Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ArtystaKomentator

Brzydkie baby - złośliwe, mściwe, sfrustrowane.

Polecane posty

Gość ArtystaKomentator

Taka prawda. Zagadaj do ładnej - pośmiejecie się, zbijecie żółwika. Brzydka? Zignoruje, coś odburknie, albo będzie mieć pretensje czemu nie podszedł do niej min. 9/10 i nie podbił jej samooceny. 

Gość Alicja

Tak, masz rację 

Gość Gość

Z tego co obserwuje, to brzydkie baby lazą na każdego faceta a jak bogaty, to jak rzep przyklejają się i pozwalają na siebie zrobić kupę i żrą  goowno, jak faceci opowiadają,  bo bardzo go kochają i nie wyobrażają sobie życia bez niego. Sława faceta i kasa robią, jak widać goowno z mózgów niektórych kobiet. A może ono zawsze zamiast niego tam było? 

Gość Gosc

To wiadomo

Gość znam to..

No a jaki maja zal do calego swiata za to,ze sa brzydkie.Szczegolnie do tych ladniejszych,jakby to byla ich wina,ze tamte wygladaja jak wygladaja.Zaobserwowalam,ze brzydkie baby tworza takie koleczko wzajemnej adoracji,trzymaja sie razem ale jak pojawi sie na horyzoncie jakas ladna laska to od razu wrogosc i nagonka na nia.Zalosne to jest.

Gość htrdugh

up

Gość brzydka stara raszpla 32

Bzdura ja jestem brzydka i nie jestem złośliwa ani mściwa raczej taka łajza ze mnie. Nie mam też ciśnień na ładne laski. Do facetów też nie mam pretensji, że mnie nie chcą i wolą modelki. Takie życie, taka karma, taki los. Pogodziłam się ze swoją brzydotą i żyję sobie spokojnie.

Gość !!!
53 minuty temu, Gość htrdugh napisał:

Bez przesady ,msciwe i złośliwe są tylko nieszczęśliwe i głupie pustaki ,tępe krowy, uroda nie ma nic do rzeczy!

Gość gość
20 minut temu, Gość !!! napisał:

Bez przesady ,msciwe i złośliwe są tylko nieszczęśliwe i głupie pustaki ,tępe krowy, uroda nie ma nic do rzeczy!

młoda a takie głębokie przemyślenia

Gość !!!
41 minut temu, Gość gość napisał:

młoda a takie głębokie przemyślenia

To nie przemyślenia ,to fakty