Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościówa

Nie spodobałam mu się na spotkaniu? Nagła zmiana stosunku do mnie

Polecane posty

Gość Zuzanna
2 minuty temu, Iibed napisał:

jestem brzydki i wredny nikt nie zaprasza mnie na randki dlatego jestem taki niemily dla ludzi na kafeterii 😄 na pewno takiej odpowiedzi oczekujesz wiec masz 😄

Nie. Nie takiej odpowiedzi oczekiwalam. Osiagniec w dziedzinie telepatii raczej miec nie bedziesz.

Napisalam wyraznie czego chce i oczekiwalam dokladnie odpowiedzi na moje pytanie. Nie dorabiaj do wszystkiego drugiego dna. To zabawa dobra dla niedouczonych idiotek.

Gość Gościówa

Wybacz, ale nadal nie rozumiem twojego biadolenia o tym,  dlaczego jestem głupia? Zawsze zdarzały ci się tylko dobre relacje z innymi ludźmi? bądź konkretny, napisz coś innego bo to ty wychodzisz na idiotę. Nie tylko piękni ludzie zasługują na miłość

Gość starty ser

wypierdalaj libed szkopie stary

Gość Gościówa

Ale może coś w tym jest. Pamiętam jak szliśmy i na przeciwko nas szła babka w spódnicy a on zwrócił wyraźnie na nią uwagę. Nie była piękna ale miała odsłonięte nogi, ja wtedy byłam w zwykłych spodniach i w zwykłej koszuli 

Gość Gościówa

Wpadłam na pomysł,  że zainwestuje w jakąś fajną ale normalną kieckę i spotkam się z nim. Figurę mam ładną, gorzej z pogodą za oknem

Gość chyba
3 minuty temu, Gość Gościówa napisał:

Ale może coś w tym jest. Pamiętam jak szliśmy i na przeciwko nas szła babka w spódnicy a on zwrócił wyraźnie na nią uwagę. Nie była piękna ale miała odsłonięte nogi, ja wtedy byłam w zwykłych spodniach i w zwykłej koszuli 

chyba rzeczywiście zbyt inteligentna nie jesteś, skąd takie myślenie że ładni ludzie mają dobre związki czy sa kochani, a ten twoj koleś to jakiś burak a ty za nim stękasz, Na pierwszym miejscu jest to co w głowie, a ty teraz przypieprzasz się do wyglądu, co z tego jakby wybrał dajmy na to ładniejszą, skor on taki sam by był durny...skończ zazdroscic ludziom będziesz miała większe powodzenia, może tym odpychasz...nikt sie wszystkim nie podoba, a ładni wbrew pozorom wcale tak łatwo nie mają, tu ludzie są równi

Gość gość
4 minuty temu, Iibed napisał:

drugi raz załóż niezwykłe spodnie i czarodziejską koszulę 😄

zwracam honor, ona jest głupa albo zwykłym trolem teraz już trąci

Gość Gościówa

Odpierdolcie się ;D Albo chociaż uzasadnijcie. Skąd miałam wiedzieć, jaki on będzie w rzeczywistości?

Gość Gościówa

21

Gość gość
15 minut temu, Gość Gościówa napisał:

Wpadłam na pomysł,  że zainwestuje w jakąś fajną ale normalną kieckę i spotkam się z nim. Figurę mam ładną, gorzej z pogodą za oknem

Idiotka. Nie zapomnij nie założyć majtek.😄

łeee, to oboje gówniarze jesteście. facet w tym wieku myśli tylko o tym, co by tu bzyknąć.
tzn. nie każdy, ale ten najwyraźniej tak.

daj sobie spokój, tego kwiatu jest w cholerę. a 3/4 zwiędnięte :P

Gość Kriss

Nie martw się jak z tym się nie uda to z innym ja też jestem sam xD

Gość Zuzanna

Dziewczyno nie czytaj wpisow Libeda. Szczesliwi ludzie w udanych zwiazkach z kochajaca kobieta nie pisza tak jak on.

