Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Ile czasu może trwać "proces" zakochiwania się?

Polecane posty

Gość Gosc

U niektórych po tygodniu a u innych? No właśnie ile to może trwać? Można nic nie widzieć w kimś wiele miesięcy a potem doznać szoku? 

Gość Sen
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

U niektórych po tygodniu a u innych? No właśnie ile to może trwać? Można nic nie widzieć w kimś wiele miesięcy a potem doznać szoku? 

Myślę, że nie ma reguły... 

Gość w kość

nie wiem czy aż wiele miesięcy

ale czasem może to trochę potrwać

Gość Gosc

Właśnie. Nie ma reguły...

Gość CoMiZrobiszJakMnieZłapiesz
7 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Można.

Gość rajskie jabłko

okres zakochania trwa krótko gdy wszystko wydaje się idealne, ale z czasem widać wady i czar pryska

Gość realista

Zalezy od wieku i nabuzowania hormonow , oraz charakteru, gdy byłem smarkaczem , to juz się zakochałem widząc ponętną laskę ale to nie była miłość ,dzisiaj już to wiem. Im bardziej stary się robiłem tym mniej wygląd mnie ruszał. Oczywicie nie dotyczy to wszystkich, w końcu stare dziadki kochają się prawie we wnuczkach ina co lecą? Wiadomo,że na cielesność. Jeżeli chodzi o mnie to prawie mnie nic nie ruszało przez wiele lat a wiele kobiet znałem. Poznałem kogoś, wygląd obleci i nie zwracałem na Nią uwagi. No ale wspólna grupa znajomych sprawiła, że mialem z Nią kontakt ktory przeszedł na bliższe tory i im bardziej Ją poznawałem, tym bardziej zaczęła mi się podobać. Wiedziałem co ma w głowe, jaka jest  i jaja normalnie zauroczyłem się a potem zakochałem. I pomimo,że bardziej atrakcyjne się koło mnie kręciły nic mnie to nie wzruszało. Gdybym nie poznał Jej charakteru nigdy bym nie poczuł i nie zrozumiał czym jest bliskość. Przejście od razu do seksu moim zdaniem może zniweczyć wszystko.

Gość Jasiu

Jestem zdania że jeśli chodzi o związek i poważne podejście do tematu , gdzie obie strony do tego dążą to kobieta powinna zrobić pierwszy krok w kierunku seksu. Lub dać jakiś sygnał. Nawet jeśli miałoby to trwać rok. Facet nie powinien się wyrywac. 

Gość Gośću
Dnia 5.01.2019 o 17:53, Gość Gosc napisał:

Jeżeli chodzi o zauroczenie co do wyglądu to od pierwszego wejrzenia facet wie że kobieta mu się podoba fizycznie. A co do charakteru to kiedy się poznajecie chyba logiczne, jeżeli pozna cię na tyle że zna twoje hobby kim jesteś co robisz i brnie w to dalej to można już rozmawiać o takim zainteresowaniu potencjalną dziewczyną do czegoś więcej. Tak na oko powiedziałbym że z 3-5 randek wystarczą aby facet wiedział że chce tej kobiety. Tak to widzę to z mojego 23 letniego punktu widzenia.