Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wybieraj

Wolałbyś/abyś mieć 10 milionów na koncie i być samotnym/ą czy mieć rodzinę, ale żyć za średnią krajową?

Polecane posty

Gość Wybieraj

Ja wybieram pieniądze. 

Gość Asiks

Pieniądze :) 

Gość glupianalzasmiecaforum

up

Gość Merh5s8

Nie muszę wybierać. 

Gość gosc

kasa, bez dwoch zdan

przelotne romanse z kobietami z calego swiata to by bylo to

Gość Gość

Pieniądze. 

Gość CoMiZrobiszJakMnieZłapiesz

Rodzina.

Gość buku

jest pewne, że za średnią krajową przytłaczająca większość chciałaby, czyli opcja 2., bo faktycznie nie ma czegoś takiego jak średnia krajowa, jest tylko najniższa krajowa. Teraz, patrząc o ile większe od najniższej są pensje łatwo wywnioskować że jest tych parę % szczęśliwców urodzonych w czepkach, którzy radykalnie zakrzywiają rzeczywistość ku górze :classic_cool:

Gość gość

Rodzina, wiadomo

Gość nie to

sama kasa jest pusta, 

Kasa, oczywiście. Kasa przyciągnie "obiekty" seksualne, tudzież w inny sposób mi je zapewni. Usunie wszelkie kompleksy. Da wiele możliwości życiowych. Pewnie macie mnie za pustaka, ale cóż...

Gość gość

Jeden milion trzeba ukraść,  to już służby na bank pomagają, siedzą  tylko ci co drobne kradną. Masz jeden milion wszystkich opłacisz taka prawda.  Osobiście nie kradnę  🙂 od tego trzeba mieć słupy  ludzi. 

Pòł żartem pòł serio w takim kraju żyjemy. 

Gość gość

Żyć wygodnie za 10 milionów, pukać co tydzień nową laskę, mieć dom z basenem, nie pracować tylko żyć z procentów. Super by było 🙂

Gość haha
5 minut temu, Gość gość napisał:

Żyć wygodnie za 10 milionów, pukać co tydzień nową laskę, mieć dom z basenem, nie pracować tylko żyć z procentów. Super by było 🙂

raczej trudno byłoby Ci utrzymać dom z basenem z % od 10 mln 😄 

Gość Gosc
12 minut temu, marcin_wawa napisał:

Kasa, oczywiście. Kasa przyciągnie "obiekty" seksualne, tudzież w inny sposób mi je zapewni. Usunie wszelkie kompleksy. Da wiele możliwości życiowych. Pewnie macie mnie za pustaka, ale cóż...

Tak ci się tylko wydaje że kasa to rozwiązanie na całe zło bo jej nie masz, ja mówię o takiej konkretnej kasie. Nie uważam Cię za pustego ale zaslepionego. Jeśli masz jakiekolwiek uczucia (a wiekszosc ludzi je ma) to nie byłbyś szczęśliwy w samotnosci. Czołowiek to jednak zwierzę stadne. Mówię z perspektywy okresu samotnosci duża kasa w ogóle mnie nie cieszyla, ile można wieść płytkie życie hulaki bez żadnych wartosci, to droga do samozatracenia. 

3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Tak ci się tylko wydaje że kasa to rozwiązanie na całe zło bo jej nie masz, ja mówię o takiej konkretnej kasie. Nie uważam Cię za pustego ale zaslepionego. Jeśli masz jakiekolwiek uczucia (a wiekszosc ludzi je ma) to nie byłbyś szczęśliwy w samotnosci. Czołowiek to jednak zwierzę stadne. Mówię z perspektywy okresu samotnosci duża kasa w ogóle mnie nie cieszyla, ile można wieść płytkie życie hulaki bez żadnych wartosci, to droga do samozatracenia. 

Okej, przyjmuję twój punkt widzenia, ale jakoś nie idealizuję "miłości romantycznej". To rzadko się zdarza... zwykle raczej szara codzienność.

Gość 423

Pierwsza opcja jest nierealna, druga jest już bardziej prawdopodobna, nawet dla takiego kafeteryjnego prawiczka.

Gość Ups
1 godzinę temu, Gość Merh5s8 napisał:

Nie muszę wybierać. 

Można też być bogatym kaleką na wózku jak ten z filmu Nietykalni.Trzeba szanować życie i zdrowie a jak nie to wizyta na.odzdziale onkologii.

Gość lll
28 minut temu, marcin_wawa napisał:

Okej, przyjmuję twój punkt widzenia, ale jakoś nie idealizuję "miłości romantycznej". To rzadko się zdarza... zwykle raczej szara codzienność.

zdarza się jak ktoś chce, szarość też kolor, piękna czerń, czysta biel.. itp. :classic_wink: w filmach może tak, w życiu za kasę dostaniesz tylko ciągnąco-ssący odkurzacz bez dna

Gość ertt

kasa bo rodzinę już mam:D

Gość Gora

Kasa:) a potem rozdam tym ktorych kocham, a meza nie mam i dzieci, i nie chce papierka haha kasa!

Gość cuda papierkowe

tylko biedaki myślą że kasa rozwiązuje problemy

Gość cuda papierkowe
19 minut temu, Gość ertt napisał:

kasa bo rodzinę już mam:D

zamienisz rodzine za kase?

Gość Gora

Ja nie mam zadnych problemow 🙂 a na co mi problemy, jestem fabryką uczuc , bez zadnego cisnienia, to super polaczenie, a pracowac to mi sie nie chce, chociaz jestem oddanym pracownikiem z drugiej strony, no ale lepiej miec kase :)) moze ty jestes bananowy dzieciak ze ci kasa splywa za nic:) bo ja nie

Gość Gora

Poza tym kochanie jest bardzo proste:) wystarczy serce, nie widze tu problemu

Gość Ehh

Biedni szukają szczęścia w monetach. Bogaci szczęścia w miłości. Przeszedłem ten okres, wiem co z ludźmi robi pieniądz. Sprzedaj, kup daj. Życia kolory bledną. Jutro materialny raj, chętnie na miłość wymienią.

Gość Gora

ja tez wiem, mój kumpel całkiem zdurniał i nochal wyzej nieba, kopnęłam go w tyłek 🙂  nie trawie typowych materialistów, bez ducha to dziwolągi 

Gość kha
11 minut temu, Gość Ehh napisał:

Biedni szukają szczęścia w monetach. Bogaci szczęścia w miłości. Przeszedłem ten okres, wiem co z ludźmi robi pieniądz. Sprzedaj, kup daj. Życia kolory bledną. Jutro materialny raj, chętnie na miłość wymienią.

nie jedna cie pokocha, dziubku :classic_rolleyes: