Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukaam pomocyu

JAK POBUDZIĆ WŁOSY DO WZROSTU PRZY HASHIMOTO RATUNKU

Polecane posty

Gość szukaam pomocyu

Witam,mam 36 lat.szukam pomocy, bo juz wyczerpalam kazda mozliwosc jaka znam jesli chodzi o pielegnacje wewnetrzna jak i zewnetrza wlosa.

Mysle ze od 15 roku choruje na hashimoto bo zaczynalam spac podczas dlugich przerw, moja pamiec jak i mozliwosc zapamietywania byla w tragicznym stanie. dopiero jednak w wieku 24 lat stwierdzono u mnie hashimoto plus niedokrwistosc zlosliwa.

Biore Letrox 50, kiedys euthyrox 180, bo niby moja krew jest w porzadku.

Problem jaki mam to oprocz zmeczenia przez caly czas i checi spania sa moje wlosy.kiedys byly piekne, siegaly poza tylek.obecnie jest ich malo, sa sianowate na koncach, rosna maximum do ramion, bo potem sie rozszczepiaja.

dbam, chucham, siegalam do chyba wszystkie produkty do wlosow, bralam merz special , kazde nowosci byly przeze mnie sprawdzone. jednak to nic nie dalo.wlosy slabo rosna, n ie moge zapuscic, nie ma tez ich duzo. 

mysle, ze w takim razie jest inny problem  gdzies u mnie w srodku, cos sie dzieje i nie wiem co ,bo nie wiem jak POBUDZIC wlosy do wzrostu by znowu miec piekne!!Blagam o pomoc moze komus sie polepszylo po jakims leku na porost wlosow?

slub za 2 lata i musze juz teraz myslec aby zapuscic wlosy aby nie wygladac jak strach na wroble...

Gość Fgg

Blagam.cY kumus sie zatrzymywaly wlosy na tym samym poziiomie i dalej nic?