To normalne , ze facet bedzie sie ogladal za ladniejsza , czy nawet tylko bardziej wyzywajaco ubrana lub zachowujaca sie. Faceci tak maja i po prostu przyjmij to do wiadomosci. Nie wiem na ile ten temat to prowokacja - bardzo czesto nawiazujesz do tego , ze nie uwazasz sie za kobiete atrakcyjna. OK. Ale tacy ludzie tez zyja. czesto nawet wchodza w zwiazki w tym malzenskie. Rozejrzyj sie dookola. Na pewno zobaczysz wiele takich par gdzie ludzie bynajmniej zbyt atrakcyjni nie sa.

Po prostu pozwoj sie rozwijac znajomosci z tym facetem i zobacz co z tego wyjdzie. Ale tak jak juz pisalam - bez zadnych planow czy oczekiwan. Na pewno duzo Cie to nauczy. I na pewno kiedys Ci sie to bardzo przyda.

Gość Zuzanna
5 minut temu, Iibed napisał:

to napisała zuza która zna się na facetach lepiej niż oni sami

Jeszcze tu jestes ? To jak ? Opiszesz swoja randke ?

Gość gość

Zuzanno, opisz swój szczęśliwy związek, bo takie wpisy jak twoje mogła  napisać tylko szczęśliwa kobieta w związku z kochającym partnerem ew. mężem.

Nie rozumiem dlaczego na forum utrzymujesz, że jesteś starą panną.

Gość Zuzanna

To co Libed ?

Gość Zuzanna
2 minuty temu, Iibed napisał:

szczęśliwa kobieta w związku nie będzie pisać autorce żeby się puszczać z jakimś idiotą z nadzieją że kiedyś mu się spodoba 😄 tak może napisac tylko jakaś desperatka.

Nie falszuj moich wypowiedzi. Nigdzie nie napisalam zeby sie  "puszczala". Coraz bardziej przesiakasz zaklamaniem niedojdy.

Gość GOOSSCC
4 godziny temu, Gość Gościówa napisał:

OK, zamykam wątek bo to nie ma sensu. Chyba faktycznie lepiej być samemu i nie przywiązywać się bo facetowi tylko seks w głowie albo inne dupy

a co to tylko ten jeden koleś jest na świecie? faktycznie, też odnoszę wrażenie że ciagniesz temat aż przeczytasz to co chcesz żeby ktoś ci napisał. Nie chciałaś seksu, więc go nie było, a skoro koleś dla tego urwał kontakt to czym ty się przejmujesz? i już analizujesz, rozpamiętujesz? nie chcesz = nie robisz. i kazdy powinien to uszanować. Poszukaj sobie partnera wśród znajomych chlopaków, o którym coś już wiesz a nie oblecha z badoo 😕

Gość gość

To była ironia ad tego szczęścia.

Gość Zuzanna

Chodzilo mi o te najszczesliwsza. Ale juz nie musisz.

Gość banda hipokrytów

wszyscy faceci chcieli by żeby laski dawały od razu na pierwszej randce albo ewentualnie loda, a jak szukają dziewczyny na powazną relację czy też na żonę to najlepiej żeby dziewica była, albo miała maxs. 1 patnera wcześniej i to w długoletnim związku a niedajboże przypadkowe bzykania. Banda zakłamanych hipokrytów.

Gość Zuzanna

No coz. Jesli nie mialas takiej randki , ktora moglbys uznac za najszczesliwsza to tym bardziej nie mozesz jej opisac.

Dobra. Krecimy sie w kolko. Wyjasnie Ci. Chodzilo mi o to zebys z punktu widzenia faceta pokazal/napisal autorce jak zachowuje sie facet na szczesliwej randce. Zeby miala jakis /bardziej konkretny/ punkt odniesienia. Nie atakowalam Cie. Nie bylo w tym zadnej pulapki. Niepotrzebnie zaczales sie spinac.

