Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośću

Laska

Polecane posty

Gość Gośću

Ostatni miesiąc pisałem z laską na portalu, okazało się że wiele nas łączy i mamy ze sobą dosyć sporo wspólnego. Zdecydowaliśmy się umówić przyszła okazało się oczywiście jak to na portalu że jest nieco większa niż na zdjęciach lecz nie przeszkadzało mi to aż tak lecz widać że jest sporo za dużo. Spotkanie wyszło fajnie, dalej pisaliśmy tematów do rozmów nigdy nie brakowało wspólne śmieszki i pisać z nią to złoto. Nadszedł czas kolejnego spotkania które już różniło się znacznie, przy pierwszym był dystans jak to u nowo poznanych. A przy 2 byliśmy już bardzo blisko, tańczyliśmy razem wywijalismy na parkiecie nawet jakieś delikatne buzi było i właśnie to myślę że dalo mi oczywisty wynik. Nie ma z mojej strony wgl chemii kompletnie nic 0 czułem się bardziej jakbym całował siostrę lub nwm kurde matkę niż przyszła kobiete. Było to dla mnie tak żenujące uczucie kompletnie puste. I teraz pojawia się pytanie zakończyć to już na tym etapie? Nwm czy tak szybko ją przekreślać? Uczucie się raczej z dupy już nie pojawi a tak to laska tylko będzie sobie robić nadzieję i cierpiec.