Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma takiego numeru

Kobiety szukają ideału bez wad bo są psychiczne

Polecane posty

2 minuty temu, Gość Kobietka napisał:

jestem szczęśliwa 

kłamiesz i dobrze o tym wiesz, nawet siebie okłamujesz

Gość gosc
Przed chwilą, ślepa_kura napisał:

Nie denerwuj się, jest powiedzenie "ślepej kurze też trafi się ziarno".

Gość Seksmisja

On ma rację. Kobiety mogą być szczęśliwie tylko gdy odpady pokroju ślepego znikną z powierzchni ziemi. Inaczej to niemożliwe. 

1 minutę temu, Gość Kobietka napisał:

bo coś takiego jak jeti nie jest potrzebne aby wyrosnąć na normalnego człowieka ale model dorosłego człowieka już tak

co to model dorosłego człowieka? rurkowiec pedał który przebiera się za kobiete i mieszka u starych do ich śmierci? lub damski tego odpowiednik?

Gość Kobietka
2 minuty temu, ślepa_kura napisał:

wiesz dlaczego moje wypowiedzi budzą twoją irytację? właśnie dlatego że jestem osobą szczęśliwą 

8 minut temu, Gość Kobietka napisał:

lewaczki- wszystko jasne. 

Jeśli szczęśliwe kobiety nazywasz tym określeniem to jest to tylko komplement. Nie martw się ona mieszkała w Turcji u swojego chłopaka chyba 2 lata ale nie jestem pewna dokładnie (o zgrozo ośmieliła się mieć za partnera Araba zamiast żyć z Januszem) Nie jest naiwna poogladaj jej vlogi

że stado bambusów jej jeszcze nie zgwałciło, nie zabiło i nie zjadło to nie znaczy że tego nie zrobi, nie takie podróżniczki zagineły

Gość Kupsko mentalne

Idę stąd bo żal dupe ściska czego efektem jest to 💩

2 minuty temu, Gość Seksmisja napisał:

On ma rację. Kobiety mogą być szczęśliwie tylko gdy odpady pokroju ślepego znikną z powierzchni ziemi. Inaczej to niemożliwe. 

jakby na świecie zostały same kobiety to też by było im źle, wtedy by walczyły między sobą jak koty, bo największy wróg baby to inna baba, oczywiście będą się tego wypierać pomimo że to prawda, takie kłamliwe i obłudne plemie, pozatym kto by płacił za ich kawe, hahahaha

Gość Kobietka

że stado bambusów jej jeszcze nie zgwałciło, nie zabiło i nie zjadło to nie znaczy że tego nie zrobi, nie takie podróżniczki zagineły

nie dramatyzuj, miały po prostu pecha. Jak ktoś ma zginąć to umrze choćby pod kołami samochodu w naszej wspaniałej Polsce - taki los. Rocznie więcej u nas ludzi zginęło na drodze niż w zamach terrorystycznych zachodniej Europy 

4 minuty temu, Gość Kobietka napisał:

wiesz dlaczego moje wypowiedzi budzą twoją irytację? właśnie dlatego że jestem osobą szczęśliwą 

siedzisz o 3 nad ranem i tu pitolisz więc coś z tobą nie tak jak najbardziej, ( u mnie jest normalna pora jakby co )

Przed chwilą, Gość Kobietka napisał:

nie dramatyzuj, miały po prostu pecha. Jak ktoś ma zginąć to umrze choćby pod kołami samochodu w naszej wspaniałej Polsce - taki los. Rocznie więcej u nas ludzi zginęło na drodze niż w zamach terrorystycznych zachodniej Europy 

jeśli wchodzisz do klatki z drapieżnikami nie oczekuj że będzisz ich głaskać albo oni ciebie

problem z wami kobietami jest jeden, brak wam logicznych argumentów aby poprzeć swoją pozycje, naiwne marzycielki

Gość Kobietka

siedzisz o 3 nad ranem i tu pitolisz więc coś z tobą nie tak jak najbardziej, ( u mnie jest normalna pora jakby co )

u mnie też jest normalna pora - jakby co

3 minuty temu, Gość Kobietka napisał:

głupi i naiwny zawsze ma "pecha"

Gość Monika
5 minut temu, Gość Kobietka napisał:

Rocznie więcej u nas ludzi zginęło na drodze niż w zamach terrorystycznych zachodniej Europy 

a jeszcze wiecej niz na drodze popelnilo samobojstwo. I mezczyzni przoduja w tym.

u mnie też jest normalna pora - jakby co

czyli jesteś tak samo normalna jak ja, czyli nienormalna, gdyż norma to dziś nie norma

Gość Kobietka
4 minuty temu, ślepa_kura napisał:

problem z wami kobietami jest jeden, brak wam logicznych argumentów aby poprzeć swoją pozycje, naiwne marzycielki

vice versa, nie przedstawiłes ani jednego merytorycznego argumentu który by usprawiedliwiał dlaczego jesteś przegrywem nie tracę już więcej czasu na taką pomyłkę genetyczną ktoś musi być ofiarą losu by inni mogli być na szczycie, pozdrawiam z góry 

vice versa, nie przedstawiłes ani jednego merytorycznego argumentu który by usprawiedliwiał dlaczego jesteś przegrywem nie tracę już więcej czasu na taką pomyłkę genetyczną ktoś musi być ofiarą losu by inni mogli być na szczycie, pozdrawiam z góry 

tak jest, po trupach do celu to "prawdziwy" sukces

Gość Monika
10 godzin temu, ślepa_kura napisał:

..no i wlasnie dlatego myslalam,ze jestes kobieta. Wlasnie z tych co duzo krzycza, wyzywaja ,a argumenty wyciagaja z...

...ale Ty jestes trolem :)

7 godzin temu, Gość Monika napisał:

..no i wlasnie dlatego myslalam,ze jestes kobieta. Wlasnie z tych co duzo krzycza, wyzywaja ,a argumenty wyciagaja z...

...ale Ty jestes trolem :)

eh, Monika, ty zawsze dramatyzujesz i się stresujesz, a naprawde pewnie byś była całkiem równa bez tego

Gość Monika

eh, Monika, ty zawsze dramatyzujesz i się stresujesz, a naprawde pewnie byś była całkiem równa bez tego

O prosze :)

I od razu lepiej :)

ps: ktos musi troche popanikowac czasem ;)

1 minutę temu, Gość Monika napisał:

O prosze :)

I od razu lepiej :)

ps: ktos musi troche popanikowac czasem ;)

zamiast panikować to może normalną dyskusje poprowadzimy? co ty na to?

Gość Monika

przeciez romawiamy.