Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A29

Bratowa męża ukryła przede mną zdjęcia na facebook. Ustawienie niestandardowe. Jak myślicie, o co jej chodzi?

Polecane posty

Gość A29

Dziwi mnie to. Do niedawna miała je dla wszystkich znajomych, teraz przypadkiem trafiłam na jej profil, wszystko poblokowała :/ Ustawienie niestandardowe. Zrobiła tak, żebym nie widziała nawet komentarzy pod jej zdjęciem profilowym, a stare zdjęcia ukryła. O co jej chodzi? Nie było między nami żadnej kłótni ani niczego, na tych zdjęciach też nie ma nic szokującego żeby ktokolwiek miał komukolwiek coś o tym opowiadać. Zazwyczaj na fotkach jest z mężem i synkiem...

co ciekawe, zazwyczaj obserwuję zmianę w jej zachowaniu dziwnym trafem po jej wizytach u teściowej...nasza teściowa wprowadza rywalizację między nami, np. mówi że ja jestem taką super mamą (a wie, że tamta synowa ma mniejszy instynkt)

O co jej chodzi? Przyznam, że trochę mnie to wszystko zadziwia..

Gość Gość

Jesteś przewrazliwiona. Zmieniła ustawienia względem znajomych. Może ktoś okazał się być nie do końca prawdziwym znajomym? A nie chciała go blokować to zmieniła ustawienia prywatności.

Gość Vvv

O rany - życie na Facebooku - przecież to bez sensu. Prawdziwe życie jest w realu a nie w necie. Nie mogę zrozumieć Twojego problemu. Chyba nie masz co robić.

Gość Monika

Zapytaj jej. Powiedz,ze lubisz jej zdjecia i synka,ze zawsze sie usmiechasz i Ci szkoda teraz.(no chyba,ze ogladasz by obgadywac to masz odpowiedz).