Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Co robisz?

Polecane posty

Gość jEwelinka rosochata
Przed chwilą, Gość Gotowy na zmiane napisał:

Właśnie przeglądam oferty pracy🙂

Chętnie poznam 😉 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gotowy na zmiane napisał:

Właśnie przeglądam oferty pracy🙂

Chyba 4aczej domy vipow, które można okraść czy ceny narkotyków za wschodnią granicą;/

Gość Gotowy na zmiane
6 minut temu, Gość jEwelinka rosochata napisał:

Chętnie poznam 😉 

Oferty, jest ich naprawde duzo😉

Gość Wciąż błądzisz
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Chyba 4aczej domy vipow, które można okraść czy ceny narkotyków za wschodnią granicą;/

Przykro mi, ja nie z tych

Gość szok!
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Co Bóg da, to będzie.Ja życzę Ci ciągłego poszukiwania miłości, nienasycenia w seksie i z6cia Midasa 

Przecież jesteś satanistą,  to grozisz mi Jakubie? Nie chcesz słuchać o swoich wyczynach? Wstydzisz się?  To po co zresztą goowno z przyglupem, wyprozniasz się na nią? Jak lubisz to się nie wstydź. 

Twoje klątwy do ciebie wracają Jesteś schorowanym, wydrwionym i wysmiewanym pokątnie, zboczonym człowiekiem związanym ze zboczonym brx6dactwem,  wstydzącymsię jej, kochajacym inna, zarecx9n6m jeszcze z inną,  uzależnionym od seksu,  alkoholu 8 narkotyków chorym ppsychicznie człowiekiem.  Czy trzeba więcej? Satanistą próbującym od lat mnie zabić bezskutecznie,  czy trzeba jeszcze rzucać na ciebie klątwę? Sam siebie przekląles.

Tego już za wiele co ten pustak wypisuje :/ Obrażaj, a wszystko do ciebie wróci ze zdwojoną siłą. Myślisz że jesteś kimś? Jesteś nikim i już dawno tutaj to pokazałaś :/ Zaczynam rozumieć, dlaczego Kuba napisał, że nigdy z tobą nie będzie. To za ciebie trzeba się wstydzić. nie pozwalasz mu zainteresować się inną, obrażasz bezpodstawnie konkurencję, tylko dlatego, że zainteresował się kimś innym niż tobą. Brak słów na to, co wyżej napisałaś. Jesteś ludzkim śmieciem a uważasz się za kogoś wyjątkowego. Puknij się w ten durny pusty baniak :/ I szybko przeproś za to, co wyżej napisałaś, bo nie życzę sobie takich insynuacji :/

Gość Gość
11 minut temu, Gość szok! napisał:

Tego już za wiele co ten pustak wypisuje :/ Obrażaj, a wszystko do ciebie wróci ze zdwojoną siłą. Myślisz że jesteś kimś? Jesteś nikim i już dawno tutaj to pokazałaś :/ Zaczynam rozumieć, dlaczego Kuba napisał, że nigdy z tobą nie będzie. To za ciebie trzeba się wstydzić. nie pozwalasz mu zainteresować się inną, obrażasz bezpodstawnie konkurencję, tylko dlatego, że zainteresował się kimś innym niż tobą. Brak słów na to, co wyżej napisałaś. Jesteś ludzkim śmieciem a uważasz się za kogoś wyjątkowego. Puknij się w ten durny pusty baniak :/ I szybko przeproś za to, co wyżej napisałaś, bo nie życzę sobie takich insynuacji :/

Odwracanie kota ogonem nic nie da Jakubie, wszyscy wiedzą jak jesteś. I kto cię chciał i kto nie chciał. Płaczesz i łazisz za Ela w nadziei,  że cię zechce,  gdy dosadnie mowi NIE, wtedy zaczynasz się mścić. Twój czas u niej minął w 2013 roku a ty ciągle łudzisz się.  Swoją drogą ciekawe kobietony za tobą i z tobą  łażą,  Agata kazała ci Ele zabić a teraz ten przyglup to samo. Swój swego przyciąga. 

Ty mnie przeklinasz a ja ci rozwagi życzę w dobieraniu kobiet, żeby cię ciągnęły w górę a nie chętnie leciały z tobą w dół. Jak widzisz różnimy się zdecydowanie od siebie.

Gość szok!

Odwracanie kota ogonem nic nie da Jakubie, wszyscy wiedzą jak jesteś. I kto cię chciał i kto nie chciał. Płaczesz i łazisz za Ela w nadziei,  że cię zechce,  gdy dosadnie mowi NIE, wtedy zaczynasz się mścić. Twój czas u niej minął w 2013 roku a ty ciągle łudzisz się.  Swoją drogą ciekawe kobietony za tobą i z tobą  łażą,  Agata kazała ci Ele zabić a teraz ten przyglup to samo. Swój swego przyciąga. 

