje mniej zadbane koleżanki twierdzą, że mini które lubię jest dla młodszych kobiet ale wiem, że przyciągam uwagę nawet dużo młodszych panów. Jak myślicie, czy w dzisiejszych czasach takie stereotypy mają jeszcze rację bytu?

Piękna gdzie mogę Cię spotkać?