Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie tylko wygadac

15 lat szukalam mezczyzny i nie znalazlam

Polecane posty

Gość chce sie tylko wygadac

skonczylam wlasnie 30 i doszlam do wniosku, ze nie ma to juz sensu, tracic czas, energie i wierzyc w cos co nie jest mi pisane badz nie istnieje

wiekszosc zycia stracilam wierzac ze znajde prawdziwa milosc na cale zycie a jej nie znalazlam :(

szukalam mezczyzny, ktory bedzie mnie kochal, a nikt mnie nie pokochal i kochac nie chcial :(

przezylam jedynie wiele rozczarowan, planonicznych "milosci", zawodow serca, w zadnym zwiazku nie bylam, nikomu na mnie nie zalezalo :(

czuje sie jak nikt, wolalabym byc facetem, bo faceci nie czuja sie samotnie, sa silni psychicznie, wszystko po nich splywa jak po kaczke i wystarczy im do szczecia kasa i koledzy, tylko ze ja tak nie umiem, nie umiem wyzbyc sie uczuc i emocjonalnosci

martwi mnie, ze starosc tez spedze samotnie, bo nikogo nie mam

Gość Gość

Do starości to jeszcze możesz się 5 razy wyjść za mąż  i 4 razy  rozwieść;)

Gość Hejka

Skąd jesteś możemy się spotkać ja Grodzisk Mazowiecki napisz na emaila mutel1@wp.pl

Gość Gość
11 minut temu, Gość chce sie tylko wygadac napisał:

skonczylam wlasnie 30 i doszlam do wniosku, ze nie ma to juz sensu, tracic czas, energie i wierzyc w cos co nie jest mi pisane badz nie istnieje

wiekszosc zycia stracilam wierzac ze znajde prawdziwa milosc na cale zycie a jej nie znalazlam :(

szukalam mezczyzny, ktory bedzie mnie kochal, a nikt mnie nie pokochal i kochac nie chcial :(

przezylam jedynie wiele rozczarowan, planonicznych "milosci", zawodow serca, w zadnym zwiazku nie bylam, nikomu na mnie nie zalezalo :(

czuje sie jak nikt, wolalabym byc facetem, bo faceci nie czuja sie samotnie, sa silni psychicznie, wszystko po nich splywa jak po kaczke i wystarczy im do szczecia kasa i koledzy, tylko ze ja tak nie umiem, nie umiem wyzbyc sie uczuc i emocjonalnosci

martwi mnie, ze starosc tez spedze samotnie, bo nikogo nie mam

Czują się samotnie jeśli od dłuższego czasu są sami tylko dobrze to ukrywają, pozują na takich macho co wystarczy im do szczęścia kasa  koledzy i bzy.kanie czasem ale to tylko pozory. Każdy ma potrzebę miłości, nie tylko kobiety, tyle że my jesteśmy bardziej wrażliwe i emocjonalne, nie ukrywamy tego. 

Gość szuiam

Ja szukam kobiety, zaczynając od 30 lat i już 12 lat szukam i nic. Wy przestałyście ja zacząłęm.

Gość ccc

Ile masz lat autorko?

Gość Damian

cześć to może się poznamy też jestem samotny.

Gość Odwagi

Uwierz mi, że my faceci odczuwamy samotność. Tylko my się nie przyznajemy do tego. Ja czuję się bardzo samotny. Czy mam to w dupie? Oj nie... Chciałbym tak umieć. Kasa i auto odwracają uwagę na chwilę. I tylko na chwilę. Obyś znalazła tą swoją miłość w tym roku 😍😊

Gość Damian
4 minuty temu, Gość Damian napisał:

cześć to może się poznamy też jestem samotny.

Napisz na maila damian67@op.pl.

Gość Damian

Napisz na maila desperatszukanaiwnejdoprzeruchania@o2.pl

33 minuty temu, Gość chce sie tylko wygadac napisał:

wolalabym byc facetem, bo faceci nie czuja sie samotnie, sa silni psychicznie, wszystko po nich splywa jak po kaczke i wystarczy im do szczecia kasa i koledzy, tylko ze ja tak nie umiem, nie umiem wyzbyc sie uczuc i emocjonalnosci

Masz naiwne wyobrażenie o mężczyznach.

Czujemy się samotnie i przeżywamy wiele rzeczy tak samo jak wy. Owszem mniej to okazujemy, bo mężczyzna nie może się rozklejać, musi być silny.

Gość Samotny wrażliwiec
50 minut temu, Gość chce sie tylko wygadac napisał:

wolalabym byc facetem, bo faceci nie czuja sie samotnie, sa silni psychicznie, wszystko po nich splywa jak po kaczke i wystarczy im do szczecia kasa i koledzy,

To mało wiesz o facetach☹️

Gość Goscccc

Jezu jak bym czytała o sobie. W tym roku też skończę te magiczne 30 lat i też szukam całe życie i nic. Same zawody miłosne przeżyłam. Doszło do tego, że nawet boję się już do mężczyzn startować, bo jak nikt nie zainteresował się przez 15 lat moją osobą to wychodzi na to, że jestem pasztetem do kwadratu i nie mam kogo już nawet szukać. Nawet nie pamiętam jak to jest być przytuloną przez kogoś. Tak mi brakuje bliskości, że szok. 

