Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uważacie czy mąż może zgwałcić oceńcie moją sytuację

Polecane posty

Gość gość

5 lata temu urodziłam dziecko. Od tego momentu straciłam ochotę na sex i się nie kochaliśmy. Jestem zmęczona bo zajmuje się dzieckiem i domem. W piątek przyszedł i chcał się kochać, odmówiłam mówiąc że jestem zmęczona. Na co on powiedział że nie potrzebna mu moja zgoda i że po takim czasie potrzebuje już tylko "dziury" (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Po czym złapał mnie za ręce i na siłę się kochał mimo iż mówiłam wielokrotnie że jestem zmęczona i żeby przestał. Teraz - czy to jest gwałt? Nie dozywam się od tego czasu.

Gość Gość

Tak, to gwałt.  Nie wyrazilas ochoty na stosunek.  Pomyśl jednak,  gdzie leży problem,  bo nie w zmęczeniu.  Jedno 6 letnie dziecko, praca i dom to nie powody do takiego przemęczenia. 

Gość Gość

A co ten dom ma 300 m2, że jesteś taka zmęczona zajmując się domem? Tak, to jest gwałt. A druga sprawa, małżeństwo to też rozmowa i powinnaś dawno pogadać z mężem o swoim spadku libido i rozwiązać jakoś ten problem. 

Gość Gość

A co ten dom ma 300 m2, że jesteś taka zmęczona zajmując się domem? Tak, to jest gwałt. A druga sprawa, małżeństwo to też rozmowa i powinnaś dawno pogadać z mężem o swoim spadku libido i rozwiązać jakoś ten problem. 

Gość znawca

zerwij z nim

Gość gość

Było 0/10

Gość Ala

Bylo juz to kilka razy , odpusc sobie bo nudne sie robi