Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamawpotrzebis

Czy któraś mama posiada leki nasenne

Polecane posty

Gość Mamawpotrzebis

Drogie mamy, potrzebuje lekow nasennych, bliska mi osoba nie moze juz dluga spac a nie chce isc do lekarza. Prosze wyslijcie mi leki za wczesniejsza zapłatą, jesli takie macie. Ja przed podaniem skonsultuje z lekarzem.

Proszę pomóżcie, zapłacę

Gość Gość

To niech przepisze Ci ten lekarz z którym chcesz konsultować wysłany Tobie lek.

Gość Mamawpotrzebis

Ludzie zapłace za to więc proszę o pomoc.II

Gość gość gość

To niech ci lekarz przepisze skoro się z nim zamierzasz skontaktowac... tylko że nie zamierzasz prawda? Nie wal sciemy tylko powiedz o co chodzi, bo juz samo sciemnianie ze zamierzasz isc do lekarza jest smieszne. Leków nasennych jak i powodów bezsennosci i powodów dla których chcesz je wziac jest od groma, nikt raczej nie zaryzykuje wyslania ci ich, żeby potem miec cie na sumieniu

Gość gość

ja mam leki nasenne, ale nie jestem mamą, więc ci nie wyślę, bo chcesz od mamy:P

Gość mmmmaaaaarcela

Ludzie zapłace za to więc proszę o pomoc.I

x

O jaką pomoc? Raczej nie chodzi ci o ziółka z apteki, tylko o cos na recepte, to czemu do lekarza nie pojdziesz? Skoro (podobno) i tak zamierzasz sie z nim skontaktowac? Leków na bezsennosc jak ktos napisał jest od groma, czemu nie pojdziesz do lekarza by przepisał ci własciwy? Mądra jestes? chyba nie za bardzo. I czemu prosisz ''mamy''? Bo matki to inny gatunek, który urodził mózg razem z dzieckiem, i będzie obcej babie z neta wysyłał leki, co moze zagrazac jej czy komus z jej otoczenia zdrowiu lub zyciu?Serio?

Gość Gość

Ale co za problem isc do lekarza,aha zresztą i taķ idziesz skonsultowac ,powiedz ze cierpisz na bezsennosc i niech Ci coś zapisze. Ja poszłam do psychiatry z takim problemem. I tu nie o kasę chodzi,mogłabym ci wysłac bo tylko 3,20 za nie place,ale o to ześ cwana,głupia i ściemniara,więc spadaj.

Gość Mamawpotrzebis

Dobrze, nie ma żadnej znajomej. Chce leki nasenne, żeby pójść spać i już sie nie obudzić. Teraz lepiej?

Naprawdę nic więcej nie ma znaczenia, jeśli któraś z Was, ma leki, które mogłaby mi wysłać a ja je nawet za 3x drożej odkupić, to proszę dajcie znać.

Gość Mamawpotrzebis
3 godziny temu, Gość gość napisał:

ja mam leki nasenne, ale nie jestem mamą, więc ci nie wyślę, bo chcesz od mamy:P

Prosze wyslij mi je..

Gość Poco loco
13 minut temu, Gość Mamawpotrzebis napisał:

Dobrze, nie ma żadnej znajomej. Chce leki nasenne, żeby pójść spać i już sie nie obudzić. Teraz lepiej?

Naprawdę nic więcej nie ma znaczenia, jeśli któraś z Was, ma leki, które mogłaby mi wysłać a ja je nawet za 3x drożej odkupić, to proszę dajcie znać.

Poszukaj dobrego psychologa i psychiatry. W każdym mieście jest pzp i specjalista na NFZ. Terminy nie są odległe. Do tego czasu- może to banalne, ale pomysl o tych których byś tu zostawiła i o tym co jeszcze możesz w życiu zrobić.

Gość gość

Chyba znowu ta ściemniara od prowokacji, bo własnie napisała wprost że chce się zabic:) Wiesz, że teraz ktos moze cię na policję podac?

Gość gość

x

Wow, 3 razy drożej, no co za okazja... boj sie zeby ktos cie nie podał, bo dopiero bedziesz miec problemy

Gość Mamawpotrzebis

Nie chce rad, chce już miec spokój. Proszę na pewno ktoras z Was jest w stanie mi pomóc

Gość gość

idź się utop

Gość gość

wow, chcesz sie zabic, i piszesz o tym na forum o kupie... no, to za chwile dobrotliwe mamusie będą pisac o powod, ty im bedziesz odpisywac półzdaniami z wielokropkami, i temat sie bedzie kręcił...eh