Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były wtrąca sie do mojego życia choć go dawno z niego wyrzuciłam

Polecane posty

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

To znaczy co masz na myśli ?  Co jest na rzeczy ? 😄 Hahah

To że się wtrąciłeś do tego wątku, wyzywasz mnie, insynuujesz mi coś i kłócisz się ze mną. Gdyby cię nic z tego nie dotyczyło, to byś się NIE ODEZWAŁ albo próbował mi pmóc, tak jak poprzednie osoby. 

Gość gość

Tak, mam problem taki, że pewien skoorwiel mi robi świństwa i tego pożałuje. Do tego jest mocno zaburzony psychocznie, wszyscy o nim tak mówią, również ci co się na tym znają, w przeciwieństwie do ciebie.

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

To że się wtrąciłeś do tego wątku, wyzywasz mnie, insynuujesz mi coś i kłócisz się ze mną. Gdyby cię nic z tego nie dotyczyło, to byś się NIE ODEZWAŁ albo próbował mi pmóc, tak jak poprzednie osoby. 

Acha haha. Czyli już mnie to dotyczy 😄Jak ci pomóc ? Przecież prawdopodobieństwo że on cie w ten sposób prześladuję to ułamek procenta. Jak jesteś pewna na 100% to idź na policję.

Gość gość

Napisze ci coś 😜 Tu pełno takich jak ty z takimi samymi urojeniami. 

Gość gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

Acha haha. Czyli już mnie to dotyczy 😄Jak ci pomóc ? Przecież prawdopodobieństwo że on cie w ten sposób prześladuję to ułamek procenta. Jak jesteś pewna na 100% to idź na policję.

A ja nigdzie nie napisałam, że oczekuję pomocy od ciebie. Czytaj ze zrozumieniem.

Tak,  pójdę na policję. Jednej dziewczynie z kafe już pomogli, więc mnie też mogą. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

A ja nigdzie nie napisałam, że oczekuję pomocy od ciebie. Czytaj ze zrozumieniem.

Tak,  pójdę na policję. Jednej dziewczynie z kafe już pomogli, więc mnie też mogą. 

Heheh ok. Wiesz jak ty byś mu dała te hasła czy by miał dostęp do twojego komputera by je wykraść to bym ci uwierzył ale w takim wypadku jestem pewien że z tobą coś nie hallo. Bywaj zdrowa 😜 

Gość gość

Sam się chwalił, że zhakował komputery wszystkich kobiet na kafe. Widzę, że przestraszyłeś się policji. Tym bardziej pójdę. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Sam się chwalił, że zhakował komputery wszystkich kobiet na kafe. Widzę, że przestraszyłeś się policji. Tym bardziej pójdę. 

O o o wypłynęło właśnie całe ... z twojej głowy. Ja się chwaliłem ? Hahahahahaha. 

Gość gość

Napisałam SAM SIĘ CHWALIŁ w 3 osobie, a ty to bierzesz do siebie! Podświadomie się przyznałeś! To dlatego się mnie tak uczepiłeś w tym wątku. 

Gość gość

Napisałam SAM SIĘ CHWALIŁ w 3 osobie, a ty to bierzesz do siebie! Podświadomie się przyznałeś! To dlatego się mnie tak uczepiłeś w tym wątku. 

Sam się przyznałem. Nie wiem o co ci chodzi 😜 

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Podaj link do postu w którym się tym chwali to może ci uwierzę 😉 Podpisał się ? Np. Mirek Kovalsky z Toronto że wiesz że to on ?? 😄 

Gość gość

Przyznałeś się swoją pomyłką że bierzesz to do siebie, a skoro bierzesz do siebie to widocznie jesteś winien albo masz z tym cos wspólnego. I idź do psychiatry sie leczyć na oddziale zamkniętym, bo ty tu jesteś jedynym chorym psychicznie, za to w stopniu ostrym. 

Gość gość

A jakie znaczenie ma to że ktoś sie jakoś podpisał, on jak ma atak to się podpisuje Wojtyła, czy to znaczy że nim jest? Najwyżej, że sprawa się nadaje do prokuratury. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Przyznałeś się swoją pomyłką że bierzesz to do siebie, a skoro bierzesz do siebie to widocznie jesteś winien albo masz z tym cos wspólnego. I idź do psychiatry sie leczyć na oddziale zamkniętym, bo ty tu jesteś jedynym chorym psychicznie, za to w stopniu ostrym. 

Ja w dalszym ciągu nie wiem o co ci chodzi haha 😄 To ty piszesz tu takie tematy i to tobie potrzebna pomoc kobieto 😄 

Gość gość

Ja w dalszym ciągu nie wiem o co ci chodzi haha 😄 To ty piszesz tu takie tematy i to tobie potrzebna pomoc kobieto 😄 

Masz urojenia jak nic. Objaw schizo. to min. urojenia. Prawda jest taka że ludzie z urojeniami głęboko w to wierzą tak jak ty. Jak ktoś im to zarzuci to od razu się denerwują tak jak ty i nie dopuszczją myśli że z nimi coś nie tak - nie zdają sobie sprawy. Zdrowy człowiek brał by na to poprawkę i maiłby wątpliwości bo to mało realne.  Papa 😄 

Gość gość

Jesteś id/i/otą więc powtórzę: napisałam w 3 osobie a ty to wziąłęś do siebie, boisz się i w pierwszej chwili odczytujes wszystko zgodnie z prawdą, nawet jeśli było inaczej napisane, tym samym sie przyznajesz, zrozumiałeś ...ie czy mam tłumaczyć po raz 3??? I takie goofno ośmiela się coś mi insynuować. 

Gość gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Jesteś id/i/otą więc powtórzę: napisałam w 3 osobie a ty to wziąłęś do siebie, boisz się i w pierwszej chwili odczytujes wszystko zgodnie z prawdą, nawet jeśli było inaczej napisane, tym samym sie przyznajesz, zrozumiałeś ...ie czy mam tłumaczyć po raz 3??? I takie goofno ośmiela się coś mi insynuować. 

Po prostu przedstaw nam tu twarde dowody że cie prześladuję to ci uwierzymy. Kolega dobrze prawi i bardziej jestem skłonna jemu uwierzyć niż tobie, a przeczytałam temat od początku.

Gość gość

Wystarczy jak dowody przedstawię policji. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Wystarczy jak dowody przedstawię policji. 

Ona po prostu myśli że on tu jest i próbuję go zastraszyć. Dowody twarde to ona ma w głowie i tylko dla niej są twarde po ujawnieniu haha.