Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo proszę o jakąkolwiek radę

Polecane posty

Gość gość

Witam, nigdy się tak źle nie czułam. Jestem w koszmarnej sytuacji, moje życie łamie się w pół. Chłopak w którym się zadurzyłam, na którym mi zależy, nie wiem w sumie czy go kocham, jestem cholernie zazdrosna o niego, a myśl, że może być z kim innym sprawia, że mam łzy w oczach. Nie raz płakałam z jego powodu. Poznaliśmy się 3 miesiące temu, ledwo co mówimy sobie 'cześć', a on drugi raz zapytał mojej koleżanki, czy z nim będzie, dzisiaj to samo, aż mnie skręca. Odechciewa mi się żyć i patrzeć na to wszystko. Gdy o tym pomyślę strasznie boli mnie żołądek, bezsilność i zazdrość... Miał ktoś tak? Jestem załamana....

Musisz się pogodzic z tym, że on nie jest tobą zainteresowany. Zakochiwanie się jest bardzo częste w nastoletnim wieku, ale takie ''miłostki'' po jakimś czasie mijają i człowiek wspominając je sam się z siebie śmieje. 

Gość gość

No tak, ale to on na początku dał mi wyraźne sygnały, że jest mną zainteresowany, patrzył na mnie głebokim spojrzeniem, magicznym, nikt tak na mnie nigdy nie patrzył. Teraz mimo, że zabiega o tamtą, wciąż spotykam jego spojrzenie. Nie wiem, zastanawiam się czy on tego specjalnie nie robił

Gość vcxvx

Wzbudza w Tobie zazdrość. Sprawdza czy Ci na nim zależy. Moja rada: bądź narazie niedostępna, gadaj z innymi facetami a jego unikaj delikatnie, nawet nie patrz w jego stronę. 2 dni i zmięknie.

Wzbudza zazdrosc? Ale dziecko z ciebie. Widac ze to jakis gówniarz niedojrzały. A skoro zabiaga o tamtą ,a tobie jak piszesz posyłał tylko spojrzenia, to mozesz po prostu zle odbierac jego wparywanie sę w ciebie i moze w jego spojrzeniu nie ma nic magicznego, i to tylko twoja wyobraznia

Gość gość

Szczerze mówiac, to od początku znajomości jestem 'niedostępna', on niejednokrotnie widział i widzi mnie w towarzystwie chłopaków.

Gość gość

Szkolnym problemem może być zagrożenie, a nie uczucie 😉

Gość Gość
3 minuty temu, sówka1313 napisał:

ech te szkolne problemy

To po co w ogóle się udzielasz? Idź wyliż dupsko Noxie.  

a, ok, juz rozumiem o jakie zagrożenie chodzi. ale co wiecej mozna poradzic na'' ona podrywa tamtą ale patrzy na mnie''? ale spoko, moze wy jej cos doradzicie

Gość nie jestem robotem

Sówka, idź liż rowa Nox świeżo po sraniu.

Gość gość

boże, ja już mam dość, to jednak prawda, że bezsilność boli najbardziej