Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościówa

Nie spodobałam mu się na spotkaniu? Nagła zmiana stosunku do mnie

Polecane posty

Gość Fgh

Dziewczyno, dałaś dupy, że nie dałaś dupy, że tak powiem:)

Gość lalla

To tym bardziej by właśnie o tego loda zabiegał

Gość Miła

Przestań bzdury wypisywać koleś dobrze zrobiłaś szanuj się dziewczyno

Gość gość
7 minut temu, Iibed napisał:

bezapelacyjnie jesteś bezdennie głupia.

głupi to jest koles co wali głupa a ty jesteś do tego zwykłym chamem

Gość Gościówa
6 minut temu, Iibed napisał:

bezapelacyjnie jesteś bezdennie głupia.

Możesz uzasadnić? 

Gość facet tu pisze

jestem facetem i uważam że ten facet to świnia, chciał tylko podymać, autorka się nie dała to ją olał, nie szanuje jej a po co jej ktoś taki. Olej tą sytuacje autorko, jest więcej ryb w jeziorze, więc świat nie kończy się na 1 facecie. Nic złego nie zrobiłaś poza trafieniem na palanta. 

Gość facet tu pisze

aha i radze przeanalizować co cie skłoniło do takiego typa i NIE powtarzać takiego błędu ponownie

Gość Facet
3 minuty temu, Gość facet tu pisze napisał:

jestem facetem i uważam że ten facet to świnia, chciał tylko podymać, autorka się nie dała to ją olał, nie szanuje jej a po co jej ktoś taki. Olej tą sytuacje autorko, jest więcej ryb w jeziorze, więc świat nie kończy się na 1 facecie. Nic złego nie zrobiłaś poza trafieniem na palanta. 

Tacy faceci jak ty psują nasz męski gatunek.

Gość Pan w czerni

autorka jest beznadziejnie tępa jak większość kobiet... tylko jako jedyna rozum w tym temacie okazała kobieta z żabą w awatarze, reszta kobiet autorce tak beznadziejnie doradza, że głowa mała...

Gość Facet
16 minut temu, Gość lalla napisał:

To tym bardziej by właśnie o tego loda zabiegał

A dziewczyna sama nie była na tyle domyślna, by wpaść na to jak dochodzić facetowi, którego kocha? Facet musi o wszystko żebrać?

Gość Facet
10 minut temu, Gość Miła napisał:

Przestań bzdury wypisywać koleś dobrze zrobiłaś szanuj się dziewczyno

Szanuj się i zostań dziewicą aż do śmierci.

Gość Gościówa

Nie mam w zwyczaju zapraszać praktycznie obcej osoby do swojego łóżka i nie rozumiem nacisku na to. Jesteś dość prymitywnym człowiekiem

Gość ertt

Wy laski przynajmniej niektóre z Was macie jeden podstawowy problem. Przeciągacie te realcje w nieskończoność i jesteście potem zdziwione że facet po prostu się ulotnił. Relacje faceta z kobietą zawsze skierowane są na podtekst seksualny, wam się wydaje że jakaś czyst przyjażń,koleżeństwo jest możliwe. Nie jest. No chyba że jesteś mało atrakcyjna - ale wtedy facet mówi ci tylko zdawkowe cześć na powitanie  i nawet sobie nie zaprząta tobą głowy. Chodz w twoim przypadku autorko może po prostu mu sie nie spodobałaś lub znalazł juz sobie inną. Bywa i tak. Skoro Ci się podobał trzeba było mu to zakomunikować itp a nie grać tą tajemniczą i niedostepna. Wierz mi, to bardziej zniechęca niż przyciąga. Jak d miesiąca takie relacje nie posówają się dalej poza zwykłymi rozmowami to facet odchodzi. bo po co to ciągnąć? Przyjażń męsko-damska nie istnieje.

Gość Gościówa

OK, zamykam wątek bo to nie ma sensu. Chyba faktycznie lepiej być samemu i nie przywiązywać się bo facetowi tylko seks w głowie albo inne dupy

Gość B...
7 minut temu, Gość ertt napisał:

Wy laski przynajmniej niektóre z Was macie jeden podstawowy problem. Przeciągacie te realcje w nieskończoność i jesteście potem zdziwione że facet po prostu się ulotnił. Relacje faceta z kobietą zawsze skierowane są na podtekst seksualny, wam się wydaje że jakaś czyst przyjażń,koleżeństwo jest możliwe. Nie jest. No chyba że jesteś mało atrakcyjna - ale wtedy facet mówi ci tylko zdawkowe cześć na powitanie  i nawet sobie nie zaprząta tobą głowy. Chodz w twoim przypadku autorko może po prostu mu sie nie spodobałaś lub znalazł juz sobie inną. Bywa i tak. Skoro Ci się podobał trzeba było mu to zakomunikować itp a nie grać tą tajemniczą i niedostepna. Wierz mi, to bardziej zniechęca niż przyciąga. Jak d miesiąca takie relacje nie posówają się dalej poza zwykłymi rozmowami to facet odchodzi. bo po co to ciągnąć? Przyjażń męsko-damska nie istnieje.

musisz byc przedstawicielem szalenie prymitywnym i mieć wokół prymitywnych ludzi. W moich krękach kolezęństwo i przyjaźnie bez podtekstów seksualnych między płciami są. Ale do tego trzeba rzeczywiście być ciut wyzej w ewolucji. Idź doradzać komuś swojego pokroju, tu uważam że jesteś zbędny, gdzie indziej może i zabłyśniesz.

