Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwno

Reklama na Kafeterii a złe samopoczucie.

Polecane posty

Gość gwno

Odczuwam depresje gdy się na nie patrzę, przypuszczam, że w sposób zorganizowany generują przekaz podprogowy namawiający mnie do haniebnych i nieetycznych postaw postaci natrętnych myśli w rodzaju "siądź mi na twarz", "ssij mi suta", "klaskaj motylami ..." i tym podobne, dodatkowo pojawiają niedwuznaczne gesty jak energicznie naprzemienne machanie języczkiem góra dół, prawo lewo, zataczanie kół oraz przemieszczanie dłoni naśladujące czyszczenie rury jak również polerowanie pręta :classic_sad: Mając powyższe na względzie , nie widzę innej możliwości jak zwrócić się do was KafeteriaWuperiusze o pomoc i prosić o podzielenie się uwagami jak sobie z tym radzić? :classic_huh:

Gość Gosc

Jaka reklama ?:o Nie zauwazylam .

Gość gwno

jest absolutnie prawdopodobne, iż jej nie zauważyłaś z dwóch powodów, pierwszy jest taki, że jak powyżej wyjaśniono jest podprogowa, tzn. przenika głęboko do podświadomości wykluczając świadomą percepcje, po drugie zaś, nie zawsze się pojawia, jednakże symptomatycznie porusza całą stroną do dołu, potem do góry, potem składa się w pół i znika, by na powrót po przewinięciu strony zrobiła hop siup i myk , nawet nim zdążysz przeczytać post :classic_huh: