Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem juz ich

Kolega od seksu zakochal sie?...co teraz?

Polecane posty

Gość nie rozumiem juz ich

Rada mezczyzn mile widziana. Mamy po 20 lat. 

Pol roku temu poznalam chlopaka w sieci. On mi na samym początku powiedzial,ze jest prawiczkiem, ze jest niesmialy ale chcialby sie poznac przez pisanie, na odleglosc,potem spotkanie.

Powiedzialam uczciwie ze interesuje mnie tylko seks uklad, no ale odleglosc itd.. raczej zaden staly uklad z tego nie wyjdzie, wiec odpisywalam mu dosc rzadko, nasze rozmowy nie byly intensywne, bylo ich kilka ,krotkich

Po alkoholu mowil ze chcialby mnie wy.. (bardzo romantyczne 😄 )  

spotkalismy sie..Byla impreza, potem zaproponowal kolacje i hotel

Zrobilismy to 😉  Zachowalam sie prawie jak łatwa dziewczyna - ale 2 l temu stwierdzilam ze dosc czekania na ksiecia, ktory i tak nie przyjedzie

Wiec jest to moj 3 przygodny chlopak w tamtym roku

Od jakis 2 tygodni pisze do mnie, jest zly ze mu nie odpisuje, probuje wszedzie jak nie odpisuje na fb to dzwoni,jak nie odbieram to skype albo taki portal gdzie mam konto

Niby mowi ze sie nie obraza ze ok..ale po co sie wkurza jak mu nie odpisuje przez kilka minut raptem

Wysyla mi milosne piosenki, wstawia na profil ,choc nigdy tego nie robil przejrzalam caly profil 5 lat wstecz

Mowi ze nie moze spac itd.

Co sadzicie?co robic? czy to typowa sciema zeby wiecej razy poruchac? czy jednak cos poczul? przeciez podobno faceci latwe wykorzystują, mamią tylko zeby miec wiecej seksu

Gość sss

Na wstępnie,  sympatycznie piszesz,  wydajesz się fajnie realna  :D

No cóż oni lubią pogadać głupotki, po prostu patrz na to co robi, jak cię traktuje, czy proponuje normalne spotkania, dba, wykonuje małe gesty świadczące o zaangażowaniu. Ja mam dychę więcej niż ty ale już  się nauczyłam, ze same słowa u faceta to mało. To prawie tyle co  nic. Najpierw działanie (i nie, nie seks czy tam uśmiechy i spojrzenia) ale sprawdzanie się jako facet w prozie życia, wyłapiesz to.

1 godzinę temu, Gość nie rozumiem juz ich napisał:

Rada mezczyzn mile widziana. Mamy po 20 lat. 

Pol roku temu poznalam chlopaka w sieci. On mi na samym początku powiedzial,ze jest prawiczkiem, ze jest niesmialy ale chcialby sie poznac przez pisanie, na odleglosc,potem spotkanie.

Czegoś nie rozumiem. To coś jak Tinder? Który przyzna się, że jest prawiczkiem? Ty masz jakieś powodzenie, wiec masz co najmniej te 7/10. "Siema, ciapa ze mnie i prawiczek"? Weź mi wytłumacz.