Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7 TESTÓW CIĄŻOWYCH

7 TESTÓW CIĄŻOWYCH

Polecane posty

Gość 7 TESTÓW CIĄŻOWYCH

Witam. Jestem po 10 latach brania tabletek anty i paczatkiem października 2018 je rzuciłam celem ciąży. dostałam pierwsza miesiączkę po 55 dniach.. I od listopada 2018 znów brak miesiączki a jest 04. 01.2019 zrobiłam test 02.01.2019 wyszedł pozytywny. Później kolejnych 4.też pozytywne. 03.01 poszłam do ginekologa mówi że to raczej wczesna ciąża.. 4.01 zrobiłam kolejny test i też pozytywny.. Planujemy dziecko a boję się że to zawroty hormonalne a nie ciąża... 

Gość Xyz

Nie powiemy ci nic więcej niż powiedzial Twój lekarz , skoro jego zdaniem to "raczej " wczesna ciąża to zmień lekarza , idz na konsultacje , zrób bhcg i poproś ( choć u dobrego lekarza nie będziesz musiała prosić) o usg

Gość Odp
39 minut temu, Gość Xyz napisał:

Nie powiemy ci nic więcej niż powiedzial Twój lekarz , skoro jego zdaniem to "raczej " wczesna ciąża to zmień lekarza , idz na konsultacje , zrób bhcg i poproś ( choć u dobrego lekarza nie będziesz musiała prosić) o usg

Zrobił usg. Widzi malusienki pęcherzyka.. Mówi że jak tyle testów wyszło na + to gdzieś ta ciąża musi być 

Gość Joanna

Po tylu latach brania to pewnie zawirowania hormonalne. Organizm był przyzwyczajony do stałej porcji hormonów. Odłóż proszę starania o ciąże na parę miesięcy aż gospodarka hormonalna uspokoi się trochę. A w związku z testami wykonaj proszę beta hcg. Lekarz oceni sytuację.