Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina

Złe zachowanie faceta

Polecane posty

Gość Karolina

Witam :) Wcześniej pisałam już tutaj na temat mojego faceta. Znamy się od ponad roku ale jak już wspominałam wcześniej, rzadko się widujemy. 
Problem teraz jest inny, otóż ostatnio wybraliśmy się razem do znajomych gdzie i ja i on wypiliśmy trochę, po jakimś czasie zaczęliśmy się kłócić i on  pewnym momencie zepchnął mnie ze schodów, nic n szczęście się nie stało ale niestety były też wyzwiska że jestem głupią ...ką itp.. Oczywiście ja też nie byłam bez winy bo też poszło kilka wyzwisk w jego stronę. Kłótnia wyszła z tego że po prostu poszłam za nim bo martwiłam się jak wyszedł mówiąc że idzie się przewietrzyć, a nie znał miasta i był pijany. Po tym wszystkim chciałam z nim zerwać ale porozmawialismy i nie zrobiłam tego i mam teraz wątpliwości, nie wiem czy za jakiś czas nie zrobi czegos gorszego. Co Wy o tym myślicie?

Gość ciocia
2 minuty temu, Gość Karolina napisał:

Oczywiście ja też nie byłam bez winy

od tego się zaczyna, za miesiąc bedziesz już całkiem pewna , że zasłużyłaś.

zwiewaj, niestety.

Gość Hey

Zostaw kogoś kto mógł Cię zabić. Taki człowiek nie jest zdrowy na umyśle.  Serio zepchna że schodów? Czy to prowokacja? Jak to prawda to się nie zastanawiaj. 

Gość Karolina
46 minut temu, Gość Hey napisał:

Zostaw kogoś kto mógł Cię zabić. Taki człowiek nie jest zdrowy na umyśle.  Serio zepchna że schodów? Czy to prowokacja? Jak to prawda to się nie zastanawiaj. 

Jestem pierwszy raz w takiej sytuacji i nie wiem jak się zachować, wiem na pewno że tego mu nie wybaczę