Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hippie

Podsumowanie starego roku, jak wygląda u was?

Polecane posty

Gość Hippie

U mnie osobiście rok był w miarę udany, choć nie rewelacyjny. Były lepsze i gorsze lata. Generalnie jednak oceniam go pozytywnie. Głównie pod względem zawodowym bo skończyłam studia i udało mi sie znaleźć pracę, którą zaczynam właśnie od stycznia czyli pojutrze.

Jeśli chodzi o zycie uczuciowe to było tak sobie, bez fajerwerków, ale i znośnie. W związku jestem tym samym co  od kilku lat.

Było sporo wyjazdów i podrózy.

Niestety trochę zagubiłam pewność siebie i to jest ta negatywna cecha.

A u was? Jak on wyglądał? I czy był udany?

Gość niby tak

Rok temu nie miałem kasy, pracy i miłości teraz mam ale dalej mi źle

Gość Kosc

Beznadziejny. 

Gość Gosc.

Będzie dobrze. Najlepszego dla wszystkich . Idę puszczać petardy. 

Gość Marie

Jeszcze rok temu byłam załamana w sylwestra, teraz jest już spokojniej, nie ma łez, chyba puściłam i odpuszczam tę nieszczęśliwą miłość, chyba już koniec żałoby i godze się że stratą, widać tak musiało być, że mnie oszukał i odszedł, tak będzie dla mnie najlepiej. 

Gość Zpaznokcilakier

Większość trudnych spraw została załatwiona. Teraz w 2019 to już tylko pożyć pełnią życia. Czego i Wam życzę .

Gość Gość

Podsumuje się na łożu śmierci. 

Gość Człowiek nikt

Rok bezrobocia, pierwszy już po studiach, chorób, robienia u ojca za grosze, niszczenia sobie psychiki i godzenia się ze swoim marnym losem. 

Gość malcolm

niestety nie był udany - chodzi o sprawy zawodowe i prywatne. Z tym drugim było blisko spełnienia niestety sam to schrzaniłem czego trochę załuję. Ale wierze że przyszły będzie lepszy:) Pozdrawiam i również życzę wszystkiego naj:)

Gość Roxi

W tym roku do mojego domu przyszła śmierć. Nagle, niespodziewanie... i nie tylko jeden raz, ale aż trzy... a teraz tracę jeszcze kogoś, kogo naprawde pokochałam...jednak nie zabrała mi wszystkiego, bo mam wiele: miłości, radości, nadziei...

Gość gość

Całkiem niezły rok do końca wakacji, ale potem już tylko gorzej. Studia, z których tak się cieszyłam, okazały się niewypałem, facet, który mi się spodobał, zostawił mnie, mam straszne długi i nie mogę się skupić ani na nauce, ani na miłości tylko na pracy. Mam jednak nadzieję, że wszystko się dobrze szybko ułoży. Plan już gotowy :)