Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drewniana księżniczka

Szukam księcia ideała i nie znajduje, jak to tak

Polecane posty

ma być przystojny, bogaty, 24 na dobe być ze mną, chodzić na zakupy ze mną i urządzać dom na moje ciągłe zachcianki, bom ja pinkna i mi siem należy taki, gdzie on?

Gość Hmm

Dlaczego męskie ...y tak bardzo przeżywają wymagania obcych kobiet? Kompleksy czy zwykła hipokryzja? 

Gość gość

Nie należy się, boś drewnianna! 

Gość I tępą piłę

Słabego masz dzięcioła. 

Gość marawstala

Moge go poudawac : )

Gość autor tej głupoty

to ma być prowo, takie wymagania mają dzisiejsze panny

aha i seksu nie będzie bo nie lubiem, ale ma mnie nie zdradzać, lodów też nie robiem bo to ohyda, aha i nie gotuje bo nie umiem a w domu chce mieć służbe do sprzątania

3 minuty temu, Gość autor tej głupoty napisał:

to ma być prowo, takie wymagania mają dzisiejsze panny

To nie prowo, autor chce pogadać o wymaganiach dzisiejszych kobiet. I nie, autor to nie ja.

Gość Gość

Poszukaj sobie arystokratki która ci siorbnie tego gluta i skończ puerdolic ofermo. 

Gość Samotny i spoko
12 minut temu, Gość Hmm napisał:

Dlaczego męskie ...y tak bardzo przeżywają wymagania obcych kobiet? Kompleksy czy zwykła hipokryzja? 

Nie chciałbym być złośliwy i guzik mnie obchodzi ten temat, bo jak widzę, jest typowym prowo. Ale..... Napiszę Ci o czymś, co znam z własnego doświadczenia. Otóż moim zdaniem kobiety mają prawo mieć wymagania, nawet wysokie. Ja to doskonale rozumiem. Zdałem sobie sprawę, że nie mogę im sprostać, dlatego pogodziłem się już dawno z samotnością. Jestem po prostu zbyt kiepski by mieć partnerkę, a większość przeszkód ku temu nie zależy też ode mnie. I byłoby wszystko OK, gdyby właśnie te kobiety z wysokimi wymaganiami nie wyśmiewały mnie i szykanowały. A z jakiego powodu? Za to że NIE MAM DZIEWCZYNY!!! Przecież to jest niesprawiedliwe i chore. Przynajmniej dałyby sobie spokój i zajęłyby się swoimi księciami z bajki.

Może autor doświadczył tego samego i daje upust frustracji? Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.

Gość gosc

Chcem moze byc i bez konia nie jestem wymagajaca brzydal tez .

Gość szukanko
8 minut temu, Gość Samotny i spoko napisał:

Nie chciałbym być złośliwy i guzik mnie obchodzi ten temat, bo jak widzę, jest typowym prowo. Ale..... Napiszę Ci o czymś, co znam z własnego doświadczenia. Otóż moim zdaniem kobiety mają prawo mieć wymagania, nawet wysokie. Ja to doskonale rozumiem. Zdałem sobie sprawę, że nie mogę im sprostać, dlatego pogodziłem się już dawno z samotnością. Jestem po prostu zbyt kiepski by mieć partnerkę, a większość przeszkód ku temu nie zależy też ode mnie. I byłoby wszystko OK, gdyby właśnie te kobiety z wysokimi wymaganiami nie wyśmiewały mnie i szykanowały. A z jakiego powodu? Za to że NIE MAM DZIEWCZYNY!!! Przecież to jest niesprawiedliwe i chore. Przynajmniej dałyby sobie spokój i zajęłyby się swoimi księciami z bajki.

Może autor doświadczył tego samego i daje upust frustracji? Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.

kobiet jest masa i każda jest inna, ty szukasz tylko jednej, nie widze powodu do poddawania się, ona też na ciebie czeka i być może płacze, więc do dzieła

Gość gość
6 minut temu, Gość gosc napisał:

Chcem moze byc i bez konia nie jestem wymagajaca brzydal tez .

To se go znajć i weś. I zrub cuś z tymi kornikami co cie żrom 

Gość kosmita zawodowy
15 minut temu, Gość Samotny i spoko napisał:

problem taki że myślisz że musisz być księciem, a nie musisz. Tylko poszukaj kobiety która nie ogląda seriali bo te mają zryty beret.

Gość Buli

Się w stajni zatrudnij koniobijco je/bany  🐴 🦄 

Gość gosc
5 minut temu, Gość gość napisał:

To se go znajć i weś. I zrub cuś z tymi kornikami co cie żrom 

znajde nieudaczniku zrom ciebie lachmyto.

Gość Samotny i spoko
9 minut temu, Gość szukanko napisał:

kobiet jest masa i każda jest inna, ty szukasz tylko jednej, nie widze powodu do poddawania się, ona też na ciebie czeka i być może płacze, więc do dzieła

Nie, nikogo już nie szukam. To nie ma sensu w moim przypadku. Jakaś płacze? Chyba żartujesz. Był czas, że i ja płakałem, ale obiecałem sobie, że już nie uronię ani jednej łzy z powodu kobiety.

8 minut temu, Gość kosmita zawodowy napisał:

problem taki że myślisz że musisz być księciem, a nie musisz. Tylko poszukaj kobiety która nie ogląda seriali bo te mają zryty beret.

Ale ja się poddałem dawno temu bo to najlepsze i jedyne wyjście. Ktoś taki jak ja nie powinien robić sobie nadziei, gdyż zawsze wszystko kończy się tak samo - cierpieniem. Prawda jest taka, że ja nawet w roli żaby byłbym kiepski. Co do seriali, nie znam takiej, która by ich nie oglądała. Nawet moja matka ogląda.

Gość lol

Problem jest taki że w Polsce jest znacznie więcej facetów niż kobiet w wieku 20-55. Zwykła laska 5/10 ma 20 orbiterów nad głową którzy marzą by z nią być, dlatego logicznym jest że poprzeczka postawiona jest dość wysoko i zwykły polaczek biedaczek może co najwyżej zadowolić się własną ręką albo pociupciać raz na 2 lata jak się tam jakaś nad nim zlituje. I potem się panoszy tyle tych prawików, wylewających smuty na forach.

Life is brutal, face it and accept it. :>

1 godzinę temu, Gość drewniana księżniczka napisał:

ma być przystojny, bogaty, 24 na dobe być ze mną, chodzić na zakupy ze mną i urządzać dom na moje ciągłe zachcianki, bom ja pinkna i mi siem należy taki, gdzie on?

jakżeś drewniana, toś pewnie deska albo kłoda :D

księcia nie będzie, szukaj drwala :P

Gość gość
2 minuty temu, Gość lol napisał:

Problem jest taki że w Polsce jest znacznie więcej facetów niż kobiet w wieku 20-55. Zwykła laska 5/10 ma 20 orbiterów nad głową którzy marzą by z nią być, dlatego logicznym jest że poprzeczka postawiona jest dość wysoko i zwykły polaczek biedaczek może co najwyżej zadowolić się własną ręką albo pociupciać raz na 2 lata jak się tam jakaś nad nim zlituje. I potem się panoszy tyle tych prawików, wylewających smuty na forach.

Life is brutal, face it and accept it. 😆

👏👏👏