Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bieda z nędzą

Po oplaceniu mieszkania zostaje mi 1500 zl na zycie

Polecane posty

Gość bieda z nędzą

Co zrobić, wrocic do matki? :((

Gość Nie przesadzaj

Czy to za mało aby żyć?

Gość bieda z nędzą

Dorabiam w klubie ze striptizem dla gejów.

Gość Gość

No i z takimi nedznymi zarobkami szukacie fajnych lasek? 😂 

Srednie wydatki miesięczne 

Paznokcie 80 zł 

Krem do twarzy i pod oczy 300 zl

Wizyta u kosmetologa, raz peeling raz mezoterapia itp 500 zl

Fryzjer 250 zl

Jakies tam kosmetyki do mycia itp 50 zl

Ubrania/perfumy/buty/ torebka ok 1000 zl 

Kino/restauracje/fitness 500 zl lub więcej 

A gdzie pieniążki na wakacje? Auto? Jedzenie? Dziecko? 

Wiidzicie juz, ze na takie kobiety jakie chcecie was po prostu nie stać? 

Gość gość

Pod oczy 300 zł?? od piąchy takie same fioletowo niebieskie będzie miała.

Gość Gość

Sama zarób pasozycie na swoje zachcianki. Jak cie stara wychowala? Z takim podejściem to i milioner ci nie da. Chyba że za wystawienie cipska na zawołanie. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Sama zarób pasozycie na swoje zachcianki. Jak cie stara wychowala? Z takim podejściem to i milioner ci nie da. Chyba że za wystawienie cipska na zawołanie. 

No właśnie zarabiam i mnie na to stać... Ale jak chce sie miec Panią to trzeba robić na nią! 

Facet jest po to, żeby komfort życia sie polepszyl a nie pogorszył. 

300 zl to niedużo za krem na dzien plus pod oczy , np. Sesderma... To nie jest jakaś wygórowana cena. 

Gość abc123

To wbrew pozorom nie tak mało, czasem ludzie tyle zarabiają i mają np. dzieci na utrzymaniu.... Jedna osoba spokojnie może z tego wyżyć, może nie stać jej na wakacje na Karaibach, ale na podstawowe rzeczy i czasem jakieś rozrywki juz tak.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No właśnie zarabiam i mnie na to stać... Ale jak chce sie miec Panią to trzeba robić na nią! 

300 zl to niedużo za krem na dzien plus pod oczy , np. Sesderma... To nie jest jakaś wygórowana cena. 

Krem i tak ci niczego nie usunie. Proszę cię. Nawet ten za tysiąc więc zamiast inwestować w markę lepiej idź na wypełnienie albo coś inwazyjnego. Jeśli sama dużo zarabiasz to logiczne że nie weźmiesz golodupca więc po co się udzielasz? 

Gość abc123

Oczywiście ważne też czy potrafisz oszczędzać i jak gospodarujesz tymi pieniędzmi. Ale o ile nie mieszkasz w Warszawie, to na samotną osobe tyle wystarczy i wcale się za taką kwotę nie przymiera głodem.

Na na początku zarabiałam 2 tys. na rękę, za 550 zł wynajmowałam pokój, jakies 400 wydawałam na jedzenie, a 1000 miałam na swoje zachcianki typu ciuchy, wyjścia itd. i mi wystarczało

Gość Gosc

Jestem sama z dzieckiem i po opłaceniu wszystkich rachunków na życie zostaje nam 600 zł. Daję radę 😉

Autorze zawsze możesz mieć gorzej 🙂

Gość abc123

A ja miałam koleżankę w pracy, która zarabiała też tak jak ja 2 tys. na reke i z tego utrzymywała męża i dzieko... Przy tym co może zaskakujące zawsze była zadbana i elegancka- wyszukiwała modne ciuchy w jakichs second handach albo na wyprzedażach  

Gość Goscccc

To ja sama za 1700 muszę się wyżywić + porobić opłaty itd. I na wszystko mi starcza, kosmetyki, ubrania, jedzenie, bilety itd. Nie przesadzaj. Chciałabym mieć tyle co Ty.  

Gość gosc
56 minut temu, Gość Gość napisał:

a facet tez moze chciec zeby komfort sie polepszyl jak dezie zyl z koieta

ja na przyklad wynajmuje sam mieszkanie i chce sie zwiazac z kobieta jakas, by wyjanowac razem mieszkanie, wtedy bedzie taniej, tak samo z jedzeniem, chce by mi ona gotowala, bo sam nie umiem

Gość bieda z nędzą
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Nie moja wina że za gowniany wynajem trzeba płacić 1700 zl miesięcznie. 3500 na rękę to uważam że i tak zarabiam dobrze

Gość bieda z nędzą
1 godzinę temu, Gość abc123 napisał:

Oczywiście ważne też czy potrafisz oszczędzać i jak gospodarujesz tymi pieniędzmi. Ale o ile nie mieszkasz w Warszawie, to na samotną osobe tyle wystarczy i wcale się za taką kwotę nie przymiera głodem.

Na na początku zarabiałam 2 tys. na rękę, za 550 zł wynajmowałam pokój, jakies 400 wydawałam na jedzenie, a 1000 miałam na swoje zachcianki typu ciuchy, wyjścia itd. i mi wystarczało

Ale ja chce sobie coś odkładać a nie żyć z dnia na dzień tym bardziej że mam plany które kosztują.