Gość B...
5 minut temu, Gość Gościówa napisał:

OK, zamykam wątek bo to nie ma sensu. Chyba faktycznie lepiej być samemu i nie przywiązywać się bo facetowi tylko seks w głowie albo inne dupy

niestety autorko tak jest, ale ja wciąz mam nadzieję na kogoś z mózgiem a psy trzeba zostawić sukom

Gość ertt
2 minuty temu, Gość B... napisał:

musisz byc przedstawicielem szalenie prymitywnym i mieć wokół prymitywnych ludzi. W moich krękach kolezęństwo i przyjaźnie bez podtekstów seksualnych między płciami są. Ale do tego trzeba rzeczywiście być ciut wyzej w ewolucji. Idź doradzać komuś swojego pokroju, tu uważam że jesteś zbędny, gdzie indziej może i zabłyśniesz.

Nie ma:) Owszem,w pracy kontakty między obiema płciami są wymuszone, to o czym piszesz to czyste relacje zawodowe,żadne przyjaźnie i jestem tego pewien,one są niezbędne i poniekąd wymuszone przez okolicznosci. Już to kiedyś pisałem - jak szukasz do przyjażni faceta to od razu szukaj geja,a najlepiej to kup sobie psa.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

To ona powinna dostać w pysk, że mu nie dała.

Jaki debil haha a gdyby mu od razu dała to byłoby wielkie halo jaka z niej łatwa dzi...a

Gość Zuzanna

Wiele juz tu bylo tematow o spotkaniach w realu. Wiekszosc osob , w tym ja , poleca aby znajomosc przeniesc jak najszybciej na real o ile ma sie w ogole zamiar taka znajomosc rozwijac.
Co ten facet planowal czy nie , nie wiem. Nie siedze w jego glowie. Przewaznie krazy opinia , ze facet przede wszystkim liczy na seks , najlepiej szybki , bezplatny i bez zobowiazan , a potem dopiero moze cokolwiek innego. Ten schemat myslowy nie zawsze sie sprawdza.

W Twoim przypadku sprawa jest dosc prosta. Skoro nastapila zmiana z stylu bycia jego do Ciebie to jednak cos poszlo nie tak jak oczekiwano , czy raczej jak on oczekiwal. Nie ma teraz sensu rozpatrywanie tego. To juz nie ma zadnego znaczenia.

Pytasz co zrobic , a raczej czy masz szanse na dalsza znajomosc. To zalezy tylko i wylacznie od Ciebie. Moze daj szanse tej znajomosci bez planowania co i jak ma byc i zobaczysz co z tego dalej wyniknie. Zycie czasami samo rozwiazuje wiele problemow. Wystarczy dac mu szanse.

autorko, nie smuć się, napisz temu swojemu absztyfikantowi, że masz ochotę na lodzika i analek, a jestem pewna, że zaraz się zreflektuje i natychmiast mu się bardzo spodobasz!  :D

Gość B...
23 minuty temu, Gość ertt napisał:

Nie ma:) Owszem,w pracy kontakty między obiema płciami są wymuszone, to o czym piszesz to czyste relacje zawodowe,żadne przyjaźnie i jestem tego pewien,one są niezbędne i poniekąd wymuszone przez okolicznosci. Już to kiedyś pisałem - jak szukasz do przyjażni faceta to od razu szukaj geja,a najlepiej to kup sobie psa.

tępaku nie piszę o relacjach zawodowych, jak jeszcze można jaśniej prymityw jesteś , narazie

1 minutę temu, Iibed napisał:

"dokładnie, chociaż raz żaba ma rację napisz mu dokładnie to i zobaczysz jak się ożywi, a ty znowu poczujesz sie doceniona i adorowana 😄 do następnego tematu 😄"

a będzie to temat: "boli mnie zadek, co robić?" :D

ej, libed, czemu nie działają mi emotki? :(

Gość Normalna
1 godzinę temu, Gość Facet napisał:

Szanuj się i zostań dziewicą aż do śmierci.

A czy to coś złego? Co za glupia moda że każda musi się juz puszczać w gimnazjum... Jeśli taki bedzie jej wybór, to niech i się zestarzeje w czystości, tobie nic do tego. Przestan juz nachalnie wlazic w majtki autorki

Gość Gosc

Na firefoxie nie wczytują się emotkę. Zmień przeglądarkę.

Gość Gosc

Emotki miało być 

Gość Zuzanna

Nie rozumiem tego najezdzania na dziewczyne. Zalozylka temat bo czuje sie niepewnie w tej sprawie. Ofukiwanie nie poprawi jej wiedzy. Wyzywanie od debilek tym bardziej nie. Moze zamiast epitetow napisz cos konkretnego.

Gość Zuzanna

Libed - Chcesz mi wmowic , ze Ty sam nigdy nie wybrales sie na randke w ciemno z ryzykiem , ze cos pojdzie nie tak ?  Czy moze Twoje randki wszystkie byly udane , przebiegaly zgodnie z planem i zawsze osiagales co chciales ?

Gość feu4

Firefox - wczytują się bez problemu.