Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma takiego numeru

Kobiety szukają ideału bez wad bo są psychiczne

Polecane posty

Gość Kobietka
2 minuty temu, ślepa_kura napisał:

kto to człowiek sukcesu? biznesmen? orający 16 godzin na dobe? kto to jest? genetyczne "pomyłki" jak ich nazywasz to ci których ludzie "sukcesu" robią najbardziej w hooja, bo bez pomyłek nie było by sukcesu, kapujesz?

podam przykład kto jest dla mnie kobietą sukcesu np globtroterka Kaja Karska żyje swoją pasją czyli podróżami nic nie musi to jest wolność i szczęście 

1 minutę temu, Gość Kobietka napisał:

no ok, napiszę inaczej teraz większość kobiet zrozumiała że bez faceta da sobie świetnie radę nie jest on niezbędny do szczęścia a taka prawda wyzwala

a kiedy to facet był potrzebny do szczęścia? Babom nie dogodzi. Teraz narzekają że nie ma dla nich facetów, albo idą z bambusami lub innymi kolorowymi bo szukają przygód. Potem płacz bo zostawił w ciąży albo je leje taki. Tępe strzały.

Gość Kobietka
Przed chwilą, ślepa_kura napisał:

a kiedy to facet był potrzebny do szczęścia? 

właśnie nigdy nie był i nie będzie gwarantem szczęścia nie jest kobiecie niezbędny, może być obok ale nie musi

Gość Gość

Olej go bo tonaczelny przegryw kafeterii który zawsze pieprzy farmazony o fabtazjach kobiet z tv. Sam nic nie robi nic nie osiągnął a wydaje mu sie że doznał olśnienia życiowego jako jeden z nielicznych którym tutaj ma misję by się dzielić z ciemną masą zwłaszcza kobiecą. Chory psychicznie. 

Gość Kobietka
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Olej go bo tonaczelny przegryw kafeterii który zawsze pieprzy farmazony o fabtazjach kobiet z tv. Sam nic nie robi nic nie osiągnął a wydaje mu sie że doznał olśnienia życiowego jako jeden z nielicznych którym tutaj ma misję by się dzielić z ciemną masą zwłaszcza kobiecą. Chory psychicznie. 

masz rację po imprezie zakrapianej mi się wzięło na oświecanie świata głupi pomysł 

Gość huehuehue

ślepa kura to nie gejm przypadkiem? 😄 

4 minuty temu, Gość Kobietka napisał:

właśnie nigdy nie był i nie będzie gwarantem szczęścia nie jest kobiecie niezbędny, może być obok ale nie musi

nie ma nawet jednej szczęśliwej kobiety na tej planecie, wam zawsze coś pod góre i wiatr w oczy, naprawde jesteście żałosne

1 minutę temu, Gość huehuehue napisał:

jeśli trzeba być gejem aby mówić prawde to tak

Gość Gość

Prawdopodobnie stary stulejarz któremu zaczęło walić na dekilel z powodu pełnych jaj. Dla takich wszystkie kobiety to szatanskie kòtasy i przyczyna całego zła na ziemi.

Gość Monika
3 minuty temu, Gość huehuehue napisał:

Ja bylam pewna,ze to kobieta.

11 minut temu, Gość Kobietka napisał:

podam przykład kto jest dla mnie kobietą sukcesu np globtroterka Kaja Karska żyje swoją pasją czyli podróżami nic nie musi to jest wolność i szczęście 

wszystkie nie możecie podróżować jako kariera, ktoś musi kupować aby na reklamach zarabiała jedna panna

Gość Kobietka
Przed chwilą, ślepa_kura napisał:

nie ma nawet jednej szczęśliwej kobiety na tej planecie, wam zawsze coś pod góre i wiatr w oczy, naprawde jesteście żałosne

najlepiej generalizować to że masz smutne życie nie znaczy że wszyscy mają tak samo wielu globtroterów żyje ze swoich podróży są szczęśliwi wolni poznają inny świat kultury żyją pełną parą i smakują życie jakby mieli kilkanaście żyć. Najłatwiej się użalać nad sobą w tym żadna kobieta ci nie dorówna 

Gość Gość

Tak już jest ze starymi prawiczkami. Zresztą u tych którymi kobiety pomiataly jak szmàta też występuje nienawiść wobec kobiet. Traktowanie jak przyglupa i poniżanie słowne. 

