Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaska

Dlaczego faceci sa tacy nadęci???

Polecane posty

Gość Kaska

Moj wiecznie nie ma humoru. Stale chodzi  wqrwiony.

Zrobilam impre sylwestrową, zaprosiłam jego naj kumpli i zas źle bo kac! Wypoc kaca w saunie ja tak zrobilam i nie miałam. Wypilismy prawie tyle samo. Poszedl zdobil sesje i poszedl spac wqrwiony bez humoru. Stale chodzi taki nadęty. Odkąd radze sobie 4razy lepiej w zyciu jemu kakby gorzej jest. Ktos to rozumie?

Gość Gość Kaska

Kiedy on jest wqu, to i ja sie wqu, bo przecież ile mozna znosić takie humory?

Gość gość
5 minut temu, Gość Kaska napisał:

Moj wiecznie nie ma humoru. Stale chodzi  wqrwiony.

Zrobilam impre sylwestrową, zaprosiłam jego naj kumpli i zas źle bo kac! Wypoc kaca w saunie ja tak zrobilam i nie miałam. Wypilismy prawie tyle samo. Poszedl zdobil sesje i poszedl spac wqrwiony bez humoru. Stale chodzi taki nadęty. Odkąd radze sobie 4razy lepiej w zyciu jemu kakby gorzej jest. Ktos to rozumie?

Bo wypluwasz.

Gość Kokainametaamfetamina

Kryzys wieku średniego... łeb siwieje, ... szaleje. Dziw*ę mu przyprowadź, szczęśliwy będzie.

Gość Gość Kaska

Ok przyprowadze. Musi jednak byc ladniejsza ode mnie- wypadalo by! I lepsza w seksie- kuźwa może jest szansa ze moj nie pamieta jaka jestem albo na chwile zapomni. Tak czy siak co to wszystko pomoże? Wyleczy mu kryzys?

Gość Gość Kaska

Czasami sie zastanawiam co bym musiała zrobic zeby w koncu odmłodniał mentalnie. Albo czy jak bym znow przytyla 30kg i byla kurą domową, to byłby szczesliwy? Tak jak jeszcze 4lata temu? W roli rekina sukcesu zaden z moich bylych mnie nie trawił! A bylo ich kilkunastu. Zdaje sie ze faceci faktycznie mają z tym problem.

Gość Gość Kaska

A ja swojemu obecnemu powiedzialam tak: Posluchaj zastanow sie czy tego chcesz? - Jak wezme ta prace wszytko szybko i diametralnie sie zmieni. Ja sie zmienie. Bedzie z tego tylko jedna korzysc pieniadze nic wiecej!- Tak go ostrzegalam A on na to ze to mu nie przeszkadza. No to dlaczego taki wqrwiony łazi?

Gość Gość Kaska

Nawet sie go pytalam czy uwaza ze powinnam sie usamodzielnic? 

A on na to ze jak najbardziej. MOZE I bym przynosila 30000 mies ale widzialby mnie tylko w niedziele- to mu wystarczy? Bez sensu sa ci faceci!

Gdyby nosili spodnie mielibysmy rodzinny biznes i spedzali kupe czasu w domu za miastem.

Szkoda ze ich myslenie zawsze jest az tak wąskie.

Gość gosc

Wybierz sobie odpowiedniego faceta ...ko. Najlepiej nie starszego nie 30 lat

Gość Gość Kaska

Tylko ze ja go kocham. A jedyne czego oczekuje to zeby i on mnie kochał. MNIE wqrwia jego praca, widze jak sie w niej wypala, zupełnie za darmo, bo placa mu jalmuzne -niecalae 4tys razem z premia Za takie pieniadze to niemiec by nawet malym palcem nie chcial kiwnąć ( to niemiecka firma) A moj robi tam pol zycia i znosi absurdy roznych ...ów tylko po to by wziasc swoja jalmuzne. Zycze mu zeby mu los wtnagrodzil ten niefart do pracodawcow. Zeby zarabiał normalnie min.10 na reke i miał przyjema prace.

Gość gosc

moze i cie kocha, ale to po prostu taki charakter i tez by chcial, zebys go akceptowala takim, jaki jest? Ja tez zle alkohol znosze bo mam slaba watrobe i co mam udawac, ze mi super zeby partnera zadowalac, nie wiem. No i tez myslisz,ze tak fajnie jak ktos na ciebie z gory patrzy jak ty na niego... 

Gość w...iony Człowiek

jestem w...iony

Gość wku  Rwiony czlowiek

na terapie z nim to nerwica nalezy leczyc takie cos

Gość wku   rwiony na świat

czlowiek nie moze byc codziennie wku   rwiony na świat