Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sen od diabła

Polecane posty

Gość gość

Dziwny sen

Uciekałam, ktoś mnie gonił...Jakaś dziwna droga, jakby sad...chyba jakaś uprawa...nie pamiętam czego... W tych uprawach były kryjówki, mieszkanka. Okazało się, że nie uciekam sama, było ze mną jakieś dziecko. I nagle,  pojawiła się jakaś zła kobieta, która chwyciła to dziecko i miała go pilnować i później oddać szatanowi. Ja się tak bałam, że chciałam mu pomóc. Usłyszałam głos: "to jest anioł, on sobie da z nim radę". 

I znów głos, inny: "to jest moja wierna służebnica" czy też będziesz? będziesz?

to było takie silne oddziaływanie na umysł poprzez sen, że nazwałabym to kuszeniem i dostąpieniem do człowieka samego diabła i wymuszanie decyzyjności poprzez sen, amok. 

Boże, jako zło wstrętne i podłe, jak bardzo diabeł chce człowieka zniszczyć. 

To straszne, obudziłam się i już nie zasnęłam...

Strzeżcie się! Człowiek, który się nie modli, nie chodzi do kościoła, jest jak żołnierz, który oddaje broń, tarczę i idzie na pole walki, na front. Co robi wróg? Miażdży go, niszczy, zabija, zniewala. 

Gość gość

mówią, że 3 rano to godzina nasilonego działania zła, a prawda jest taka, że wszystkie godziny od północy do 4 rano. 

Gość uff

ja tam kocham Diabła 🙂❤️ 

Gość glut

no popatrz, a mi się dziś śniło, że wyciągam sobie z głowy rogi, boze jakie to szczęście, że nie jestem żonaty :classic_smile: