Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościówa

Nie spodobałam mu się na spotkaniu? Nagła zmiana stosunku do mnie

Polecane posty

Gość Gościówa

Jakieś dwa miesiące temu założyłam badoo i poznałam na nim o 5 lat starszego faceta, wydawał się ok, pisaliśmy często na WhatsAppie, bardzo chciał się spotkać, pisał, że jestem mega seksowna,pytał czy może mnie kochać. Nie myślałam o tym na poważnie, ale przyszedł taki dzień kiedy się spotkaliśmy i bałam się, że nie spodobam się mu, było nawet ok, poszliśmy na piwo, chciał następnie iść ze mną gdzieś na kluby ale nie lubię tam chodzić, więc odmówiłam, postanowiłam wrócić do domu,złapał mnie za rękę pod koniec i pocałował mnie. Najpierw odwiózł mnie, a później pojechał taksówką do swojego mieszkania. Tylko w trakcie zaczął mnie dotykać po udzie do góry. Później napisał, że przeprasza, ale go bardzo pociągam. Napisałam, że miałam wrażenie, że było coś nie tak, ale zaprzeczył. Mieliśmy spotkać się drugi raz ale nie było okazji, tzn miał dzwonić bo umówiliśmy się na dany dzień, ale rzekomo się rozchorował. Ogólnie to już mi nie pisze tych wszystkich rzeczy jak wcześniej przed spotkaniem. Kontakt już w ogóle nie jest taki sam, zapyta co u mnie, ale ogólnie bez polotu. Ostatnio napisałam, że myślę o nim, odpisał ,,to miłe :)'' i tyle. Buziaków mi nie wysyła, pisze jak z koleżanką, chociaż chciał się spotkać w sobotę

Gość Al Bano

Chciał sobie poru;chać tylko i tyle. nie dałaś mu zamoczyć to cię olał.

gdybyś dała mu zamoczyć to też by cię potem olał...

już zakładałaś ten temat i już ci odpowiedzieli ludzie.

Gość laura

Myślę, że skoro chce się spotkać ponownie, to w jakimś stopniu nadal jest Tobą zainteresowany, ale nie oczarowałaś go jakoś szczególnie żeby za Tobą szalał.

Może nie spodobałaś mu sie tak bardzi jak na zdjeciach, albo coś mu nie przypasowało tak bardzo w Twoim zachowaniu, cięzko powiedzieć.
W każdym razie teraz się mu nie narzucaj, raczej pozwól jemu się pozdobywać bo inaczej relacja szybko zdechnie

Gość laura

I nie zadawaj mu pytań czy coś jest nie tak, nie słodź mu za bardzo, nie nalegaj na spotkanie. Niech to on się wykaże, Ty bądź miła, ale lekko na dystans skoro widzisz, że się odsunął bo inaczej bardzo prawdopodobne, że Cię oleje

Gość gość

Chciał Cie przelecieć, a że nie dostał czego chciał to sie ostudził i wycofał.  I uciekł bo liczył na łóżko.

Gość laura
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Chciał Cie przelecieć, a że nie dostał czego chciał to sie ostudził i wycofał.  I uciekł bo liczył na łóżko.

Myslę, ze gdyby tak było, to po pierwsze na załapaniu za udo by się nie skończyło czy pocałunku, ale wprost by to zaproponował czy np. może wpaść na "herbatę", a po drugie tak szybko by nie odpuścił i dalej dążył do randki łóżkowej gdyby Autorka bardzo mu się spodobała. W końcu by pewnie odpuścił, ale nie tak szybko

Gość Facet

Facet miał nadzieję że spotka seksowna i fajna dziewczynę.

Pokazałaś się tylko seksowna A nie fajna "iść na kluby" WTF

Pomyślał to może chociaż w seksie jest dobra. Stąd zaczął Cię po udzie głaskać. 

Na koniec stwierdził że ani fajna ani seksowna. 

Gość laura

A tak myślę bo pewien facet, który kiedys chcial mnie bardzo zaliczyć pomimo, że nie chciałam nawet pocałunku, przez długi czas do tego dążył, mysle, że to było nawet kilka tygodni i nie zniechęcały go moje początkowe odmowy

jak na moje to erotoman i desperat.

nie ma buziaczków, bo jak mu nie rozłożyłaś nóg na pierwszym spotkaniu, to postanowił szukać łatwiejszego obiektu.

Gość 30letni Gentleman

Macał cię wdrodze do twojego mieszkania, bo liczył, że będziesz podatna i go zaprosisz,a wtedy sobie zamoczy. Sama dobrze o tym wiesz. To nie jest normalne zachowanie faceta. Gość polował na okazję. Nie powinien był macać ciebie od tak sobie. Już za to winien chwycić w pysk, a ty się jeszcze łasisz do tego zboka. 

Gość gosciova
11 minut temu, Gość Facet napisał:

Facet miał nadzieję że spotka seksowna i fajna dziewczynę.

Pokazałaś się tylko seksowna A nie fajna "iść na kluby" WTF

Pomyślał to może chociaż w seksie jest dobra. Stąd zaczął Cię po udzie głaskać. 

Na koniec stwierdził że ani fajna ani seksowna. 

i tym sie różni kobieta od mężczyzny stąd tyle dylematów...nam jak się ktos nie spodoba to w ogromnej większości (bo sa wyjątki) nawet nie chciałybyśmy go pewnie więcej widzieć a na pewno nie bzykac się z nim, a wy...nie spodobała się ale będzie mącił dziewvzynie w głowie, pobzyka i zostawi jak rzecz, kto was wychował? ... o co kużwa wam chodzi, zachowujecie się jak psy, zamoczyć?>>>> co to za słowo, leczcie się psychole póki czas...stąd tyle z wami problemów

Gość gosciova

i niech idzie na dzifki skoro normalne dziewczyny sa dla niego wybrakowane i wydaje mu się że sobie "zamoczy" bleh ,  goń chama autorko! Za dobrze oni mają.

Gość Facet
8 minut temu, Gość 30letni Gentleman napisał:

Macał cię wdrodze do twojego mieszkania, bo liczył, że będziesz podatna i go zaprosisz,a wtedy sobie zamoczy. Sama dobrze o tym wiesz. To nie jest normalne zachowanie faceta. Gość polował na okazję. Nie powinien był macać ciebie od tak sobie. Już za to winien chwycić w pysk, a ty się jeszcze łasisz do tego zboka. 

On nie był zbokiem. On chciał seksu i miał do tego prawo jak każdy normalny i zdrowy facet. To wy macie coś w głowach poronione i wasze odmowy seksu są nienormalne. Głupia laska, że mu nie dała. Na szczęście w dzisiejszych czasach coraz mniej takich cnotek.

Życie jest krótkie i trzeba ruchać, a nie czekać nie wiem na co.

Gość Facet
8 minut temu, Gość gosciova napisał:

i tym sie różni kobieta od mężczyzny stąd tyle dylematów...nam jak się ktos nie spodoba to w ogromnej większości (bo sa wyjątki) nawet nie chciałybyśmy go pewnie więcej widzieć a na pewno nie bzykac się z nim, a wy...nie spodobała się ale będzie mącił dziewvzynie w głowie, pobzyka i zostawi jak rzecz, kto was wychował? ... o co kużwa wam chodzi, zachowujecie się jak psy, zamoczyć?>>>> co to za słowo, leczcie się psychole póki czas...stąd tyle z wami problemów

To wy macie wieczne problemy z seksem. Taki to problem nogi rozłożyć?

Gość Jamci
10 minut temu, Gość gosciova napisał:

Ale Ty głupia jesteś.  A widziałaś kiedyś przystojnych mężczyzn z brzydkimi kobietami.  To właśnie takie kobiety które nie są ładne, nie są fajne ale dobrze się bzykaja. Dla wielu mężczyzn jest to na tyle istotny czynnik że są w stanie na stałe się związać z tego powodu. 

Gość Gość
22 minuty temu, Gość 30letni Gentleman napisał:

To ona powinna dostać w pysk, że mu nie dała.

