Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bieda z nędzą

Po oplaceniu mieszkania zostaje mi 1500 zl na zycie

Polecane posty

Gość bieda z nędzą
5 minut temu, Gość gośćzobaczjakinniżyją napisał:

Czynsz, kredyt mieszkaniowy, woda, gaz, światło, telefon, internet plus kredyt w banku na....., to wszystko daje ok. 1500 zł. Wypłata 2300. Ile mi zostaje na życie? 800 zł? dobrze liczę? 

Jedyna nadzieja w tym, że światło i gaz są co drugi miesiąc...Gdyby nie szczątkowe pieniądze od męża...ktoś umarłby z głodu na pewno...

Ty koleżanko, masz 1500 na życie a ja mam czasami 1100, 1200 i musimy miesiąc przeżyć (3 os.)!!!

Kolego jak już. Ale ty masz swoje a ja obcym daje pół pensji

Gość Alice
6 minut temu, Gość gośćzobaczjakinniżyją napisał:

Czynsz, kredyt mieszkaniowy, woda, gaz, światło, telefon, internet plus kredyt w banku na....., to wszystko daje ok. 1500 zł. Wypłata 2300. Ile mi zostaje na życie? 800 zł? dobrze liczę? 

Jedyna nadzieja w tym, że światło i gaz są co drugi miesiąc...Gdyby nie szczątkowe pieniądze od męża...ktoś umarłby z głodu na pewno...

Ty koleżanko, masz 1500 na życie a ja mam czasami 1100, 1200 i musimy miesiąc przeżyć (3 os.)!!!

1500 zl na dwa kredyty, media i rachunki telefoniczne i internetowe? 

To jakie te raty masz ?? Aż nie chce mi się wierzyć. Sama rata kredytu mieszkaniowego dobrym targiem ok. 1000 zł

Gość oliwia2

My u nas w domu zainstalowalismy panele fotowoltaiczne i to spora oszczednosc!

Gość Meryt

O co Wam chodzi, jeden wydaje 600miesięcznie a drugi6000.

To pokazuje, że afryk anie przyjedzie tu nigdy, bo skoro da się przeżyć za600to musi to być biedny Kraj.

A zasiłek też600 (140euro)to się zastanówcie. Wychodzi, że o słoninie wędzonej, kawiorku, barszczyku instant, wszyscy są w stanie dociągnąć starczych lat.

Gość xxxx

dopóki jestes sam to wróć do matki a tą kasę ktora Ci zostanie odkładaj w skali roku da to 1500x12=18000 tys to całkiem fajna sumka, mieszkanie to sie wynajmuje jak jest sie we dwójkę a jak z matka nie mozesz wytrzymac to szuka się pokoju do wynajęcia tak jak studenci to robią:)

Gość gość

1500 zl na dwa kredyty, media i rachunki telefoniczne i internetowe? 

To jakie te raty masz ?? Aż nie chce mi się wierzyć. Sama rata kredytu mieszkaniowego dobrym targiem ok. 1000 zł

X

ratki po 300 zł razem 650 zł