Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagłada czeka

Rzygać mi się chce jak patrze na was wy bezmoralne suki

Polecane posty

Gość zagłada czeka

naprawde należy wam się cały ten syf który macie próżne szmaty

Gość gość

Wypraszam sobie, ja nie mam żadnego syfa. Syfa może masz ty i te które ci się dały zarazić 🙂

Gość nienawidzę kobiet

gdyby was na tej planecie nie było to by był święty spokój a tak to jest jak jest z waszej winy oczywiście wy głupie zdziry,ble.

Gość e tam

rzygać mi sie na was chce.życie ciężkie a ciągle jeszcze dokładacie problemów dla mnie już od dawna nie istniejecie i dobrze, ble.

Gość jjajajaja
2 minuty temu, Gość nienawidzę kobiet napisał:

gdyby was na tej planecie nie było to by był święty spokój a tak to jest jak jest z waszej winy oczywiście wy głupie zdziry,ble.

takie słowa na prawo a na lewo korzystanie z kobiet tak czasem wasza obłuda wygląda panowie

Gość niemoralny

wy ... rzygam wami do rynsztoka,ble...

Gość demon

masz coś do powiedzenia jakiś problem masz ze sobą boli cię to bo sam to robisz?.Nie podoba się to wypierdalaj ty też pewnie całe swoje zasrane życie jesteś zerem z tymi ...kami i jak ładnie jeszcze napisał panowie a ty to co jesteś rynsztok spermy w pochwiie tej ...y tak co?.

Gość polak

ty ejejej czy jak ci tam sam jesteś jeden wielki burdel odezwał się mądry,ble.Lepiej do tego swojego niczego rynsztoka wypierdalaj bo ci ... zaraz zabryzga pół mieszkania swoim jestestwem,ble.

Gość sad

wy ...y jak ja was nie znoszę dawajcie dupy w burdelu,ble.Wszystkie jesteście wy zresztą i takie same,nic więcej,o no.Brzydzę się tym że jeszcze żyjecie wy głupie skui.

Gość Haha
Przed chwilą, Gość sad napisał:

wy ...y jak ja was nie znoszę dawajcie dupy w burdelu,ble.Wszystkie jesteście wy zresztą i takie same,nic więcej,o no.Brzydzę się tym że jeszcze żyjecie wy głupie skui.

Czekaj ,nie ruszaj się karetka już jedzie.