Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga

Chyba mam ochotę zostać mama

Polecane posty

Gość Aga

Nie wiem czy to hormony gdyż akurat mam okres. Jakiś czas temu postanowiliśmy z mężem że nie będziemy mieć dzieci. Fajnie jest. Ale co jakiś czas mam straszie nachalne myśli dotyczące dziecka. Myślę jakby to było. Dręczą mnie. 

Gość Pau

Ej i teraz ci się zachce i będziesz biednego męża męczyć a potem założysz temat „mój mąż nie chce mieć dzieci”. 

Gość Chyba
46 minut temu, Gość Pau napisał:

Ej i teraz ci się zachce i będziesz biednego męża męczyć a potem założysz temat „mój mąż nie chce mieć dzieci”. 

Kurcze ale ja też nie chcę. Nie wiem dlaczego mam takie mysli. Niemam zamiaru męczyć męża. Gdybym chciała to on też by chciał....mam nadzieję że mi przejdzie..  

Gość Gość

Takich rzeczy nie da sie ustalic czy postanowić. Instynkt i hormony robia swoje, ludzie zmieniaja zdanie. 

Ja miałam 2 razy bardzo silny instynkt macierzyński. Zaczynało się od myśli a jak to mieć dziecko, później myśl a może drugie? Kończyło się na obsesji na tym punkcie i ustało jak zaszłam.

Gość Chyba
12 minut temu, Mamadwóchsynów napisał:

Ja miałam 2 razy bardzo silny instynkt macierzyński. Zaczynało się od myśli a jak to mieć dziecko, później myśl a może drugie? Kończyło się na obsesji na tym punkcie i ustało jak zaszłam.

Tego się właśnie boję...