Ty mnie przeklinasz a ja ci rozwagi życzę w dobieraniu kobiet, żeby cię ciągnęły w górę a nie chętnie leciały z tobą w dół. Jak widzisz różnimy się zdecydowanie od siebie.

Nie pogrążaj się. Nie jestem nim. Co do niego to nie wiem, może i masz rację, bo nie znam go na tyle. Ale jeśli obrażasz kogoś, kogo nie znasz (a myślę, że możesz te swoje chore wymysły pisać o mnie z czystej zazdrości) wychodzisz na żałosną, niezrównoważoną desperatkę. Brak mi słów, bo nie będę z takim deb/ilem jak ty się kłócić. Nie twierdzę od razu, że jesteś głupia, bo pewnie przekalkulowałaś po swojemu związek z Jakubem i dlatego tak się tu ciskasz. Nie wychodzi ci i dlatego próbujesz mnie obrazić, obrzydzić mu mnie każdym możliwym sposobem, stąd pisanie różnych obrzydliwości pod moim adresem. Myślisz, że tego nie widać, o co ci chodzi? Gdyby ci na nim nie zależało, nie pokazywałabyś się przed nim ubrana jak tania dzi/wka. Spójrz na siebie. Tak właśnie wyglądasz a próbujesz tu kogoś obrażać :)

Ja ze swojej strony życzę Jakubowi trzeźwej oceny sytuacji, nie kierowania się tylko samym popędem przy wybieraniu kobiet i tak samo rozwagi, bo nie wszystko co się świeci, jest złotem :) Kupa też może błyszczeć w blasku słońca na chodniku a i tak nadal pozostaje tylko kupą ;) Takie porównanie ;)

Gość Gość

Jprdl trzeba naprawdę wymagać natychmiastowej pomocy psychiatrycznej żeby ze zwykłego tematu w eter napisanego nota bene przez kobietę zrobić spektakl i odebrać go osobiście widząc w nim jakiegoś Jakuba którego nie znam. Weź się kobieto oddaj dobrowolnie pod klucz bo przykro patrzeć jak latasz po forum wypisujac te paranoiczne dyrdymaly. Po(.... 

Gość Gość

Jprdl trzeba naprawdę wymagać natychmiastowej pomocy psychiatrycznej żeby ze zwykłego tematu w eter napisanego nota bene przez kobietę zrobić spektakl i odebrać go osobiście widząc w nim jakiegoś Jakuba którego nie znam. Weź się kobieto oddaj dobrowolnie pod klucz bo przykro patrzeć jak latasz po forum wypisujac te paranoiczne dyrdymaly. Po(.... 

Erystyka na mnie nie dziala twa. Sadzisz, że mądry człowiek uwierzy w twoje wpisy? Głupcy i gimbaza może tylko, ale jaki autorytet tacy jego wyznawcy.

Gość szok!
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sorry, że jeszcze dodatkowo podbiłam, ale jak ktoś bez przerwy obraża, to przynajmniej raz na jakiś czas trzeba postawić mu/jej przed nosem granicę ;)

Gość Gość

Sądzę że mądry wie ale tutaj mądrych może 2 osoby a reszta to de(bile. Z tym że ty największy i nawet używanie słów takich jak erystyka tego nie zamaskuje ty mentalny kiełbasiany dałnie ze schizofrenia paranoidalna. 

Gość ufo
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sądzę że mądry wie ale tutaj mądrych może 2 osoby a reszta to de(bile. Z tym że ty największy i nawet używanie słów takich jak erystyka tego nie zamaskuje ty mentalny kiełbasiany dałnie ze schizofrenia paranoidalna. 

Ciebie zdemaskowało ...ko chora 😄 

Gość to chore jest !
6 minut temu, Gość Gość napisał:

hahahhahahahahahahaha rozśmieszył mnie ten temat ,że aż musiała chusteczek szukać ,bo łzy kapały na klawiaturę ! Jedno i to samo w kółko ,sataniści ,seks i mokra robota ! 

A tak swoja drogą, to chciałaby zobaczyć jak w tej ofierze byście ją składali i czy lucyfer ofiarę by przyjął, dziewica przecież już nie jest hhahhahahahahhhah   Zabieg hymenoplastyki zafundujecie jej ? No działoby się hahahahahhahaha

Gość to chore jest !
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Erystyka na mnie nie dziala twa. Sadzisz, że mądry człowiek uwierzy w twoje wpisy? Głupcy i gimbaza może tylko, ale jaki autorytet tacy jego wyznawcy.

