Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gosc

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Go艣膰 Gosc

Hej, pytanie do kobiet. Czy otrzymanie bez okazji kwiat贸w czy pluszaka (mam na my艣li personalizowanego z imieniem itp) zawsze sprawi rado艣膰? Czy pluszaki niekoniecznie? Chodzi mi 偶e max 3 razy w roku kwiaty bez okazji 偶eby nie spowszednia艂o

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gosc

Kwiaty bez okazji zawsze sprawiaj膮 rado艣膰 byleby nie codziennie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Bardziej ja ucieszy publiczne okazywanie czu艂o艣ci i brak agresji i przemocy w聽kontaktach, mo偶e zdanie matury i dyplomu, ale to ju偶 ta inna, od drugiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sen
17 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Hej, pytanie do kobiet. Czy otrzymanie bez okazji kwiat贸w czy pluszaka (mam na my艣li personalizowanego z imieniem itp) zawsze sprawi rado艣膰? Czy pluszaki niekoniecznie? Chodzi mi 偶e max 3 razy w roku kwiaty bez okazji 偶eby nie spowszednia艂o

Niekt贸rym kwiaty tak 艂atwo nie powszedniej膮;)聽

Pluszak personalizowany hym... , zak艂adam, 偶e siebie masz na my艣li:)聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
15 minut temu, Go艣膰 Sen napisa艂:

Niekt贸rym kwiaty tak 艂atwo nie powszedniej膮;)聽

Pluszak personalizowany hym... , zak艂adam, 偶e siebie masz na my艣li:)聽

Z jej imieniem niech b臋dzie 馃槈 i jakim艣 dopiskiem 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ann
2 minuty temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Z jej imieniem niech b臋dzie 馃槈 i jakim艣 dopiskiem 馃槈

Ja bym nie chcia艂a takich pluszak贸w. Wola艂abym codzienny seks. ;))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
5 minut temu, Go艣膰 Ann napisa艂:

Ja bym nie chcia艂a takich pluszak贸w. Wola艂abym codzienny seks. ;))

Jedno nie wyklucza drugiego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bella

Je艣li kobieta kocha kwiaty to jej nie spowszedniej膮 馃檪

Pluszaki s膮 moim zdaniem nieco tandetne, potem stoi taki szajs na p贸艂ce i si臋 kurzy. Je艣li znacie si臋 jeszcze s艂abo to jeden raz taki prezent jest w porz膮dku, poza tym od ukochanego ka偶dy prezent ucieszy, ale je艣li zaczniesz j膮 obdarowywa膰 z ka偶dej okazji pluszakami a ona nie jest kolekcjonerk膮 to w ko艅cu mo偶e uzna膰, 偶e idziesz na 艂atwizn臋 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ann
5 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Jedno nie wyklucza drugiego...

Wyklucza. M臋偶czyznom od codziennego seksu pada na m贸zg. ;))

Dla mnie pluszaki z moim imieniem codziennie? 3 razy w tygodniu, nie. Nawet raz bym nie chcia艂a. Kwiaty owszem, w doniczce najch臋tniej. Kaktusy lubi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

M贸j syn lubi kaktusy kiedys wypowiada艂 sie na forum o sukulentach i kaktusach a teraz za kole偶anki sie wypowiada, kt贸re nie przepadaj膮 za k艂uj膮cymi kaktusami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
8 minut temu, Go艣膰 bella napisa艂:

Je艣li kobieta kocha kwiaty to jej nie spowszedniej膮 馃檪

Pluszaki s膮 moim zdaniem nieco tandetne, potem stoi taki szajs na p贸艂ce i si臋 kurzy. Je艣li znacie si臋 jeszcze s艂abo to jeden raz taki prezent jest w porz膮dku, poza tym od ukochanego ka偶dy prezent ucieszy, ale je艣li zaczniesz j膮 obdarowywa膰 z ka偶dej okazji pluszakami a ona nie jest kolekcjonerk膮 to w ko艅cu mo偶e uzna膰, 偶e idziesz na 艂atwizn臋 :P

Zgadzam si臋. Wola艂abym kwiaty. Pluszaki s膮 dla dzieci, chocia偶 i one rzadko si臋 nimi bawi膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
1 minut臋 temu, Go艣膰 Ann napisa艂:

Wyklucza. M臋偶czyznom od codziennego seksu pada na m贸zg. ;))

Dla mnie pluszaki z moim imieniem codziennie? 3 razy w tygodniu, nie. Nawet raz bym nie chcia艂a. Kwiaty owszem, w doniczce najch臋tniej. Kaktusy lubi臋.