Gość Gosc.
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

No i z takimi nedznymi zarobkami szukacie fajnych lasek? 😂 

Srednie wydatki miesięczne 

Paznokcie 80 zł 

Krem do twarzy i pod oczy 300 zl

Wizyta u kosmetologa, raz peeling raz mezoterapia itp 500 zl

Fryzjer 250 zl

Jakies tam kosmetyki do mycia itp 50 zl

Ubrania/perfumy/buty/ torebka ok 1000 zl 

Kino/restauracje/fitness 500 zl lub więcej 

A gdzie pieniążki na wakacje? Auto? Jedzenie? Dziecko? 

Wiidzicie juz, ze na takie kobiety jakie chcecie was po prostu nie stać? 

Widac musi  być bardzo brzydka.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc. napisał:

Widac musi  być bardzo brzydka.

Nie wiesz o czym piszesz. 

Każda kobieta musi dbać o urodę jeśli chce się nia cieszyć jak najdłużej. 

Nie wumienialam operacji plastycznych imbecylu. 

Podobają wam się laski z powiększonymi ustami? To już wydatek 2000 zl rocznie. Co wy myślicie, ze wizyta u ginekologa nie kosztuje? 200 zl na miesiąc... Seksu wam się chce to trzeba zarabiać. Jak piękna dziewczyna ma wybór, a ma, czy zyc w nędzy i bez pasji czy zyx z pasją z cudownym mężczyzna, to którego ma wybrać? 

Gość abc123

No chcąć się jakoś fajnie ubrac i czasem mieć na jakiś rozrywki, to cięzko coś odłozyć z takiej kwoty, ale ze 100, 200 zł mięsięcznie dałoby radę

Gość abc123

Jak chcesz coś odłożyc, a nic Cie tu nie trzyma np. nie masz dziewczyny itd. to jedź za granicę np. do DE czy UK, tam będziesz w stanie sporo odłożyć

Gość Taka jedna 29
13 minut temu, Gość bieda z nędzą napisał:

Nie moja wina że za gowniany wynajem trzeba płacić 1700 zl miesięcznie. 3500 na rękę to uważam że i tak zarabiam dobrze

To ty tak uwazasz... Pewnie jesteś blisko 40 i jeszcze alimenty musisz płacić na dziecko. Masakra 

Jak jestes przed 30 to jeszcze spoko zarobki, w końcu do 40 mogą sie potroic o ile zaczniesz na to pracować. 

Gość ooo ile

Taka jedna 29 a ty ile zarabiasz

Gość Taka jedna 29
2 minuty temu, Gość ooo ile napisał:

Taka jedna 29 a ty ile zarabiasz

A jakie to ma znaczenie skoro obowiązek utrzymania rodziny spoczywa na mężczyźnie? Ja musze miec wygląd, oglade, byc dobra kochanka i troskliwa matka... A nie rodzinę utrzymywac. 

Jednak mimo wszystko zarabiam więcej od autora tematu. 

Gość bieda z nędzą
9 minut temu, Gość Taka jedna 29 napisał:

To ty tak uwazasz... Pewnie jesteś blisko 40 i jeszcze alimenty musisz płacić na dziecko. Masakra 

Jak jestes przed 30 to jeszcze spoko zarobki, w końcu do 40 mogą sie potroic o ile zaczniesz na to pracować. 

Mam 26 lat i nie mam dzieci

Gość Taka jedna 29
2 minuty temu, Gość bieda z nędzą napisał:

Mam 26 lat i nie mam dzieci

No to jest w porządku jak na Twój wiek. Jednak rozwijaj sie, zeby w przyszłości bylo więcej. Powodzenia 🙂

Gość gość

Chyba zrezygnuje z kawalerki i wynajme pokoj. To będzie 1000 w kieszeni, wiec 2000 odkladane co moesiac a 1000 - 1500 na zycie. Tylko jak znaleźć kogoś normalnego. Ze znajomych nie.będzie chętnych

Gość Michał
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Chyba zrezygnuje z kawalerki i wynajme pokoj. To będzie 1000 w kieszeni, wiec 2000 odkladane co moesiac a 1000 - 1500 na zycie. Tylko jak znaleźć kogoś normalnego. Ze znajomych nie.będzie chętnych

Ile masz lat? 

Gość bieda z nędzą

No 26

Gość gośćzobaczjakinniżyją

Czynsz, kredyt mieszkaniowy, woda, gaz, światło, telefon, internet plus kredyt w banku na....., to wszystko daje ok. 1500 zł. Wypłata 2300. Ile mi zostaje na życie? 800 zł? dobrze liczę? 

Jedyna nadzieja w tym, że światło i gaz są co drugi miesiąc...Gdyby nie szczątkowe pieniądze od męża...ktoś umarłby z głodu na pewno...

Ty koleżanko, masz 1500 na życie a ja mam czasami 1100, 1200 i musimy miesiąc przeżyć (3 os.)!!!

Gość Michał
2 minuty temu, Gość bieda z nędzą napisał:

No 26

Zamieszkaj ze studentami ziom