Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajestprawdaa

Boli mnie to, że jestem nikim.... , nigdy już nie bede miał kobiety ani niczego

Polecane posty

Gość takajestprawdaa

Jestem po prostu "nikim" ... mam 30 lat, od 3 lat żyje w celibacie i samotności po tym jak mnie zostawiła jedyna kobieta, którą w życiu miałem (tzn. za nim mnie zostawiła to mnie jeszcze z 10x zdradziła podczas naszego pseudo związku, ale ja lamus nie umiałem od niej odejść bo zdawałem sobie sprawę , że już nigdy więcej  nikogo nie poznam i jak widać sprawdza się to)

pracuje w jakimś beznadziejnym kołchozie za najniższą krajową, tyram jak głupi 6x w tygodniu i praktycznie nic z tego nie mam, robię rzeczy, które upośledzeni z podstawówki mogliby tam stać i robić.. a przecież jestem facet po maturze, po studiach, niby mądry- tak mi zawsze mama powtarzała..

czuje się jak ..., jak samotne ... i przegraniec, po prostu TRAGEDIA

Gość takajestprawdaa

wszystkim moim najbliższym znajomym się powiodło, mają dziewczyny, żony, dziec, mieszkają razem z kobietami, mają konkretne zawody gdzie konkretnie zarabiają.. a ja zostałem taki wyrzutek , samotniak, mieszkający z rodzicami, bez kobiety, pracujący za grosze w tragicznym zakładzie, gdzie przyjmują nawet ludzi bez ukończenia liceum bo co za problem np rozciąć pusty karton lub też przełożyć pudło z miejsca A na miejsce B ...

jestem niczym.... i planuje się już chyba milionowy raz upić w samotności (bo nie mam z kim) i ze smutku,. narzekając na swój beznadziejny los :(

Gość takajestprawdaa

no co jest pe.d.ały , nikt nic nawet nie odpisze??? ehhh lamusy

Gość gosc
1 minutę temu, Gość takajestprawdaa napisał:

no co jest pe.d.ały , nikt nic nawet nie odpisze??? ehhh lamusy

Prymitywny jestes. 

Gość gosc

myślisz, że gdybyś był załóżmy sławnym uczonym patomorfologiem medycyny sądowej, miał kochającą rodzinę i dzieci, mieszkałbyś na przedmieściach dużego miasta w pięknym domu, lepiej byś się czuł rozpoznając za każdym razem przed seksem u żony zmiany naskórne w okolicach zarezerwowanych tylko tobie?... wszystko ma swoje wady i zalety 😉 

Gość Hey

Takajestprawda co tak klniesz upiles się? No to piątka 🖐️ czwarty rok minął  sama bo zdradził mnie mąż tyle że ha odeszlam od razu jak się zorientowałam. Tyle że ja nie pije(juz parę dobrych lat 😉)  i nie mam żalu że nikogo mieć nie będę bo się przyzwyczaiłam. 

A może jak tak cierpisz poznasz kogoś? Pracę zawsze możesz zmienić...