Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były wtrąca sie do mojego życia choć go dawno z niego wyrzuciłam

Polecane posty

Gość gość

A jak proszę żeby zostawił mnie w spokoju, to mści się na mnie, obmawia mnie, oczernia, pisze mnóstwo nieprawdy, a nawet najohydniejszych świństw, jednocześnie robiąc z siebie ideał oraz chodzące dobro, na swojej stronie fb. W ten sposób pozyskuje sobie fanów, którzy mu kibicują i współczują. Potrafi doskonale manipulować ludźmi, w kłamstwie osiągnął chyba wyżyny kunsztu, ma swoje własne życie z którym sie obnosi, ale robi wszystko, żeby zniszczyć mnie, moje relacje z ludźmi i podciąć mi nogi zawsze kiedy próbuję ratować coś z mojego życia. Zazdrości mi sukcesow, rywalizuje ze mną, zwalcza mnie. Co zrobić, żeby dał mi spokój, jak się bronić, jak pozbyć się takiej mendy?

Gość Gość

Zrób to samo. Zasraj mu życie tak że nie będzie mógł na siebie patrzeć. 

Gość gosć

zgłoś go na policję.

Gość gość

On  zawsze może na siebie patrzeć i siebie promować, mimo różnych złych rzeczy które popelniał, a nazbierałoby się trochę o których wiem. O wielu mogę nie wiedzieć. 

Gość Sen
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Zrób to samo. Zasraj mu życie tak że nie będzie mógł na siebie patrzeć. 

Były jest były. Tego niech się trzyma. 

Gość taki_jeden_964

oczernia, pisze mnóstwo nieprawdy, a nawet najohydniejszych świństw

xxxx

dalej mu zależy na tobie 🙂

Gość sylwias
7 minut temu, Gość gość napisał:

A jak proszę żeby zostawił mnie w spokoju, to mści się na mnie, obmawia mnie, oczernia, pisze mnóstwo nieprawdy, a nawet najohydniejszych świństw, jednocześnie robiąc z siebie ideał oraz chodzące dobro, na swojej stronie fb. W ten sposób pozyskuje sobie fanów, którzy mu kibicują i współczują. Potrafi doskonale manipulować ludźmi, w kłamstwie osiągnął chyba wyżyny kunsztu, ma swoje własne życie z którym sie obnosi, ale robi wszystko, żeby zniszczyć mnie, moje relacje z ludźmi i podciąć mi nogi zawsze kiedy próbuję ratować coś z mojego życia. Zazdrości mi sukcesow, rywalizuje ze mną, zwalcza mnie. Co zrobić, żeby dał mi spokój, jak się bronić, jak pozbyć się takiej mendy?

Mam to samo z byłym kumplem z podstawówki .Tomasz jest tak w...iający że aż żenujący .Mam dość po prostu.

Gość gość

Ten o którym piszę ma inaczej na imię. Nie chcę skierować podejrzeń pod adresem jakiegoś Tomasza. 

Gość oczywiscie

up!!!

Gość gość

Musisz konsekwentnie potepować wobec niego tak jak on wobec ciebie.

Gość gość

Może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? 

Gość gość

To już było. Mogę, ale jest to masa różnych zachowań i wpisów, musiałabym poświęcić temu chyba cały mój czas i nerwy, a nie jestem pieniaczem, chciałabym po prostu normalnie żyć, bez tego całego hejtu, stalkingu i sprawdzania w jaki sposób on jeszcze się na mnie zemścił. Gdyby mi bezpośrednio zagrażał to owszem, kiedyś groził mi śmiercią i opisywał w szczegółach jak mnie będzie zabijał. 

Gość gość

Z takich drobnych uciążliwości: potrafi skasować mi każde zaproszenie na fb, tak że wygląda jakbym to ja odrzuciła daną osobę. Musiałabym chyba codziennie zmieniać hasło, a nie mam w tej chwili do tego głowy. Zresztą jest hakerem, kiedy zmieniłam hasło DO BANKU, on od razu je znał i dalej komentował moje wydatki. Ma jakąś panienkę (która spełnia wszystkie jego zachcianki i daje mu sobą pomiatać), a robi wszystko, żebym ja była zupełnie wyizolowana. Do tego też zmierza oczernianie mnie przy każdej okazji. Jak mam z tym pójść na policję? Oni mają ważniejsze sprawy, wyśmieją mnie. 

Gość gość

Jeszcze zrobił coś takiego, że w chrome, którego używam, nie otwiera mi się strona dyżurnet. Dodam, że zgłaszam wszystkie wątki pedofilskie jakie zauważę. 

Gość gość

Hakerstwo jest karalne. Groźby dotyczące czyjegoś życia lub zdrowia także.

Gość gość

Tak, ale wtedy zapobiegliwie usunął wątek w którym mi groził. Wcześniej wątek został zgłoszony przez parę osób, oczywiście konsekwencji żadnych. Potem powtarzał takie groźby względem innych kobiet. Napisał coś podobnego, tylko bez szczegółowego opisu zabójstwa, także do swojej obecnej partnerki. Nie wiem, jak ona może chcieć z nim być, przecież to jest niebezpieczny typek. 

Gość gość
16 minut temu, Gość gość napisał:

Tak, ale wtedy zapobiegliwie usunął wątek w którym mi groził. Wcześniej wątek został zgłoszony przez parę osób, oczywiście konsekwencji żadnych. Potem powtarzał takie groźby względem innych kobiet. Napisał coś podobnego, tylko bez szczegółowego opisu zabójstwa, także do swojej obecnej partnerki. Nie wiem, jak ona może chcieć z nim być, przecież to jest niebezpieczny typek. 

Skąd wiesz że to on ??

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Z takich drobnych uciążliwości: potrafi skasować mi każde zaproszenie na fb, tak że wygląda jakbym to ja odrzuciła daną osobę. Musiałabym chyba codziennie zmieniać hasło, a nie mam w tej chwili do tego głowy. Zresztą jest hakerem, kiedy zmieniłam hasło DO BANKU, on od razu je znał i dalej komentował moje wydatki. Ma jakąś panienkę (która spełnia wszystkie jego zachcianki i daje mu sobą pomiatać), a robi wszystko, żebym ja była zupełnie wyizolowana. Do tego też zmierza oczernianie mnie przy każdej okazji. Jak mam z tym pójść na policję? Oni mają ważniejsze sprawy, wyśmieją mnie. 

Ja mysle że ty po prostu chora jesteś. Prawdopodobieństwo że robi to twój były to 1:1000

Gość gość

Hasło do banku to na 100% on, a fb - kto inny by to robił i po co? Zresztą chyba rzeczywiście pójdę z tym na policję bo oni mają specjalistów od ustalania takich spraw. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Hasło do banku to na 100% on, a fb - kto inny by to robił i po co? Zresztą chyba rzeczywiście pójdę z tym na policję bo oni mają specjalistów od ustalania takich spraw. 

Może znać jak mu podałaś. No idź a na 99% wyprowadzą cie w kaftanie. Ja bym ci proponował udać się do specjalisty.

Gość gość

A po co miałabym mu podawać hasło do czegokolwiek? Nigdy nie podaję NIKOMU  żadnego hasła, a tym bardziej takiemu niebezpiecznemu człowiekowi. Sam idź do specjalisty i niech cię wyprowadzą w kaftanie. 

Gość gość

I prostuje - Prawdopodobieństwo że to on to jak 1:1 000 000. Chcę ci tylko uświadomomić że na 99,9999% masz problem z głową.

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

A po co miałabym mu podawać hasło do czegokolwiek? Nigdy nie podaję NIKOMU  żadnego hasła, a tym bardziej takiemu niebezpiecznemu człowiekowi. Sam idź do specjalisty i niech cię wyprowadzą w kaftanie. 

Jesteś chora i żaden normalny człowiek w to nie uwierzy. Już zapewne z tyłu głowy masz że to ja jestem twoim byłym tylko wstydzisz się o tym napisać 😄 

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Jesteś chora i żaden normalny człowiek w to nie uwierzy. Już zapewne z tyłu głowy masz że to ja jestem twoim byłym tylko wstydzisz się o tym napisać 😄 

To ty jesteś chory/a psychicznie jeśli ci się wydaje, że wiesz co ja myślę. Klasyczny objaw schizofrenii. Wybierz sie do psychatry albo zażyj swoje leki. 

Gość gość

A poza tym dlaczego tak go bronisz? Czemu się tak zaangażowałeśaś w tę sprawę, jesli ona ciebie nie dotyczy? Coś tu jest na rzeczy. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

To ty jesteś chory/a psychicznie jeśli ci się wydaje, że wiesz co ja myślę. Klasyczny objaw schizofrenii. Wybierz sie do psychatry albo zażyj swoje leki. 

Nic mi się nie wydaję i niczego nie wiem. Wnioskuję po twoich urojeniach że tak może być 😄 Klasyczne objawy schizofrenii to właśnie ty masz 😄 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

A poza tym dlaczego tak go bronisz? Czemu się tak zaangażowałeśaś w tę sprawę, jesli ona ciebie nie dotyczy? Coś tu jest na rzeczy. 

To znaczy co masz na myśli ?  Co jest na rzeczy ? 😄 Hahah

Gość gość