Gość gosc

smutne to wszystko

Gość Aaaa
1 godzinę temu, Gość Goscccc napisał:

Jezu jak bym czytała o sobie. W tym roku też skończę te magiczne 30 lat i też szukam całe życie i nic. Same zawody miłosne przeżyłam. Doszło do tego, że nawet boję się już do mężczyzn startować, bo jak nikt nie zainteresował się przez 15 lat moją osobą to wychodzi na to, że jestem pasztetem do kwadratu i nie mam kogo już nawet szukać. Nawet nie pamiętam jak to jest być przytuloną przez kogoś. Tak mi brakuje bliskości, że szok. 

Jak doslownie nikt sie toba nie zainteresowal przez tyle lat to faktycznie musisz byc pasztetem albo miec zly charakter

Gość Aaaa

Albo za malo wychodzisz do ludzi i nikt cie nie zauwaza jak chcesz poznac moja opinie na temat twojej urody to moge ci dac swoj namiar i wyslesz mi swoje zdiecie a ja je ocenie szczeze jak sie nie boisz prawdy na swoj temat oczywiscie to bedzie tyko moja opinia a kazdy ma inny gust co dla jednego jest brzydkie dla drugiego jest piekne jestem facetem w podobnym wieku mam powodzenie u peknych kobiet ale w kazdej jest jakis maly szczegul jakas zaleta ktura potrafi zaslonic wszystkie wady 

Gość smutne księżniczki
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

smutne to wszystko

smutne jest to że one szukają księcia z bajki i ideała, bo jakby szukały faceta to już dawno by miały takiego bo facetów jest masa, a księciów brak

Gość smutne księżniczki
1 godzinę temu, Gość Goscccc napisał:

szukasz księcia bez wad to niestety nie znajdujesz, czas na realistyczne podejście do tej sprawy, albo do emerytury nie znajdziesz nawet

Gość żółta kartka

autorka ma wymagania jak księżniczka i NIKT temu nie sprosta bo życie codzienne to nie serial z TV

2 godziny temu, Narodowy napisał:

Masz naiwne wyobrażenie o mężczyznach.

Czujemy się samotnie i przeżywamy wiele rzeczy tak samo jak wy. Owszem mniej to okazujemy, bo mężczyzna nie może się rozklejać, musi być silny.

To prawda, i rola mężczyzny jest o wiele trudniejsza, bo jak jest mu na prawdę przykro i ma ochotę popłakać, to może być uznany za mięczaka przez osoby, które uczuć nie mają.

Uważam, że mężczyzna może sobie trochę popłakać, bo inaczej nie byłby człowiekiem.

Wiem, że mężczyźni są bardzo wrażliwi i trzeba uważać co się do nich mówi, i to się zaczyna od urodzenia aż do śmierci.

Gość Gosc

Berutiel ty Podobno kiedyś kogoś zdradziłaś jesteś niewierna kobietą

Gość Aaaa

Nietylko uroda sie liczy jak masz fajny charakter i dobrze sie z toba rozmawia to juz w oczach faceta zyskujesz na atrakcyjnosci i odwrotnie nie ma co szukac na sile lepiej podejsc do tej sprawy na luzie a napewno ktos sie w tobie zakocha tylko miej oczy otwarte i nie marnuj zadnych okazij i niewbrzydzaj

Gość Gość

Haha z pewnością twoje szukanie polegało na biernym czekaniu bo nawet pasztet z parszywym charakterem przy intensywnych poszukiwaniach jest w stanie kogoś znaleźć. 

Gość gość
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Berutiel ty Podobno kiedyś kogoś zdradziłaś jesteś niewierna kobietą

Beruitel zdradzała? :o jestem w szoku :( myślałem, że to fajna dziewczyna

Gość Cyrk odjechał

To facet. 

Gość schemat upadły
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Haha z pewnością twoje szukanie polegało na biernym czekaniu bo nawet pasztet z parszywym charakterem przy intensywnych poszukiwaniach jest w stanie kogoś znaleźć. 

walnie taka tapete na ryj, wystroi się, troche ciała pokaże, i czeka aż naiwniacy się ustawią w kolejce a tu ZONK, hahaha, nie ma nikogo, i co dalej?

Gość Won
Przed chwilą, Gość schemat upadły napisał:

walnie taka tapete na ryj, wystroi się, troche ciała pokaże, i czeka aż naiwniacy się ustawią w kolejce a tu ZONK, hahaha, nie ma nikogo, i co dalej?

Ciebie nikt nie pyta ...u. 

Gość jeleń

dalej tyle że jeleni brak a księżniczek masa, więc rezultat końcowy wiadomy

Gość wulgarna bestia
Przed chwilą, Gość Won napisał:

Ciebie nikt nie pyta ...u. 

frustracja od ciebie wali na kilometr, przykre

Gość Gość
3 minuty temu, Gość wulgarna bestia napisał:

frustracja od ciebie wali na kilometr, przykre

Przykre to są twoje wypociny kastracie mózgowy.