Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz

Rostanie

Polecane posty

Gość Mateusz

Cześć 

Chciałbym opisać wam moją historię zaczęła się dawno jakieś 3 lata temu zacząłem chodzić z dziewczyną przez ponad dwa lata nie działo się nic nadzwyczajnego no może poza tym że caraz bardziej się kochalismy aż nagle przez nieszczęsny wypadek zaszła w ciążę kilka testów to potwierdziło wtedy kupiliśmy tabletki wczesno poronne długo się wachalismy czy to zrobić ale podjęliśmy tą decyzję razem że to zrobimy i zrobiliśmy przez to nasz związek się umocnił wakacje minęły nam bardzo cudnie ja miałem dużo wolnego spedzalismy czas razem każdą wolną chwilę aż dostałem telefon od mojego przyjaciela jakoś koniec wakacji powiedział mi wtedy że jego nie nagrodzone dziecko ma bardzo dużo wad genetycznych urodziło się 15 września i po kilku godzinach zmarło wtedy pojechałem do niego żeby zawieść jego żonie wszystko to co będzie jej potrzebne w szpitalu na moje nieszczęście zabrałem ze sobą moją dziewczynę i od tej pory moja dziewczyna zaczęła się odemnie oddalać nie zauważyłem tego odrazu że coraz mniej rozmawiamy na dodatek ja zachowałem się jak kompletny ...a ponieważ nie zorientowałem się że ona od śmierci tego małego dziecka cały czas o tym myśli i jeszcze na dodatek zachowałem się strasznie w połowie grudnia powiedziałem jej że koniec z nami ale nie dawno odesłałem jej wszystkie zeczy kture dostałem od niej a od kilku dni prubuje to wszystko naprawić zrozumiałem to że ona jest moim światem że tylko z nią chcę być lecz coraz bardziej tracę nadzieję że mi się uda ją odzyskać nie wiem co zrobię jak jej nie odzyskam od wczoraj chodzi mi po głowie śmierci nie mogę się pozbyć tych myśli na koniec mam prozibe jak byście kiedyś kolwiek pomyśleli o tabletkach wczesno poronnych nigdy nie idzie tą drogą ta druga 

Gość Gość Aga

Ale bełkot. Jak jesteście sobie przeznaczeni i jakbyście się tak faktycznie kochali to byście byli razem albo umieli się pogodzić po kłótni. 

Gość Tania

Bądź dobry dla niej i cierpliwy...Ona być może cierpi po tym poronienie,myśli sobie że swojego dziecka się tak łatwo pozbyłes a obcej kobiecie która urodziła pomogłes.

Gość Ell.

Mateuszu troche pozno takie zale. Nie stanales na wysokosci zadania, gdy okazala sie ciaza. Skoro byles na tyle dorosly, by z panna uprawiac seks, to i trzeba ponosic konsekwencje tegoz. Pigulka to najmniejsza i najbolesniejsza  linia po ktorej przeszedles. Gdybys okazal sie prawdziwym mezczyzna, a nie siusiumajtkiem, byc moze twoj potomek pojawilby sie na swiecie i bylibyscie szczesliwi. Ze trudno? To w takim razie trzeba wypijac szklanke zimnej wody codziennie przed  i pohamowac chucie. 

Na dodatek byles aroganckim dupkiem i mega nietaktownym. 

Teraz to co najlepsze, to zniknij z zycia tej dziewczyny, bo gdybym byla na jej miejscu nie chcialabym widziec nawet twojej twarzy, a  co dopiero budowac z toba pdzyszlosci. Wyciagnij facet wnioski na przyszlosc. Bo przeszlosc to podeptales, jak scierke pod drzwiami. Niestety. 

Gość gość

Pisz ROZSTANIE. Mi też ze względu na wiek roz stanie , roz nie.

Przez nieszczęsny wypadek zaszła w ciążę. Cóż to za nieszczęsny wypadek, ę?

Gość Mateusz

No i już niema nas kazała mi zniknąć z jej życia zabronila do niej dzwonić zabronila pisać sms a przede wszystkim mam nie przyjeżdżać do niej 

Gość Mateusz

Powiedziała że jest tym wszystkim zmęczona że nie będzie potrafiła mi zaufać drugi raz 

Gość niewiasta uszkodzona

no i hooj, poszukaj inną laske, są wszędzie naokoło, nie na jednej kończy się świat, nie chce cie ona to daj spokój i tyle

Gość Mateusz

Innej takiej nie znajdę ona jest jedyna taka na świecie 

Gość Gość Aga

Jakby była taka jedyna na tym świecie to byscie dziecka nie usuwali wspólnie tylko stworzyli rodzinę. Nie pisz bredni już 

Gość tabletki poronne

Zamówiłem ze strony abortionpill.online