Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Motylek

Polecane posty

Gość Gosc

Moj juz od niedawna byly powiedzial mi, ze jestem brzydka tam na dole. Niestety nie mam buleczki, wystaje mi troche "mieska", ale ani nie mam checi bawic sie w medycyne estetyczna ani tym bardziej nie mam na to kasy. Mam teraz totalna blokade przed pojsciem do lozka z kimkolwiek i pokazania co mam miedzy nogami. Panowie, czy to naprawde az takie wazne, jaka kobieta ma cipke, brzydza was motylki? Mam juz takiego dola, ze moge wstawic nawet zdjecie siebie tam, i tak bez twarzy, wiec zdjecie bedzie niepersonalne. Albo mnie dobijecie do konca i wtedy faktycznie cos z moja cipka zrobie albo moze uslysze, ze jednak nie jest az tak obrzydliwie.

Jeżeli to nie jest kolejny temat z cyklu (obrzezany penis jest lepszy od nieobrzezanego) to sobie nie zaprzątaj tym głowy. Osobiście dla mnie bardziej urodziwe są 🦋 niż bułki lub kreski.Ale to nie jest priorytet.

Gość Gość Tpo

Moim zdanie nie powinnaś nic robić. No chyba że tylko sama dla siebie!! Dla mnie nie ma znaczenia wygląd cipki albo facet akceptuje  ciebie taką jaką  jesteś albo niech spada!! Chodzę regularnie do sauny gdzie obowiązuje tak zwana strefa nagości, czyli nago siedzimy w saunie na ręczniku.

Widziałem wiele cipek lecz cipka to cipka. jedynie na co zwracam uwagę to czy jest wygolona czy nie. Osobiście wolę wygolone.

Gość gość

Jeśli dobrze się czujesz ze swoją cipką a facetowi nie podoba się to zmień faceta a nie cipkę,są tacy który takie podobają się

Gość Mallowany

GoscGosc, napisz do mnie: malowany99@gmail.com

Moja była miała taki sam kompleks więc coś wiem na ten temat... 

Gość gosc
34 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Moj juz od niedawna byly powiedzial mi, ze jestem brzydka tam na dole.

Ale pewnie jak nie był "były" to z chęcią ci ją lizał, i na sam widok bądź dotyk jej mu sztywniał kutas a już o wejściu w tą "brzydką" cipkę nie wspominając.

37 minut temu, Gość Gosc napisał:

Panowie, czy to naprawde az takie wazne, jaka kobieta ma cipke, brzydza was motylki?

Dla mnie to nie ma kompletnego znaczenia.

Podejrzewam, że to jest analogicznie jak z kobietami: są takie, których brzydzi wygląd np. zakrzywionego penisa ale dla większości liczy się tak naprawdę "czy działa"

Uczęszczam do saun ze strefą nagości, jestem naturystą i w sezonie regularnie bywam na nagich plażach i możecie wierzyć bądź nie, ale cipki tzw. motylki ma większość kobiet.

Gość Jack

Są faceci co kochają motylki, są co ich nie lubią.  Fakt jest taki,ze jeżeli facet kocha nie patrzy na to. On kocha Ciebie taka jaka jesteś. Ja osobiście kocham motylki. Pozdrawiam i nie martw się. 

Gość Gość

Co wy z tymi motylkami, piczka jak piczka oby czysta była 🙂

Gość Lolek
46 minut temu, Gość Mallowany napisał:

GoscGosc, napisz do mnie: malowany99@gmail.com

Moja była miała taki sam kompleks więc coś wiem na ten temat... 

A w czym ty możesz pomóc marzycielu ?

Gość Gość
9 minut temu, Gość Lolek napisał:

A w czym ty możesz pomóc marzycielu ?

On może odgryzc motylkowi skrzydełka i już będzie z niego bułeczka. Haha 

Gość Gość Tpo

A wolicie wygolone czy z futerkiem cipki??  Ja wygolone sporo kobiet dzisiaj goli swoje muszelki!!