Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosciowa facetka

Dlaczego kobiety w ciazy fotografują się w takiej pozie

Polecane posty

Gość Gosciowa facetka

Bez względu na wielkość brzucha trzymają się tak jakby za broche (dokładnie tak to wyglada) niby żeby podkreślić brzuch. Wola zdjęcie gdzie trzymają się za broche niż ubrać coś bardziej obcialego skoro chca podkreślić brzuch, poza tym u większości witać tak czy siak ze bebzon wielki to po co tam jeszcze łapę pchać? 

Gość gość

One nie trzymają się za brochę, tylko za dolną część brzucha kretynko. Nie wiem jak ty patrzysz, że widzisz dłoń na wzgórku, a nie na brzuchu. Jedna ręka na dolnej części brzucha, druga na górnej. Raz, że to instynktowne, dwa symbolizuje obejmowanie dziecka. Żeby była jasność, nigdy nie robiłam sobie takich zdjęć, ale byłam w ciąży i wiem dlaczego te ręce tak się układają na brzuchu.

Gość Alicja
  Dnia 29.12.2018 o 20:27, Gość gość napisał:

One nie trzymają się za brochę, tylko za dolną część brzucha kretynko. Nie wiem jak ty patrzysz, że widzisz dłoń na wzgórku, a nie na brzuchu. Jedna ręka na dolnej części brzucha, druga na górnej. Raz, że to instynktowne, dwa symbolizuje obejmowanie dziecka. Żeby była jasność, nigdy nie robiłam sobie takich zdjęć, ale byłam w ciąży i wiem dlaczego te ręce tak się układają na brzuchu.

Jednak trzeba przyznać, że tak to wygląda :-) Też zawsze miałam takie skojarzenia, patrząc na zdjęcia ciężarnych w takiej pozie. W każdym razie lepsze takie zdjęcia, niż te z całkiem gołym brzuchem. A ostanio niestety modne jest robienie sesji ciążowych i publikowanie zdjęć na fejsie.

Kogo to obchodzi ? Pozują jak chcą, jeśli im to nie przeszkadza to komus tym bardziej. 

Piblikowanie na fejsie jednak bym odpuściła i zatrzymała takie zdjęcia ciążowe dla siebie i rodziny.