Gość podaj wyswie nazwe
3 godziny temu, Gość Gościówa napisał:

Dobija mnie to, że ładni ludzie mają łatwo a na pewno łatwiej...Gdybym była laską niczym z instagrama chciałby poważnego związku ze mną, a nie tylko towarzystwa do picia i seksu. Mam dość życia 

Jezu. Znam dwie laski z instagrama i tam wyglądają mega zjawiskowo, ogólnie w realu też ładne dziewczyny, ale bez przesady. Instagram jak i cały net to ściema, jak można w to wierzyć? Jedną z nich znałam najpierw z Insta właśnie, a jak ją spotkałam to naprawdę straciła w moich oczach, na ulicy bym przeszła obojętnie obok niej i nie zwróciła mojej uwagi. Pracuje w gazecie i czasem jestem przy sesjach i jak widzę instagramy tych lasek to jest przepaść. Ok, są ładne ale na żywo takie zwyczajne bardziej gdzie na insta mega hot dziunie. Widziałam też parę znanych osób np. dodę i na żywo dużo gorzej wg mnie, widziałam też instagramową królową niejaką veronikę kto wie, ten wie i serio ładna dziewczyna ale to na insta co pokazuje a to co na żywo to już przepaść wg mnie. Więc na serio jeżeli dołuje cie instagram to po prostu go nie oglądaj, najlepiej usuń bo wpadniesz w kompleksy jeszcze większe niż masz.

Gość podaj wyswie nazwe11

Dobija mnie to, że ładni ludzie mają łatwo a na pewno łatwiej...Gdybym była laską niczym z instagrama chciałby poważnego związku ze mną, a nie tylko towarzystwa do picia i seksu. Mam dość życia 

Jezu. Znam dwie laski z instagrama i tam wyglądają mega zjawiskowo, ogólnie w realu też ładne dziewczyny, ale bez przesady. Instagram jak i cały net to ściema, jak można w to wierzyć? Jedną z nich znałam najpierw z Insta właśnie, a jak ją spotkałam to naprawdę straciła w moich oczach, na ulicy bym przeszła obojętnie obok niej i nie zwróciła mojej uwagi. Pracuje w gazecie i czasem jestem przy sesjach i jak widzę instagramy tych lasek to jest przepaść. Ok, są ładne ale na żywo takie zwyczajne bardziej gdzie na insta mega hot dziunie. Widziałam też parę znanych osób np. dodę i na żywo dużo gorzej wg mnie, widziałam też instagramową królową niejaką veronikę kto wie, ten wie i serio ładna dziewczyna ale to na insta co pokazuje a to co na żywo to już przepaść wg mnie. Więc na serio jeżeli dołuje cie instagram to po prostu go nie oglądaj, najlepiej usuń bo wpadniesz w kompleksy jeszcze większe niż masz.

Gość podaj wyswie nazwe11

Gość Zuzanna
3 minuty temu, Iibed napisał:

debil na randce zachowuje sie jak debil czyli randka przebiega jak u autorki. poszla na radnke z debilem to czego oczekiwala ?

pisanie jej jak randka powinna wygladac mija sie z celem bo ona ze swoim rozumem byc moze nigdy nie zblizy sie do normalnych ludzi na tyle zeby chcieli sie z nia umowic bo ma rozum wielkosci orzeszka czego ten temat jest dowodem.

Bzdura. Dziewczyna jest mloda , wchodzi w zycie. Jest przytomna , pyta jesli czegos nie wie. To bardzo duzo. Owszem , nie zawsze w necie trafi na szczesliwych facetow , ktorzy maja za soba na tyle pozytywne doswiadczenia z kobietami aby mogli je opisac. Podac przyklady.

Gość Ruchacz
42 minuty temu, Gość banda hipokrytów napisał:

wszyscy faceci chcieli by żeby laski dawały od razu na pierwszej randce albo ewentualnie loda, a jak szukają dziewczyny na powazną relację czy też na żonę to najlepiej żeby dziewica była, albo miała maxs. 1 patnera wcześniej i to w długoletnim związku a niedajboże przypadkowe bzykania. Banda zakłamanych hipokrytów.

Najlepsze ruchable to dziewice co mają chcice😀

Gość Dgh

Zmiana stosunku wynika z braku stosunku:)

Gość Droga

Droga Karyno, to dlatego że nie poszliście na te kluby... xD