Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loser

Kolejny sylwek samemu, bo jestem przegrywem

Polecane posty

Gość Loser

Znowu spędzę sylwestra sam. Jak co roku. Jestem przegrywem. Wiecie co jest najgorsze? Że ja już mam tak z...ą psyche, że nawet jakbym teraz poznał kobietę, to jak bym spędził sylwestra? Na imprezę jej nie wezmę, bo nie mam znajomych. Eh... kto by chciał być z takim nudziarzem jak ja... byłem, jestem i umrę jako przegryw

Gość ...

znajdz sobie przegrywke, takie najlepiej loda robią i dużo wybaczają

Gość gość

Nie uwierzyłeś w szczęście, a mogłeś mieć najlepszego sylwestra na świecie we dwoje.

27 minut temu, Gość Loser napisał:

Znowu spędzę sylwestra sam. Jak co roku. Jestem przegrywem. Wiecie co jest najgorsze? Że ja już mam tak z...ą psyche, że nawet jakbym teraz poznał kobietę, to jak bym spędził sylwestra? Na imprezę jej nie wezmę, bo nie mam znajomych. Eh... kto by chciał być z takim nudziarzem jak ja... byłem, jestem i umrę jako przegryw

Spędźmy go razem, bo ja mam dzisiaj wolne. Lullulu

Gość Loser
10 minut temu, Berutiel napisał:

Spędźmy go razem, bo ja mam dzisiaj wolne. Lullulu

Super, tylko rozumiesz, że ja jestem nudziarzem? Nigdy w związku nie byłem. Nigdy paczki znajomych nie miałem. Nie wiem jak zabawiać kobietę. Jak organizować czasem, aby nie było nudno tylko fajnie

Przed chwilą, Gość Loser napisał:

Super, tylko rozumiesz, że ja jestem nudziarzem? Nigdy w związku nie byłem. Nigdy paczki znajomych nie miałem. Nie wiem jak zabawiać kobietę. Jak organizować czasem, aby nie było nudno tylko fajnie

A jak sam siebie zabawiasz? Czytasz książki? Grasz w gry? Uprawiasz sport? Chodzisz do teatru, kina?

Gość Darken

no i dobrze, dziewczyna by tylko zrzędziła 

Gość Loser
25 minut temu, Berutiel napisał:

A jak sam siebie zabawiasz? Czytasz książki? Grasz w gry? Uprawiasz sport? Chodzisz do teatru, kina?

Jak się zabawiam? Czytam książki. Gram na komputerze. Słucham muzyki. Ćwiczę na siłowni i basen. Chodzę do kina (do teatru nie). Ale i tak większość wieczorów, gdy normalni ludzie są na imprezach/domówkach, to ja siedzę sam 😞 Nie mam umiejętności nawiązywania dłuższych relacji. Nigdy nie byłem z kobietą, nie wiem, nawet o czym mówić, o czym żartować i gdzie taką zabierać, aby była ze mną szczęśliwa. Mam sam siebie za nudziarza.

Gość Loser

Czastem też kręcę wała z kołdry,  kładę się obok niego i udaję, że śpię z kobietą.

Gość Loser

To u góry to prowo. Jestem przegrywem, ale nie jakimś po)...ym zbokiem. Prosze takie wpisy jak u góry z miejsca traktować jako prowo. Ja takich rzeczy nie będę tu wypisywał.👊

Gość gość
26 minut temu, Gość Loser napisał:

Jak się zabawiam? Czytam książki. Gram na komputerze. Słucham muzyki. Ćwiczę na siłowni i basen. Chodzę do kina (do teatru nie). Ale i tak większość wieczorów, gdy normalni ludzie są na imprezach/domówkach, to ja siedzę sam 😞 Nie mam umiejętności nawiązywania dłuższych relacji. Nigdy nie byłem z kobietą, nie wiem, nawet o czym mówić, o czym żartować i gdzie taką zabierać, aby była ze mną szczęśliwa. Mam sam siebie za nudziarza.

Znam taką samą jak ty.

Gość Loser
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Znam taką samą jak ty.

Osobę czy kobietę? Rozwiń wypowiedź.

Gość Zauważ mnie

Jeśli Cię to pocieszy, nie jesteś sam z takim problemem, Autorze. Niedawno założyłem identyczny temat. Dziś po prostu zdycham ze smutku. Może za parę dni mi minie😥

Gość Zauważ mnie

W najwyższym skupieniu żuję mosznę mojego sparaliżowanego dziadełe [cool]

Gość Loser
1 godzinę temu, Gość Zauważ mnie napisał:

Jeśli Cię to pocieszy, nie jesteś sam z takim problemem, Autorze. Niedawno założyłem identyczny temat. Dziś po prostu zdycham ze smutku. Może za parę dni mi minie😥

Wiem, ze nie, ale mnie to nie pociesza. Nie cieszy mnie cudze nieszczęście. Wolę swoje szczęście.