Dobry wieczór ,jak minął dzień na forum ? Wszystkie fora obrobiłeś? Czy jakieś ci jeszcze ci pozostało ? O tej porze musisz być bardzo zmęczony ,pora odpocząć  !   Zawsze się wkopiesz , na szczęście coraz więcej osób to widzi

Gość Mrk

Rucham się

Gość Teresa ze wspólnoty
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

To pozbądź się kiełbasy na zawsze i ostatecznie jeśli wiesz co mam na myśli. Udowodnij. 

🌭

czy ty chora patolko piszesz nie  przypadkiem o Sylwi?co to znaczy pozbądź się? to jest temat dla policji ,zgłaszam przestępstwo za przypisywanie shizofremii również odpowiesz  karnie! i nie rzucaj klątwami bo uderzą jedynie w ciebie ,odbijam je jak od lustra .Jesteś przestępczynią w tym momencie.!

Gość gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

o kim piszesz ?

Gość gość
4 godziny temu, Gość szok! napisał:

Nie pogrążaj się. Nie jestem nim. Co do niego to nie wiem, może i masz rację, bo nie znam go na tyle. Ale jeśli obrażasz kogoś, kogo nie znasz (a myślę, że możesz te swoje chore wymysły pisać o mnie z czystej zazdrości) wychodzisz na żałosną, niezrównoważoną desperatkę. Brak mi słów, bo nie będę z takim deb/ilem jak ty się kłócić. Nie twierdzę od razu, że jesteś głupia, bo pewnie przekalkulowałaś po swojemu związek z Jakubem i dlatego tak się tu ciskasz. Nie wychodzi ci i dlatego próbujesz mnie obrazić, obrzydzić mu mnie każdym możliwym sposobem, stąd pisanie różnych obrzydliwości pod moim adresem. Myślisz, że tego nie widać, o co ci chodzi? Gdyby ci na nim nie zależało, nie pokazywałabyś się przed nim ubrana jak tania dzi/wka. Spójrz na siebie. Tak właśnie wyglądasz a próbujesz tu kogoś obrażać 🙂

Ja ze swojej strony życzę Jakubowi trzeźwej oceny sytuacji, nie kierowania się tylko samym popędem przy wybieraniu kobiet i tak samo rozwagi, bo nie wszystko co się świeci, jest złotem 🙂 Kupa też może błyszczeć w blasku słońca na chodniku a i tak nadal pozostaje tylko kupą 😉 Takie porównanie 😉

o kim ty piszesz i do kogo? podaj nazwisko kuby.

Gość Jolanta
5 godzin temu, Gość jEwelinka rosochata napisał:

Chętnie poznam 😉 

tak ? a ja myślałam Ewelino Hel....coś tam , że właśnie umawiasz się z Suchym do łózka ,no popatrz taka pomyłka.

Gość gość

ta od jakubka

To jakaś niezrównoważona osoba z ogromnymi problemami natury psychicznej. Zostawcie ją.  Omijać jej wypociny....

Gość Jolanta
5 godzin temu, Gość Wciąż błądzisz napisał:

Przykro mi, ja nie z tych

ale twój kochanek z tych!

Gość Jolanta
1 minutę temu, Gość gość napisał:

ta od jakubka

To jakaś niezrównoważona osoba z ogromnymi problemami natury psychicznej. Zostawcie ją.  Omijać jej wypociny....

a  kto tu mówi o jakimś Jakubie? Kuba ma Emilię!

Gość Gość
14 minut temu, Gość gość napisał:

o kim piszesz ?

No jak to o kim, o Sylwii. 

Gość Jolanta
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

pomoc psychiatryczna należy się tobie żeby namawiać kogoś do morderstwa to trzeba być chorą psychicznie! jesteś chora!Polocja się tobą zajmie!

Gość Jakubek

Emilię już dawno spuściłem na drzewo. 

Gość Jolanta
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

No jak to o kim, o Sylwii. 

o Sylwi??? przecież ona nie jest chora wiesz co ci grozi za rozpowiadanie uwłaczających treści?godzisz w jej dobre imię ,zaraz zawiadamia kogoś że podżegasz do zabójstwa 

Gość Jolanta
2 minuty temu, Gość Jakubek napisał:

Co ty pierdzielisz ?

Gość Jolanta
11 minut temu, Gość gość napisał:

ta od jakubka

piszesz o sobie?

Gość Jakubek

Miałem tylko watpliwości, bo nikt inny mi nie chciał wylizać rowa.  

Gość Jolanta
5 minut temu, Gość Jakubek napisał:

Sylwia by na Kubę nawet nie spojrzała ,taka prawda