Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMM

Program SAP tworzenie dokumentów dla kierowcy VT01N

Polecane posty

Gość MMM

Witam,

od pewnego czasu pracuję z programem SAP i nurtuje mnie pytanie odnośnie transakcji VT01N do wystawiania dokumentów przewozowych dla kierowcy. W danej zakładce wymagane jest wpisanie towaru który zostaje wywieziony z firmy.  W ostatnim czasie wystawiałam dokumenty dla kierowcy i wszystko zostało wpisane czyli ilość się zgadzała, wszystkie dokumenty się pokrywały w tym. Parę dni pózniej dostałam wiadomość od kierownika że niestety nie dołączyłam do tego dokumentu trzech rzeczy, zdziwiłam się gdyż i sam program pokazuje ilość którą zapisuje a i można pózniej sprawdzić na dokumencie który jest drukowany i po samej ilości można zliczyć czy wsztstko się zgadza. W odpowiedzi kierownik stwierdził że on może podejrzeć ilość dodanego asortymentu który nie został dołączony do dokumentów a który jednak widnieje na dokumentach ale jakby system tego nie zapisał... czy ktoś może wie jak to jest możliwe? skoro księguję, drukuję dokumenty wszystko jest zgodne z wysyłka więc jakim cudem i w jakiej transakcji można zobaczyć niezgodność?