Gość gosciova
5 minut temu, Gość Facet napisał:

To wy macie wieczne problemy z seksem. Taki to problem nogi rozłożyć?

idz do dzifki neich ci rozłoży debilu

Gość gosciova
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To ona powinna dostać w pysk, że mu nie dała.

patologia się obudziła po sobotniej imprezie haha, jakaś laska olała...gościu jeden z drugim jak nei macie polotu i nic soba nie reprezentujecie to nie będziecie miac fajnej dziewczyny...mniej cnotek powiadasz...no to idż i korzystraj, skąd te frustracje i jeszcze na kobiecym forum haha coś tu nei gra koniotrzepie

Gość gosciova
5 minut temu, Gość Jamci napisał:

Ale Ty głupia jesteś.  A widziałaś kiedyś przystojnych mężczyzn z brzydkimi kobietami.  To właśnie takie kobiety które nie są ładne, nie są fajne ale dobrze się bzykaja. Dla wielu mężczyzn jest to na tyle istotny czynnik że są w stanie na stałe się związać z tego powodu. 

o urodzie nic nie pisałam, swój na swego trafił w nic mi do tego. Pisze ze swojej perspektywy, a po dylematach autorki jednak stwierdzam że to inny typ osobowości niż opisany przez ciebie.

Gość Gościówa

Może i chciał mnie jedynie przelecieć. Ale gdybym mu się spodobała naprawdę zabiegałby o mnie, może na fotkach jestem ładniejsza. Źle się z tego powodu czuję

Gość Facet
1 minutę temu, Gość Gościówa napisał:

Może i chciał mnie jedynie przelecieć. Ale gdybym mu się spodobała naprawdę zabiegałby o mnie, może na fotkach jestem ładniejsza. Źle się z tego powodu czuję

Jak facet jest pewny siebie i pewny swojej wartości to nie będzie długo zabiegał.  Będzie się zachowywał odpowiednio, nawet bardzo kulturalnie ale nie będzie czekał nie wiadomo ile. Szczególnie jak jesteście dorośli.  Ja np chciałbym poznać normalna, fajna kobiete która lubi sex.  I chciałbym taka z która spędzę resztę życia.  Ale jak widzę że 30 latka broni swojej małej jak niepodległości i robi mi "łaske"  to dziękuję bardzo.  Są inne. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gościówa napisał:

A czemu ty nie chciałaś seksu z nim?

Gość Gość

bo jestem dziewica;///.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

bo jestem dziewica;///.

No to z takim podejściem zostaniesz nią do końca życia. Chłopakowi się nie odmawia. Mogłaś chociaż zadowolić go oralnie.

Gość 🤦🏻‍♂️Cinnamon

Raczej chciał się tylko z Tobą przespać. Zresztą wielu facetów szuka dziewczyny w miarę do nich pasującej, aby z kimś być, ale są otwarci na dalsze poszukiwania,

Gość gość
Przed chwilą, Gość 🤦🏻‍♂️Cinnamon napisał:

Raczej chciał się tylko z Tobą przespać. Zresztą wielu facetów szuka dziewczyny w miarę do nich pasującej, aby z kimś być, ale są otwarci na dalsze poszukiwania,

ludzie sami z siebie robią zapchajdziury, nie chciałabym takiego co z kims jest ale dalej szuka i w sumie sam nie wie po co z kims jest...ludzie ten świat chyba upada...

Gość lalla

Jakbyś go zachwyciła to jeszcze bardziej by sie rozkręcił po tym spotkaniu, ale widocznie nie zrobiłaś na niego pioronującego wrażenia

Gość Facet
4 minuty temu, Gość 🤦🏻‍♂️Cinnamon napisał:

No to mogła przecież mu zaproponować loda, skoro na rozłożenie nóg "nie była jeszcze gotowa" (ulubiony tekst kobiet na odmowę seksu). Byłby to jakiś kompromis.

Gość 111
50 minut temu, frog_in_the_fog napisał:

jak na moje to erotoman i desperat.

nie ma buziaczków, bo jak mu nie rozłożyłaś nóg na pierwszym spotkaniu, to postanowił szukać łatwiejszego obiektu.

Dokładnie.

Gość Facet
1 minutę temu, Gość lalla napisał:

Jakbyś go zachwyciła to jeszcze bardziej by sie rozkręcił po tym spotkaniu, ale widocznie nie zrobiłaś na niego pioronującego wrażenia

Nie zrobiła loda i tyle. Nazywajmy rzeczy po imieniu.