Gość Loser

Nikt mi nawet nie odpisze 😞

Gość figi

jak się nie wychodzi przez cały rok między ludzi to tak się potem dzieje. To czy jesteś singlem czy nie to bez znaczenia, po prostu nie umiesz nawiązywać dłuższych relacji z osobami, pewnie do tego jesteś nudny i marudny, więc duszą towarzystwa nie zostaniesz. Pretensje mozesz mieć tylko do siebie nie do ludzi.

Gość dfd

mając partnera osoby takie też raczej w sylwka wolą pójść na wiekszą imprezę niż siedzieć we dwoje. To szczególny dzień w roku gdzie ludzie chcą się bawić w wiekszym gronie.

Gość Loser

Mam tak wielką stulejkę, że mogę naciągnąć ją sobie na głowę.

Gość Gościówa

Słuchaj nie tylko dla ciebie sylwester jest do dupy. Mój mąż na przykład śpi córka w pokoju a ja siedzę i mam doła. Nie mamy wspólnych znajomych tematów do rozmowy. Z imprez też nici. Do dupy to wszystko. 

Gość Gościówa

Mogę polegać tylko na moim jamniku i jego parujących stoltzach.

Gość iuii

Ludzie co wy z tym sylwestrem? Dzień jak każdy inny, przynajmniej w nowy rok kaca nie będziecie mieli. Większosć osób i tak pewnie siedzi na jakichś drętwych domówkach we własnym gronie i piją wódę zagryzając sałątkami. Jak dla mnie drętwota.

Gość Loser
1 godzinę temu, Gość figi napisał:

jak się nie wychodzi przez cały rok między ludzi to tak się potem dzieje. To czy jesteś singlem czy nie to bez znaczenia, po prostu nie umiesz nawiązywać dłuższych relacji z osobami, pewnie do tego jesteś nudny i marudny, więc duszą towarzystwa nie zostaniesz. Pretensje mozesz mieć tylko do siebie nie do ludzi.

To prawda. Nigdzie nie napisałem, że mam żal do ludzi. Marudny nie jestem, ale uważam się za nudziarza 😞 WlasWłaśnie siedzę w samotności.

5 godzin temu, Gość Loser napisał:

Czastem też kręcę wała z kołdry,  kładę się obok niego i udaję, że śpię z kobietą.

Dżizus. Co tu się wyprawia ☺

Gość Loser
1 godzinę temu, lonelyman napisał:

Przecież to prowo

Gość Gość
1 godzinę temu, lonelyman napisał:

Co w tym dziwnego? Też tak robię z kołdrą. Albo z poduszką - zwijam i przytulam, jakbym zasypiał z kobietą w ramionach. Ryczeć mi się chce jak to piszę, no ale co mi zostało jako prawikowi który nigdy nie będzie miał dziewczyny. Nigdy nikogo nie przytulałem, a tak bardzo bym chciał, tylko nie  mam kogo. Zrozumie mnie tylko ktoś tak samo samotny. Samotność w młodym wieku jest straszna, a po trzydziestce jak w moim przypadku to katastrofa. Nie chcę dożyć czterdziestki. Mam nadzieję, że umrę w nadchodzącym nowym roku. Życzcie mi tego.

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

który nigdy nie będzie miał dziewczyny.

Skoro sam się w tym utwierdzasz to tak też może się stać. Więcej pozytywnego myślenia na ten nowy rok. Obyś znalazł swoją wymarzoną księżniczke 🚺

Gość iuii

boże co za ciiiiii pa i ty siebie nzywasz facetem? Najgorsze co może zrobić facet sam dla siebie,strzelić samobója w oczach baby to użalać się sam nad sobą.

Już wiesz czemu jesteś sam? Masz nadmiar estrogenu,mniej testosteronu.

Gość Loser

Ja nawet jak znajdę, to co razem będziemy robić? Przecież ja jestem nudny i niecharyzmatyczny...

Gość Gość
11 minut temu, lonelyman napisał:

Obyś znalazł swoją wymarzoną księżniczke 🚺

To niestety niemożliwe, ale dziękuję za dobre słowo. Wszystkie dobrego w Nowym Roku.