Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anka88

Jak uciec że związku z żonatym?

Polecane posty

Gość Gość

Obiektywny chyba ty tak masz, bo inni to mają naprawdę klawe życie. Właściwie to nie robią za nic tylko się wyperfumować, żona wannę umyje, a kochanka rozchyli swój bankomat. 

5 minut temu, Gość Gość napisał:

Chyba że trafi się kobiecie książe który nie robił nic bo chodził do pracy, a reszta sza.. Co robił w wolnym czasie tajemnica poliszynela, a jak żonie nie pasowało to miała wy... tylko niektóre nie mają gdzie, pod most z dziecmi chyba. Tak że nie bronię tych nieudaczników którzy trzymają się za krocze zamiast wziąść udział w życiu codziennym. Szkoda czytać tak pustych komentarzy. Wina zdradzacza i tchórza, najpierw rozwód potem huć. 

Podoba mi się Twój tok myślenia ☺

Gość Monika

Jesteś zwykłą wywłoką i tyle. 

Gość Qwer

Chyba komentarze powyżej daja jasno do zrozumienia, ze popełniłaś błąd. Jak z nim zostaniesz to nigdy sobie nie wybaczysz, a różowo nie będzie, bo była żona i dzieci nie znikną z waszego życia, będą bardzo bardzo blisko, zawsze. Nie będziesz mogła złego słowa powiedzieć na dzieciaki, nie będziesz nigdy ich mama, będą robiły co chciały i będziesz musiała to znosić. Jak zajdziesz z nim w ciąże to się szybko zmęczy i znajdzie inna. Tak to zwykle bywa.

Jak go rzucić? Najlepiej dla obojga, najszybciej i najzdrowiej jest zastosować sposób ZERO Kontaktu. Nie wierz w głupoty ze możecie jeszcze się przyjaźnić czy czasami wyjść na kawę. To nie działa. Trzeba tak jak alkoholik zerwać na 100% skasować numer, nie odbierać telefonów, nie kontaktować się w żaden sposób już nigdy. Na początku jest trudno ale na dłuższa metę oboje wyjdziecie na tym najlepiej.

Chyba tak jak mówicie trzeba to poblokowac gdzie się da i uciąć do zera. Swoją drogą przykre że facet ten myśli tylko o sobie i skoro ja się wyrażam jasno że nie jest mi w tym wszystkim konfortowo i nie chce tego kontynuować , to on na siłę mnie przy sobie zatrzymuje.

Gość Moskito
Dnia 3.01.2019 o 19:07, Gość Monika napisał:

Jesteś zwykłą wywłoką i tyle. 

Podobają mi się takie wpisy. Są takie polskie. A co w przypadku gdy pojawia się miłość. Zupełnie znienacka, niespodziewanie. Do tej drugiej bądź drugiego.Miłość wyartykułowana przez obie osoby. Miłość bez fizycznego kontaktu za zgodą obojga. Co zrobić wtedy? Gdy nie można jej zrealizować bo różnica wieku? Bo są w związku. A zrezygnować z tego uczucia nie chcą!!!