Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylvia121

Krótki odstęp między ciążami a pierwsza zakończyła się cesarką

Polecane posty

Hejka jestem tu nowa więc wybaczcie jeśli temat jest źle umiejscowiony. 

Mam do was pytanie. Jestem obecnie w drugiej ciąży leci już 4 miesiąc. Między pierwszym porodem a zajściem w drugą ciążę minęło około 7 miesięcy. Prędzej niecałe 7 miesięcy. Mój ginekolog twierdzi, że blizna jest ładnie zrośnięta i będę rodzić naturalnie. Szczerze nie chce rodzić sn tylko cc, ponieważ po pierwszym porodzie mam obawy i traumę. Pierwszy poród odbył się cc (zagrożenie życia płodu)  .Gdy rozmawiałam z ginekologiem zresztą prywatnym to powiedział, że nie mam przeszkód do porodu naturalnego i szpital nie zrobi mi cc. Czy byłyście w podobnej sytuacji?  Jak to widzicie bo słyszałam na innych forach, że to bardzo krótki odstęp. 

Gość Gosc

Znajdz dobrego lekarza. Ja mam rok po roku 2 cesarki.

4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Znajdz dobrego lekarza. Ja mam rok po roku 2 cesarki.

Czyli po takim odstępie powinnam mieć cc? 

Gość Gość

Ja mam 3 lata między jednym a drugim porodem mam mieć cc ale mój lekarz mówił mi że po takim czasie mogę bez przeszkud rodzić naturalnie i żebym się zastanowiła bo szybciej dojdę do siebie. Ja po cesarce natomiast byłam w lepszej kądycji niż niektóre na oddziale po porodzie naturalnym. Położne mówiły że dawno nie miały takiej pacjętki po cc żeby tak zasuwała po korytarzu w pełni wyprostowanej po pionizacji. 7 miesięcy to mało i do roku czasu to tylko cc. Znajdź innego lekarza.

Gość Gosc

Jesli szybko zaszlas w ciaze to tylko i wylacznie kolejna cesarka.

Gość Gośc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ja mam 3 lata między jednym a drugim porodem mam mieć cc ale mój lekarz mówił mi że po takim czasie mogę bez przeszkud rodzić naturalnie i żebym się zastanowiła bo szybciej dojdę do siebie. Ja po cesarce natomiast byłam w lepszej kądycji niż niektóre na oddziale po porodzie naturalnym. Położne mówiły że dawno nie miały takiej pacjętki po cc żeby tak zasuwała po korytarzu w pełni wyprostowanej po pionizacji. 7 miesięcy to mało i do roku czasu to tylko cc. Znajdź innego lekarza.

Kądycji na pewno. Zanim coś napiszesz, to sprawdź sobie pisownię co? Nie pierdziel, że byłaś w lepszej kondycji, bo 12 godzin musiałaś odleżeć.