Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Gosc

Hej, pytanie do kobiet. Czy otrzymanie bez okazji kwiatów czy pluszaka (mam na myśli personalizowanego z imieniem itp) zawsze sprawi radość? Czy pluszaki niekoniecznie? Chodzi mi że max 3 razy w roku kwiaty bez okazji żeby nie spowszedniało

Gość Gosc

Kwiaty bez okazji zawsze sprawiają radość byleby nie codziennie.

Gość Gość

Bardziej ja ucieszy publiczne okazywanie czułości i brak agresji i przemocy w kontaktach, może zdanie matury i dyplomu, ale to już ta inna, od drugiego.

Gość Sen
17 minut temu, Gość Gosc napisał:

Hej, pytanie do kobiet. Czy otrzymanie bez okazji kwiatów czy pluszaka (mam na myśli personalizowanego z imieniem itp) zawsze sprawi radość? Czy pluszaki niekoniecznie? Chodzi mi że max 3 razy w roku kwiaty bez okazji żeby nie spowszedniało

Niektórym kwiaty tak łatwo nie powszednieją;) 

Pluszak personalizowany hym... , zakładam, że siebie masz na myśli:) 

Gość Gosc
15 minut temu, Gość Sen napisał:

Niektórym kwiaty tak łatwo nie powszednieją;) 

Pluszak personalizowany hym... , zakładam, że siebie masz na myśli:) 

Z jej imieniem niech będzie 😉 i jakimś dopiskiem 😉

Gość Ann
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Z jej imieniem niech będzie 😉 i jakimś dopiskiem 😉

Ja bym nie chciała takich pluszaków. Wolałabym codzienny seks. ;))

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Ann napisał:

Ja bym nie chciała takich pluszaków. Wolałabym codzienny seks. ;))

Jedno nie wyklucza drugiego...

Gość bella

Jeśli kobieta kocha kwiaty to jej nie spowszednieją 🙂

Pluszaki są moim zdaniem nieco tandetne, potem stoi taki szajs na półce i się kurzy. Jeśli znacie się jeszcze słabo to jeden raz taki prezent jest w porządku, poza tym od ukochanego każdy prezent ucieszy, ale jeśli zaczniesz ją obdarowywać z każdej okazji pluszakami a ona nie jest kolekcjonerką to w końcu może uznać, że idziesz na łatwiznę :P

Gość Ann
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jedno nie wyklucza drugiego...

Wyklucza. Mężczyznom od codziennego seksu pada na mózg. ;))

Dla mnie pluszaki z moim imieniem codziennie? 3 razy w tygodniu, nie. Nawet raz bym nie chciała. Kwiaty owszem, w doniczce najchętniej. Kaktusy lubię.

Gość gość

Mój syn lubi kaktusy kiedys wypowiadał sie na forum o sukulentach i kaktusach a teraz za koleżanki sie wypowiada, które nie przepadają za kłującymi kaktusami.

Gość gość
8 minut temu, Gość bella napisał:

Jeśli kobieta kocha kwiaty to jej nie spowszednieją 🙂

Pluszaki są moim zdaniem nieco tandetne, potem stoi taki szajs na półce i się kurzy. Jeśli znacie się jeszcze słabo to jeden raz taki prezent jest w porządku, poza tym od ukochanego każdy prezent ucieszy, ale jeśli zaczniesz ją obdarowywać z każdej okazji pluszakami a ona nie jest kolekcjonerką to w końcu może uznać, że idziesz na łatwiznę :P

Zgadzam się. Wolałabym kwiaty. Pluszaki są dla dzieci, chociaż i one rzadko się nimi bawią

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Ann napisał:

Wyklucza. Mężczyznom od codziennego seksu pada na mózg. ;))

Dla mnie pluszaki z moim imieniem codziennie? 3 razy w tygodniu, nie. Nawet raz bym nie chciała. Kwiaty owszem, w doniczce najchętniej. Kaktusy lubię.

Pluszak raz i niewielki, nie taki na pół szafy. Po co więcej. Pytałem czy jeden ucieszy, że jak będzie smutna to chociaż delikatny na chwilę uśmiech się pojawi 🙂 nigdy nie rozumiałem po co kupić dziewczynie pluszaka większego od niej. 

Gość Gość

Maskotki? Za stara jestem na takie bzdety. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Maskotki? Za stara jestem na takie bzdety. 

Chodzi mi o wrażliwa 25 latke:)

Gość Ann
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Pluszak raz i niewielki, nie taki na pół szafy. Po co więcej. Pytałem czy jeden ucieszy, że jak będzie smutna to chociaż delikatny na chwilę uśmiech się pojawi 🙂 nigdy nie rozumiałem po co kupić dziewczynie pluszaka większego od niej. 

A, trza było tak od razu.

Jeden pluszak może być. Tylko, żeby był mięciutki i służył jako poduszka. Np. Miś Uszatek lub Osiołek Niebieski z czerwonym jednym uszkiem. Wielkości te pluszaki hmm, jak pół twojej ręki, czyli w sam raz. Mniejsze są do kitu, a te na pół szafy przeważnie są szorstkie.  ;))

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Chodzi mi o wrażliwa 25 latke:)

Dla mnie to zbyt infantylne ale może ona się zaplacze ze wzruszenia :classic_laugh:

Gość Syn Joli

mamo, 2 lata chodze na t. psychodynamiczną i wydałem juz 20 tys. jak pisałem na kafe gadam 3 po 3 na 50 min. spotkania i nic nie pomaga. Mamo ratuj pisze sam ze sobą w tym jako Karyna i inne a jak przyjdzie co do czego to okręcam kota ogonem jak przystało na psychop.

Gość Mama Jolanta

Uspokoj się synu i wyjdź z piwnicy. 

Gość bella
10 minut temu, Gość gość napisał:

Pluszaki są dla dzieci, chociaż i one rzadko się nimi bawią

Jak byłam mała to bawiłam się pluszakami w pokaz talentów. Wszystkie pluszaki występowały na scenie po kolei a reszta robiła za widownię. Każdy pluszak musiał coś zaśpiewać chociaż i tak zawsze "wygrywała" fioletowa mysz. To była moja ulubiona zabawa więc niemal codziennie dorośli potykali się o góry pluszaków. :)

No ale wtedy miałam 5 lat.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Ann napisał:

A, trza było tak od razu.

Jeden pluszak może być. Tylko, żeby był mięciutki i służył jako poduszka. Np. Miś Uszatek lub Osiołek Niebieski z czerwonym jednym uszkiem. Wielkości te pluszaki hmm, jak pół twojej ręki, czyli w sam raz. Mniejsze są do kitu, a te na pół szafy przeważnie są szorstkie.  ;))

No właśnie ! Nie chcę walić pluszakami, ale jako mały , nieoczekiwany upominek, mam nadzieję sprawiający radość. Zamiast ładować kasę w pluszaki ( poniżej 50zl nie ma co kupować bo za małe i byle jakie) a już zastanawiając się co zrobić z większą suma to wolę zabrać na kolację z winem w fajne miejsce ( gdzie na nią przeznaczę to co miało by iść na siersciucha, a na mnie to nie liczę 😉 )

Gość Gość

Takiego malutkiego którego mogłabym codziennie nosić przy sobie to bym chciała 🙂 oczywiście tylko od mojej miłości. 

Gość chory świat internetu

31 latek zapytał a 24 latek mu cały czas pod różnymi nikami odpowiada. Chore.

*  34 latek    miało być

31 latek zapytał a 34 latek mu cały czas pod różnymi nikami odpowiada. I to jeszcze nieprawde odpowiada. Chore. Chore.