Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam

Dziewczyna mnie przestała kochać

Polecane posty

Gość Adam

Witam. Mam dziewczynę 4 miesiące. Było nam wspaniale przez ten czas aż w wigilię mi powiedziała że przestała mnie kochać i nic do mnie nie czuje. .może  jest zmęczona praca szkoła i domem. Powiedziała że to nie ma sensu ale ja ja kocham jak nikt inny. Napisałem że chce się zabić i powiedziała że to nie ma sensu. Po wiedziałem że nie będę pisał do  jej że ma odpocząć. Zgodziła się. Dzisiaj napisała że odpocznie. Jak myślicie napiszę???? Co mam robić? Nie chce się spotkać nawet. Jest bardzo pobożna. 

Gość gość
24 minuty temu, Gość Adam napisał:

Witam. Mam dziewczynę 4 miesiące. Było nam wspaniale przez ten czas aż w wigilię mi powiedziała że przestała mnie kochać i nic do mnie nie czuje. .może  jest zmęczona praca szkoła i domem. Powiedziała że to nie ma sensu ale ja ja kocham jak nikt inny. Napisałem że chce się zabić i powiedziała że to nie ma sensu. Po wiedziałem że nie będę pisał do  jej że ma odpocząć. Zgodziła się. Dzisiaj napisała że odpocznie. Jak myślicie napiszę???? Co mam robić? Nie chce się spotkać nawet. Jest bardzo pobożna. 

Nie byłeś delikatny jak ją rozdziewiczałeś.

Gość Adam

Nie uprawialismy prawdziwego seksu jeszcze

Gość gość
Przed chwilą, Gość Adam napisał:

Nie uprawialismy prawdziwego seksu jeszcze

Obiecaj jej, że wyjmiesz swojego krasnoludka przed wytryskiem to ci wtedy da bez gumki.