Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalll

Gzie samotny 33 latek może znaleźć samotną partnerkę na sylwestra

Polecane posty

Gość michalll

Jak w temacie

Jestem samotnym 33 letnim mężczyzną, szukam towarzystwa na sylwetową noc, nie chce mi się samemu siedzieć w chacie słuchać fajerwerków za oknami. Gdzie mogę zapoznać jakąś samotna kobietę, z którą mógłbym się przejść może do jakiegoś lokalu, powłóczyć po mieście,  cokolwiek ? Sympatia, Bado, Czateria, co polecacie ?

Gość gościówka

Ja też sama i tez nie chce mi sie samej siedzieć. Mam ochotę na fajne towarzystwo.

Gość gosc

NA ROKSIE HEHE

Gość tam poznasz kobietę

W kościele

Gość Iwka

Problem jest taki że nawet jeśli samotny facet nawiąże kontakt z samotną kobieta to znajdziecie milion powodów dla których się nie spotkacie

Gość gość

Na kafeterii moze poznać ja poznałem tu.

Gość sylw
2 godziny temu, Gość michalll napisał:

Jak w temacie

Jestem samotnym 33 letnim mężczyzną, szukam towarzystwa na sylwetową noc, nie chce mi się samemu siedzieć w chacie słuchać fajerwerków za oknami. Gdzie mogę zapoznać jakąś samotna kobietę, z którą mógłbym się przejść może do jakiegoś lokalu, powłóczyć po mieście,  cokolwiek ? Sympatia, Bado, Czateria, co polecacie ?

na hooj ci jakaś szmata? tylko będzie chciała abyś ciągle jej zachcianki spełniał, a ruchanie jest tego nie warte

Gość realia nie net

kobiety w necie nie mają na tyle jaj aby spotkać się od razu z facetem, są bojaźliwe i nudne, rynsztok społeczny z mega kompleksami, nic nie trafisz autorze, już lepiej idź na miasto i zagaduj na ulicy czy w sklepie przypadkowe panny

Gość michalll

Iwka

A czy możesz rozwinąć temat ? Ja raczej jestem osoba konkretną jak się z kimś umawiam to idę, zresztą to nie chodzi o randke tylko zwykłe spędzenie z kimś sylwestrowej nocy.

"Na kafeterii moze poznać ja poznałem tu."

Poważnie ? 🙂 Czy żartujesz ?

sylw

Nie chodzi o ruchanie tylko towarzystwo na sylwestra, jeszcze nie jestem desperatem 🙂

realia nie net

Nie mam doświadczenia w kontaktach przez internet, fajnie jakby to była osoba kontaktowa.

Gość poradziciel

czasem lepiej spędzić sylwestra samemu

\https://youtu.be/vwdSZd63WHU - sylwester