Pluszak raz i niewielki, nie taki na p贸艂 szafy. Po co wi臋cej. Pyta艂em czy jeden ucieszy, 偶e jak b臋dzie smutna to chocia偶 delikatny na chwil臋 u艣miech si臋 pojawi 馃檪 nigdy nie rozumia艂em po co kupi膰 dziewczynie pluszaka wi臋kszego od niej.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Maskotki? Za stara jestem na takie bzdety.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
1 minut臋 temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Maskotki? Za stara jestem na takie bzdety.聽

Chodzi mi o wra偶liwa 25 latke:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ann
4 minuty temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Pluszak raz i niewielki, nie taki na p贸艂 szafy. Po co wi臋cej. Pyta艂em czy jeden ucieszy, 偶e jak b臋dzie smutna to chocia偶 delikatny na chwil臋 u艣miech si臋 pojawi 馃檪 nigdy nie rozumia艂em po co kupi膰 dziewczynie pluszaka wi臋kszego od niej.聽

A, trza by艂o tak od razu.

Jeden pluszak mo偶e by膰. Tylko, 偶eby by艂 mi臋ciutki i s艂u偶y艂 jako poduszka. Np. Mi艣 Uszatek lub Osio艂ek Niebieski z czerwonym jednym uszkiem. Wielko艣ci te pluszaki hmm, jak p贸艂 twojej r臋ki, czyli w sam raz. Mniejsze s膮 do kitu, a te na p贸艂 szafy przewa偶nie s膮 szorstkie.聽 ;))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
6 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Chodzi mi o wra偶liwa 25 latke:)

Dla mnie to zbyt infantylne ale mo偶e ona si臋 zaplacze ze wzruszenia聽:classic_laugh:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Syn Joli

mamo, 2 lata chodze na t. psychodynamiczn膮 i wyda艂em juz 20 tys. jak pisa艂em na kafe gadam 3 po 3 na 50 min. spotkania i nic nie pomaga. Mamo ratuj pisze sam ze sob膮 w tym jako Karyna i inne a jak przyjdzie co do czego to okr臋cam kota ogonem jak przysta艂o na psychop.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mama Jolanta

Uspokoj si臋 synu i wyjd藕 z piwnicy.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bella
10 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Pluszaki s膮 dla dzieci, chocia偶 i one rzadko si臋 nimi bawi膮

Jak by艂am ma艂a to bawi艂am si臋 pluszakami w pokaz talent贸w. Wszystkie pluszaki wyst臋powa艂y na scenie po kolei a reszta robi艂a za widowni臋. Ka偶dy pluszak musia艂 co艣 za艣piewa膰 chocia偶 i tak zawsze "wygrywa艂a" fioletowa mysz. To by艂a moja ulubiona zabawa wi臋c niemal codziennie doro艣li potykali si臋 o g贸ry pluszak贸w. :)

No ale wtedy mia艂am 5 lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
1 minut臋 temu, Go艣膰 Ann napisa艂:

A, trza by艂o tak od razu.

Jeden pluszak mo偶e by膰. Tylko, 偶eby by艂 mi臋ciutki i s艂u偶y艂 jako poduszka. Np. Mi艣 Uszatek lub Osio艂ek Niebieski z czerwonym jednym uszkiem. Wielko艣ci te pluszaki hmm, jak p贸艂 twojej r臋ki, czyli w sam raz. Mniejsze s膮 do kitu, a te na p贸艂 szafy przewa偶nie s膮 szorstkie.聽 ;))

No w艂a艣nie ! Nie chc臋 wali膰 pluszakami, ale jako ma艂y , nieoczekiwany upominek, mam nadziej臋 sprawiaj膮cy rado艣膰. Zamiast 艂adowa膰 kas臋 w pluszaki ( poni偶ej 50zl nie ma co kupowa膰 bo za ma艂e i byle jakie) a ju偶 zastanawiaj膮c si臋 co zrobi膰 z wi臋ksz膮 suma to wol臋 zabra膰 na kolacj臋 z winem w fajne miejsce ( gdzie na ni膮 przeznacz臋 to co mia艂o by i艣膰 na siersciucha, a na mnie to nie licz臋 馃槈 )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Takiego malutkiego kt贸rego mog艂abym codziennie nosi膰 przy sobie to bym chcia艂a 馃檪 oczywi艣cie tylko od mojej mi艂o艣ci.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chory 艣wiat internetu

31 latek zapyta艂 a 24 latek mu ca艂y czas pod r贸偶nymi nikami odpowiada. Chore.

Udost臋pnij ten post

*聽 34 latek聽聽聽 mia艂o by膰

Udost臋pnij ten post

31 latek zapyta艂 a 34 latek mu ca艂y czas pod r贸偶nymi nikami odpowiada. I to jeszcze nieprawde odpowiada. Chore. Chore.

Udost臋pnij ten post