Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

tak naprawdę to kobiety też mają ekwiwalent penisa i dodatkowo pochwę

Polecane posty

Gość gosc

w czasie orgazmu łechtaczkowego mam ochotę na końcu się zesikać co jest równe wytryskowi u faceta

i w czasie orgazmu pochwa kurczy się ok. 8 razy to tyle ile tryśnięć u faceta

tak naprawdę to jesteśmy prawie tacy sami, tak jakby dwoje penisowatych ludzi uprawiało seks

i łechtaczka ma erekcję a przy orgazmie też się kurczy i rozkurcza jak penis w czasie orgazmu

zabawne to, osobiście jako kobieta często czuje jakbym miała penisa i umiem wczuć się w doznania faceta, tj. zempatyzować jak to jest mieć penisa

i nim penetrować kobietę, choć nie jestem lesbijką

różnice anatomiczne wypadają na korzyść kobiet, ale to zabawne że tylu facetów jest homofobami a tak naprawdę uprawiają seks z ekwiwalentami penisa

tylko w nieco zmodyfikowanej formie

Gość Prawda
21 minut temu, Gość gosc napisał:

w czasie orgazmu łechtaczkowego mam ochotę na końcu się zesikać co jest równe wytryskowi u faceta

i w czasie orgazmu pochwa kurczy się ok. 8 razy to tyle ile tryśnięć u faceta

tak naprawdę to jesteśmy prawie tacy sami, tak jakby dwoje penisowatych ludzi uprawiało seks

i łechtaczka ma erekcję a przy orgazmie też się kurczy i rozkurcza jak penis w czasie orgazmu

zabawne to, osobiście jako kobieta często czuje jakbym miała penisa i umiem wczuć się w doznania faceta, tj. zempatyzować jak to jest mieć penisa

i nim penetrować kobietę, choć nie jestem lesbijką

różnice anatomiczne wypadają na korzyść kobiet, ale to zabawne że tylu facetów jest homofobami a tak naprawdę uprawiają seks z ekwiwalentami penisa

tylko w nieco zmodyfikowanej formie

Bo to jedno i to samo tylko wygląd różny. Każdy w życiu plodowym jest kobieta i dopiero pod wplywem hormonow lechtaczka zamienia się w pracie. To samo jajniki takie same jaja tylko mniejsze i sa wewnatrz