Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika

Problemy z zajściem w ciążę

Polecane posty

Gość Monika

Mam problem z zajściem w ciążę. Staram się 8 miesięcy i nic. Mam dosyć nie mam już siły. Nie mam ochoty żyć . Tak bardzo bym chciała mieć dziecko. Chcę mi się płakać . Mam już dosyć chodzenia po lekarzach . Występują u mnie plamienia w drugiej połowie cyklu ale żaden lekarz nie wie co mi jest nie potrafi mi pomóc . Na USG wszystko ok a plamienia się powtarzają co drugi cykl.

Hej, sa dwa takie tematy gdzie jest nas sporo " staraczki 2019" i "kto się stara o dziecko" . wejdz tam jest nas sporo mozesz poczytać o naszych zmaganiach.

Gość amBrożyk

zastanów się dobrze kobieto nad tym,   w którą 'dziurkę' chcesz być pukana ?

Matka NATURA zrobiła facetom psikusa i u kobiety tuż obok szamba zrobiła 'plac zabaw' !

facetowi należy przede wszystkim pokazywać 'plac zabaw' a pokazywanie otworu z szambem odpada ,

wielokrotne pukanie kindybałem pod pachami kobiety nie da potomstwa, pod pachami tylko śluz pozostanie, 

zatem, 

kobiety zadanie aby pokazać jednoznacznie facetowi, w który otwór powinien pukać kindybałem !

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Monika napisał:

Mam problem z zajściem w ciążę. Staram się 8 miesięcy i nic. Mam dosyć nie mam już siły. Nie mam ochoty żyć . Tak bardzo bym chciała mieć dziecko. Chcę mi się płakać . Mam już dosyć chodzenia po lekarzach . Występują u mnie plamienia w drugiej połowie cyklu ale żaden lekarz nie wie co mi jest nie potrafi mi pomóc . Na USG wszystko ok a plamienia się powtarzają co drugi cykl.

Starasz się. Do ciąży potrzebny jest siusiak bo staranie nie wystarczy. Lepiej nie zachodź teraz w ciążę bo nie masz kasy, żeby dziecko wychować.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Monika napisał:

Nie wystarczy staranie, musisz pojeździć na męskim bananie.