Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E..

Piszą tu jakieś dwie durne 2 i 3 ele

Polecane posty

Gość E..

z którymi ja się nie identyfikuję ani nie utożsamiam, proszę mnie nie mylić. Niech się numerują te puknięte, bo mnie krew zalewa a ktoś może mnie z tego powodu oczerniać. 

Gość 111

i tak jesteś chora na łeb, wy wszystkie 

Gość gość

No właśnie pisze jakaś z niku "Ela" a jakim prawem?

Gość gość

a ty 111 zrażony do jakiejś Eli?

Gość 111
2 minuty temu, Gość gość napisał:

a ty 111 zrażony do jakiejś Eli?

nie, tylko do was podstarzałych nołlajfic 

Gość Ela

Ela to ja, coś jak "państwo to ja" w słowach Króla Słońce:), moje teksty jak i z gościa być może są niezrozumiałe dla wielu, ale to nie jest tożsame z glupimi:/

Gość gość

Do roboty niech cię zagonią, bo brak ci zajęcia. Ja cię wcale nie mam za mądrą ale wręcz za próżną i pustą. 

Też Elżbieta

Gość gość

Elżbiety są mądre i prostolinijne. A ty sobie nie dopisuj, że jesteś Elżbietą. Bo to imię narzuca pewną dyscyplinę bycia a nie takie, jak twoje próżne, bez sensu  pisanie w eter.

Gość Ela
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Do roboty niech cię zagonią, bo brak ci zajęcia. Ja cię wcale nie mam za mądrą ale wręcz za próżną i pustą. 

Też Elżbieta

Kompleksów nie leczę, musisz sobie sama z tym poradzic:)

Gość gość

Kompleksy to ty masz, bo tu siedzisz. Wstydź się. 

Gość Ewa

Puknięta  jesteś E...    oczerniać to sama się oczerniasz nikt tego nie robi. 

Gość Ela
42 minuty temu, Gość gość napisał:

Kompleksy to ty masz, bo tu siedzisz. Wstydź się. 

Mam inna hierarchię wstydu.

A co ty tu robisz? Wstydzisz się,  że siedzisz tu, ale mężnie pokonujesz wstyd i nadal siedzisz?

Gość Ela
23 minuty temu, Gość Ewa napisał:

Puknięta  jesteś E...    oczerniać to sama się oczerniasz nikt tego nie robi. 

Pisząc mądre posty oczerniam się tylko w pojęciu głupców i tych, którzy się pode mnie podszywają pisząc głupie czy chamskie posty. Także daruj sobie te uwagi.

Gość gość

Jejku, jakie to pyskate babko. Nie dziwię się, że jedynie kafeteria cię toleruje. 

Gość gość

i jeszcze dumne i pyszne

Gość gość

Twoje drugie imię to manipulantka. Przez taką, co odwracała kota ogonem, kiedyś pracę straciłam...trwale

Gość Ela
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Jejku, jakie to pyskate babko. Nie dziwię się, że jedynie kafeteria cię toleruje. 

Kafeteria mnie nie toleruje, madrzy ludzie owszem, ale z mądrymi jest tak, że nie muszą się sobie narzucać, by mieć świadomość wsparcia.

Nie za mną takie teksty, którymi próbujesz wcisnąć mi kompleksy czy poczucie niższości, przez tyle lat jeszcze tego nie pojąłeś? To jesteś głupszy niż sądziłam, jak kura machajaca skrzydłami i zdziwiona, że nie leci a potem z zazdrości  wmawiająca jaskółce, że ona tez nie ma szans na lot.

Gość gość

Zamknij się wstrętna babo. Dyżur pełnisz tu czy co? a poza tym ten jakubek to z tobą jak widać słusznie postępuje...

Gość Ela
6 minut temu, Gość gość napisał:

i jeszcze dumne i pyszne

Nie odróżniasz pewności siebie od pychy? Pewność siebie wynika ze świadomego poczucia wartości, nie rozumiesz tego? A duma jest podstawą godności, mylisz ją z zarozumialstwem zapewne, ale znaczenia jego też nie ogarniasz.

Może przez brak wiedzy i interpersonalnych zdolności straciłaś pracę? Warto się zastanowić nad tym a nie obwiniać innych.

I jeszcze jedno: zazdrość i kompleksy to źli doradcy, odbierają możliwość rozumnej oceny rzeczywistości i przy tym przeciwnika.

Gość Ela

Żuję wielkie sękate ... [cool]

Gość Ela
5 minut temu, Gość gość napisał:

Zamknij się wstrętna babo. Dyżur pełnisz tu czy co? a poza tym ten jakubek to z tobą jak widać słusznie postępuje...

Aniu, jak nie masz argumentów a zniżasz się do poniżenia rozmowcy to stosujesz erystykę a to nie jest powód do dumy. Moze nie znizasz sie a wygodnie rozsiadasz sie na swoim piziomie raczej. Tylko gdzie typowe w rozmowach z tobą wulgaryzmy?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Ela napisał:

Żuję wielkie sękate ... [cool]

Zaczynają się podszywy i wybierają ulubione swoje tematy?

Gość gość

niech sobie pisze sama ze sobą

a czy ty jestes ta od M

Gość Ela
14 minut temu, Gość gość napisał:

Nie ryzykowałabym takiego stwierdzenia na miejscu matki małoletnich  córek, zło ma to do siebie, że szafujacych nim chętnie wystawia na podobną próbę.

Gość gość

Nie odróżniasz pewności siebie od pychy? Pewność siebie wynika ze świadomego poczucia wartości, nie rozumiesz tego? A duma jest podstawą godności, mylisz ją z zarozumialstwem zapewne, ale znaczenia jego też nie ogarniasz.

Może przez brak wiedzy i interpersonalnych zdolności straciłaś pracę? Warto się zastanowić nad tym a nie obwiniać innych.

I jeszcze jedno: zazdrość i kompleksy to źli doradcy, odbierają możliwość rozumnej oceny rzeczywistości i przy tym przeciwnika.

X

Poniżasz osoby i oczekujesz, że będą się szanowali i znali twoją wartość? Wręcz przeciwnie. 

Pycha – pojęcie i postawa człowieka, charakteryzująca się nadmierną wiarą we własną wartość i możliwości, a także wyniosłością. Człowiek pyszny ma nadmiernie wysoką samoocenę oraz mniemanie o sobie. Gdy jest wyniosły, towarzyszy mu zazwyczaj agresja. Goń się i nie piszesz do faceta. Nie mam ochoty na konwersację  z tobą. Wolę poczytać książkę. 

Gość gość

Może przez brak wiedzy i interpersonalnych zdolności straciłaś pracę? Warto się zastanowić nad tym a nie obwiniać innych

x

za to, co zrobiły te osoby ze mną, powinni wszyscy trafić do sądu

a ty wredna żmija jesteś, jakich wiele...

Gość A...

M  jest nudny jak flaki z olejem,  nie dla ciebie temat.

Gość gość

a to ona była tą drugą w relacjach z M.

ŻAŁOSNE TO!

Gość Spokój dzieci

Wkręcacie się . Temat  założył facet który podochodził się z jakąś Elą w realu i tu sobie odbija. Jest jeszcze jeden koleś co podbijał do E. ale tez go spławiła. Każdy z nich wie że tu piszą. Są z jednego miasta a wkręcają was wszystkich. 

🤣🤣🤣🤣

Gość świadek

Nikt nie tęskni za E niikt nie podbija,  nikt o zdrowych zmysłach desperatki nie chce. Sama napędza musi czuć Love to gania nikt ją nie kocha.