Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuziazuzanna

Dotyk przyjaciela

Polecane posty

Cześć :) 

Jestem z moim chłopakiem 5 lat, mimo że mam dopiero 19 lat. Lubimy spędzać czas w towarzystwie mojej przyjaciółki i jej chłopaka w 4 :) kocham swojego chłopaka ponad życie ale chłopak przyjaciółki nie powiem, jest przystojny, zadbany.. od jakiegoś czasu zauważyłam że jest między nami coś dziwnego.. Gdy coś wypijemy to niby niechcący dotknie mnie za pośladki, przytuli, siada obok mnie. Niby to normalne ale czuje coś dziwnego, nie wiem jak to opisać. W noc sylwestrową gdy wyszłam z domu zapalić wyszedł za mną, przytulił mnie, głaskał po tyłku... Dziwne to trochę ale że byliśmy wszyscy wypici to ucieszyłam się i w sumie olałam tą sytuację. Oboje udajemy że nic się nie stało, myślicie że mu się podobam?? 

Gość Pieszczoch

Myślę ze soki już popuściłaś, teraz on tylko czeka na okazję i finał z zakończeniem w tobie. Wiem wiem, już ci odpowiem, nie będziesz miała siły się bronić ;)

Gość gość
12 minut temu, Gość Pieszczoch napisał:

Myślę ze soki już popuściłaś, teraz on tylko czeka na okazję i finał z zakończeniem w tobie. Wiem wiem, już ci odpowiem, nie będziesz miała siły się bronić ;)

Racja, wyłomota ją jak pies kota.

Gość vbv

świnie

Gość bella

No cóż.. nie masz już ani przyjaciółki ani chłopaka. Tylko kwestia czasu ale lepiej już oswajaj się z tą myślą.

Gość Gość

Zachowujesz się bardzo nie fajnie. Myślałaś o tym co robisz? Jakbyś się poczuła gdyby twój chłopak był w takim bliskim kontakcie z twoją koleżanką??? Nie pisz, że kogoś kochasz skoro dajesz się macać po dupie chłopakowi twojej koleżanki. Wstyd. 

Nie znacie do końca sytuacji, mój chłopak nie raz mnie zranił więc nie ma między nami już takiej magii.. za to jak stoję przy NIM czuje motyle w brzuchu i chce wiedzieć co on czuje.. dla mnie dotyk i taka bliskość dużo znaczą..

Gość gość

chciałbym sobie teraz jakąś kobietę pogłaskać po tyłku

Gość Gość zaskoczenie
7 minut temu, Zuziazuzanna napisał:

Nie znacie do końca sytuacji, mój chłopak nie raz mnie zranił więc nie ma między nami już takiej magii.. za to jak stoję przy NIM czuje motyle w brzuchu i chce wiedzieć co on czuje.. dla mnie dotyk i taka bliskość dużo znaczą..

Przecież pisałaś, że kochasz swojego chłopaka nad życie. Jak możesz robić to swojej przyjaciółce? Jak swędzi cię dziura to wyznaj prawdę wszystkim a nie pieprzysz o uczuciach bo do nich najwidoczniej nie dojrzalas. Jak możesz robić komuś tak koło dupy? Wstydzcie się oboje

Marzenia to fajna rzecz. Fascynacja innymi też. Czymże byśmy byli bez tych westchnień... Ale wg mnie to tak:

Rozejdź się z chłopakiem, a potem bierz się za tamtego. Pamiętaj tylko o tym, aby wcześniej poinformować przyjaciółkę o swoich zamiarach. I nikogo innego o zdanie nie pytaj.

Gość gość

lepszy sex z wymianą

Gość Gość zaskoczenie
11 minut temu, Zuziazuzanna napisał:

Przecież pisałaś, że kochasz swojego chłopaka nad życie. Jak możesz robić to swojej przyjaciółce? Jak swędzi cię dziura to wyznaj prawdę wszystkim a nie pieprzysz o uczuciach bo do nich najwidoczniej nie dojrzalas. Jak możesz robić komuś tak koło dupy? Wstydzcie się oboje

Gość Quasi

Dziecko kochane, gdyby mój kolega/chłopak mojej koleżanki czy jakikolwiek facet inny niż mój partner/przyszły partner dotknął mój tyłek, to dostałby plaskacza. 

Nie wiem, jak można powiedzieć, że to coś między 14, a 19 rokiem Twojego życia jest związkiem... 

17 minut temu, Gość Quasi napisał:

Dziecko kochane, gdyby mój kolega/chłopak mojej koleżanki czy jakikolwiek facet inny niż mój partner/przyszły partner dotknął mój tyłek, to dostałby plaskacza. 

Nie wiem, jak można powiedzieć, że to coś między 14, a 19 rokiem Twojego życia jest związkiem... 

Można 🙂 skoro jestem z facetem 5 lat, mieszkamy razem to można tak powiedzieć. Osobo z komentarza pewnie masz z 30 lat i nikt nigdy nie zworocil na ciebie uwagi i masz ból dupy, przykro mi.

Gość bella
8 minut temu, Zuziazuzanna napisał:

Można 🙂 skoro jestem z facetem 5 lat, mieszkamy razem to można tak powiedzieć. Osobo z komentarza pewnie masz z 30 lat i nikt nigdy nie zworocil na ciebie uwagi i masz ból dupy, przykro mi.

Nie bądź taka arogancka, czas szybko płynie, zaraz i ty będziesz mieć 30 ;)

Gość Agata
18 minut temu, Gość Quasi napisał:

W samo sedno. Dostałby w pysk z liścia. Szanuj się kobieto bo żaden porządny chłopak na Ciebie nie spojrzy. /Twój obecny też ma jak mówisz swoje za uszami. Zapytaj siebie dlaczego?/ Jeśli nawet tamten amant coś powiedzmy do Ciebie czuje to nie powinien tego okazać dotykając Cię w ten sposób. Wyczuł najwidoczniej że tobie to odpowiada i może sobie pozwolić. Dąży do celu i jak widać wkrótce  go osiągnie. Powiem Ci co myślą o takich dziewczynach chłopcy w tym wieku. "Ona jest fajna, można się z nią zabawić. Luz. A ożeniłbyś się z nią? Nigdy! To nie jest odpowiednia kandydatka. Moja żona musi być porządna" Zapamiętaj to sobie szanuj siebie bo inaczej źle skończysz.

Gość gosc

wg mnie bardziej ma ochote na seks z toba , bo na takie glaskanie po tylku to troche za wczesnie . 

Gość gość

Autorko masz fajne zadatki na latawicę, nie dlatego ze drugi będzie cię pieprzył,tylko  dlatego że jesteś z jednym a drugi cię po dupie maca. Nie chcę być złym wróżbitą ale do 30 to jeszcze z dziesięciu cię wymaca.

Gość Quasi
3 godziny temu, Zuziazuzanna napisał:

Dojrzałość nie boli, panienko 😛 Na powodzenie nie narzekam, ale nie mam mokro w gaciach na widok każdego faceta, który mnie dotknie w tyłek. 
Łojojoj, jakie to poważne, my razem mieszkamy i śpimy, na 100% wszystkie 30-stki mi zazdroszczą. Otóż nie, dziecko,. W wieku 14-19 lat nie tworzy się dojrzałych związków, o czym świadczy ilość rozwodów wśród młodych kobiet (nie Ciebie, Ty jesteś nastolatką), które mając np. 19 lat myślały, że tworzą poważny związek.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Quasi napisał:

Dojrzałość nie boli, panienko 😛 Na powodzenie nie narzekam, ale nie mam mokro w gaciach na widok każdego faceta, który mnie dotknie w tyłek. 
Łojojoj, jakie to poważne, my razem mieszkamy i śpimy, na 100% wszystkie 30-stki mi zazdroszczą. Otóż nie, dziecko,. W wieku 14-19 lat nie tworzy się dojrzałych związków, o czym świadczy ilość rozwodów wśród młodych kobiet (nie Ciebie, Ty jesteś nastolatką), które mając np. 19 lat myślały, że tworzą poważny związek.

Mysle , ze ona nie ma mokro na widok kazdego , tylko tego jdnego  kolegi/ przyjaciela . A skoro pisze o motylach to z jest strony jest jakies zauroczenie . Ale nie powinna sobie wkrecac milosci , bo gosc jej od razu daje sygnaly seksualne i z jego strony bardziej chodzi o fizycznosc . Tylko i wylacznie ( jak na razie ) wiec powinna to sobie uswiadomic zeby potem nie plakac . 

42 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Mysle , ze ona nie ma mokro na widok kazdego , tylko tego jdnego  kolegi/ przyjaciela . A skoro pisze o motylach to z jest strony jest jakies zauroczenie . Ale nie powinna sobie wkrecac milosci , bo gosc jej od razu daje sygnaly seksualne i z jego strony bardziej chodzi o fizycznosc . Tylko i wylacznie ( jak na razie ) wiec powinna to sobie uswiadomic zeby potem nie plakac . 

W końcu mądry komentarz z prawdziwą poradą dziękuję..