Gość Kobietka
5 minut temu, ślepa_kura napisał:

wszystkie nie możecie podróżować jako kariera, ktoś musi kupować aby na reklamach zarabiała jedna panna

nie mówię że wszystkie przecież ludzie mają różne hobby są domatorzy którzy mogą spełniać się prowadząc np pensjonat, ja spełniam się na zupełnie innym polu i daje mi to wielką satysfakcję - zadowolenie z siebie

5 minut temu, Gość Kobietka napisał:

najlepiej generalizować to że masz smutne życie nie znaczy że wszyscy mają tak samo wielu globtroterów żyje ze swoich podróży są szczęśliwi wolni poznają inny świat kultury żyją pełną parą i smakują życie jakby mieli kilkanaście żyć. Najłatwiej się użalać nad sobą w tym żadna kobieta ci nie dorówna 

proste pytanie, ile znasz szczęśliwych kobiet osobiście? Tylko nie aktorek udających szczęśliwe. Ile?

Gość Gość

Nigdy nie widziałeś szczęśliwej kobiety? Nie mogłeś zatem wyrosnąć na normalnego mężczyznę.

Gość Monika

Nigdy nie widziałeś szczęśliwej kobiety? Nie mogłeś zatem wyrosnąć na normalnego mężczyznę.

Tez tak mysle. To smutne bardzo.

Gość Kobietka
1 minutę temu, ślepa_kura napisał:

proste pytanie, ile znasz szczęśliwych kobiet osobiście? Tylko nie aktorek udających szczęśliwe. Ile?

nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie bo po prostu nie wiem. mogę tylko mówić za siebie ponieważ tylko ja wiem co czuję 

21 minut temu, Gość Kobietka napisał:

ja mam tylko nadzieje że ona wie że nie wszędzie jest cywilizacja i zwierzętom może odbić a wtedy z niej nic nie zostanie tak jak z kilku panien co się wypuściły w teren i słuch o nich zaginął. Życze jej dobrze, ale są niebezpieczne okolice a ona jest troche naiwna moim zdaniem. Reguły cywilizacji nie są stosowane w dżungli. Lewaczki o tym zapominają niestety aż jest często za późno.

Gość Kobietka

pięknie powiedziane, ale smutne zarazem

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

sczęśliwa kobieta to jak yeti, nikt nigdy nie widział

2 minuty temu, Gość Kobietka napisał:

nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie bo po prostu nie wiem. mogę tylko mówić za siebie ponieważ tylko ja wiem co czuję 

ty też szczęśliwa nie jesteś przecież

Gość Gość

Jesteś zaburzony. Idź spać bo z gunwa czyli swoich schiz bata i tak nie ukrecisz. Może chociaż ci się przyśni szczęśliwa kobietą

3 minuty temu, Gość Kobietka napisał:

pięknie powiedziane, ale smutne zarazem

yeti też nikt nie widział a wyrośli na normalnych ludzi, więc o co ci chodzi?

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jesteś zaburzony. Idź spać bo z gunwa czyli swoich schiz bata i tak nie ukrecisz. Może chociaż ci się przyśni szczęśliwa kobietą

nie może się przyśnić coś co nie istnieje

Gość Kobietka
5 minut temu, ślepa_kura napisał:

ja mam tylko nadzieje że ona wie że nie wszędzie jest cywilizacja i zwierzętom może odbić a wtedy z niej nic nie zostanie tak jak z kilku panien co się wypuściły w teren i słuch o nich zaginął. Życze jej dobrze, ale są niebezpieczne okolice a ona jest troche naiwna moim zdaniem. Reguły cywilizacji nie są stosowane w dżungli. Lewaczki o tym zapominają niestety aż jest często za późno.

lewaczki- wszystko jasne. 

Jeśli szczęśliwe kobiety nazywasz tym określeniem to jest to tylko komplement. Nie martw się ona mieszkała w Turcji u swojego chłopaka chyba 2 lata ale nie jestem pewna dokładnie (o zgrozo ośmieliła się mieć za partnera Araba zamiast żyć z Januszem) Nie jest naiwna poogladaj jej vlogi

Gość Kobietka
3 minuty temu, ślepa_kura napisał:

ty też szczęśliwa nie jesteś przecież

jestem szczęśliwa 

Gość Monika
3 minuty temu, ślepa_kura napisał:

nie może się przyśnić coś co nie istnieje

moze :)

Gość Gość

Widać że masz ubogie życie umysłowo duchowe. Taki chłop cep. Siedzi przed kompem i klika bzdety wierząc że doznał iluminacji. A później lata taki frustrat po mieście i siekiere dziecku w łeb wsadza. 

Gość Kobietka
4 minuty temu, ślepa_kura napisał:

yeti też nikt nie widział a wyrośli na normalnych ludzi, więc o co ci chodzi?

bo coś takiego jak jeti nie jest potrzebne aby wyrosnąć na normalnego człowieka ale model dorosłego człowieka już tak