Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

cześć dziewczyny kochałście sie w jakimś czarbym charkaterze z filmów

Polecane posty

Gość Gość

Mnie kręcili zawsze mafiozi np Vito Corleone albo Vincent Mancini powiem nawet że zakochałam sie w paru aktorach z filmu oczywiście to wszystko młodość ale miałyście podobnie?

Gość Ffg

W Tajemniczym don Pedro.

Gość gosc

Ja mam wprost przeciwnie, lubie cieplych i milych mezczzn. macho-mafiozo odpada.

Gość gosc

Tak. Najczesciej w tych dobrych, romantycznych i mrocznych jednocześnie. Np. dr House - zewnetrznie - chłodny cynik, ale wewnętrznie chciał zawsze dla wszystkich dobrze i byl sprawiedliwy.

Gość Ja też lubie ciepłych

Oczywiście że ciepły i miły mężczyzna jest najbardziej pożądany ale chodzi mi o draniów zawsze kochałam ich w filmach ich draństwo zoobojetniene nie wiem ale kocham te filmy po dzisiejszy dzień i mam ciarki na plechach jak to oglądam.

Gość ruru

Zawsze podobają mi się ci źli. Chyba w każdym filmie.

W życiu nie mam okazji do zakochania się, więc ograniczam się do wzdychania do tych, którzy nie istnieją. Przynajmniej nigdy nie zranią, bo nie są prawdziwi. 

Gość Olka

W Skalpelu z serialu "Odwróceni", a potem w Bartku z serialu Magda M.

Obaj grani przez Szymona Bobrowskiego który był dla mnie jako młodej kobiety kwintesencją męskości.

Gość Mniam

Robert Więckiewicz typowy mafiozo w odwróconych ach dla niego nawet bym zrobiła bezbolesne wyrywanie zęba 😛

Gość kafe

tylko nie piszcie brad pitt, johnny depp, di caprio, tom cruise wszyscy transgender!!! FEMALE TO MALE tak jak inne szatanskie ukryte tranziole gwiazdy z tego hollywood, w hollywood ona to on a on to ona,